Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(agnuta @ 2009 06 29, 14:32)
as kazkaip perejus prie naturalios kosmetikos seseliu visai atsisakiau, nes man ir nenaturalus be pagrindo neilgai laikydavo ax.gif

savaitgali isbandziau lemon bath isipylus i vandeni panaudot kaip purskikli veidui ax.gif pirmas ispudis tikrai geras smile.gif maloniai vesina, odos netempia, bandysim toliau smile.gif

na, va, as ir paskui parasius pagalvojau, kad ir su seseliu pagrindu man visos dienos pilnai neistempia g.gif siaip tai ir as seselius paskutiniu metu labai labai retai istraukiu, su piestuku man dar graziau kazkaip gaunas pasidazyt.
super tuomet thumbup.gif man ir dienos begyje labai patinka atsigaivint.
Atsakyti
Galiu prisipažinti,kad esu patenkinta naudojamom priemonėm biggrin.gif Su CC plaunu ne kasdien, kol kas bijau, kad nebūtų kokių netikėtumų, bet manau,kad viskas tvarkoj. Veido toniku taip malnu atsigaivinti, bet juo norisi kelis kart pasipurkšti,tada labiau man padrėkina. rolleyes.gif Na kaukės poveikis gal po vieno karto nepasijaus, bet laaabai maloni ant veido.Ir jau gaunasi akių makiažą nusivalyti sėkmingai su pieneliu, net į akis nelenda hihihi.gif
Atsakyti
sveikos,gal ir as galeciau gauti kainininka? 4u.gif ivickaitedo@yahoo.com
P.S uzsisakiau is braskiu rinkinuka Dr.Hauschka riebiai odai,idomu ar tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 06 30, 14:56)
sveikos,gal ir as galeciau gauti kainininka?  4u.gif  ivickaitedo@yahoo.com
P.S uzsisakiau is braskiu rinkinuka Dr.Hauschka riebiai odai,idomu ar tiks  g.gif

issiunciau smile.gif
Atsakyti
As irgi noreciau kaininko i mylimuke@info.lt
Dekui
Beja nuo saules kremu yra ten?
Atsakyti
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2009 06 30, 16:03)
As irgi noreciau kaininko i mylimuke@info.lt
Dekui
Beja nuo saules kremu yra ten?

jei neklystu, tai nebera.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 06 30, 15:12)
issiunciau smile.gif

aciu labai,jau gavau bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,

jau savaite kaip naudoju Hauschka juoda tusa. Norejau paklausti ar man vienai cia taip, ryte dar laikosi, o po pietu jau sedziu kaip panda su juodais ratilais... man dar ne vienas "cheminis" tusas to nedare.... noriu visiskai pereiti prie naturalios kosmetikos ir veidui naudoju tik Hauschka produktus, bet nenoriu buti panasi i panda doh.gif

Na, o del kremu nuo saules, tai Hauschka savo iniviatyva is rinkos iseme, nes pasirodo, kad nelabai jie zino kiek tie kremai apsaugo... ta pati ir Weleda padare berods... taip, kad rinkoje dabar tik likuciai yra ax.gif

cia galite pasiskaityti
http://www.dr.hausch...s-for-stopping/
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 07 01, 00:59)
sveikos,

jau savaite kaip naudoju Hauschka juoda tusa. Norejau paklausti ar man vienai cia taip, ryte dar laikosi, o po pietu jau sedziu kaip panda su juodais ratilais...  man dar ne vienas "cheminis" tusas to nedare.... noriu visiskai pereiti prie naturalios kosmetikos ir veidui naudoju tik Hauschka produktus, bet nenoriu buti panasi i panda doh.gif

Na, o del kremu nuo saules, tai Hauschka savo iniviatyva is rinkos iseme, nes pasirodo, kad nelabai jie zino kiek tie kremai apsaugo... ta pati ir Weleda padare berods... taip, kad rinkoje dabar tik likuciai yra ax.gif

cia galite pasiskaityti
http://www.dr.hausch...s-for-stopping/

yra buve atsiliepimu ne vienas, kad kitoms jis tepa labai g.gif bet yra kam ir netepa ne kiek, tai mes mastem, kad gal del blakstienu ilgumo biggrin.gif gal apatines blakstienas ilgas turit? nes esu pastebejus, kad man virsuj siek tiek patepa, bet tik del to, kad blakstienos kartais lieciasi i voka.
o del kremu nuo saules, tai hauschka zino, kiek jie apsaugo, bet pagal naujus, kazkodel labai uzkeltus standartus, tektu naudot chemija, kad pasiekt tai, ko jie nori, o to hauschka atsisako, vat del to jie geriau nusprende isvis nebegaminti.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 07 01, 00:59)
sveikos,

jau savaite kaip naudoju Hauschka juoda tusa. Norejau paklausti ar man vienai cia taip, ryte dar laikosi, o po pietu jau sedziu kaip panda su juodais ratilais...  man dar ne vienas "cheminis" tusas to nedare.... noriu visiskai pereiti prie naturalios kosmetikos ir veidui naudoju tik Hauschka produktus, bet nenoriu buti panasi i panda doh.gif

Pas mane atracitinės spalvos (tm.pilkas) tušas, tai jei dažyčiau apatines blakstienas, irgi taip atrodyčiau, o kai dažau tik viršutines, tai taip ryškiai neapibyra 4u.gif
Atsakyti
ir man tepe.. as tai cheminiu i naturalius nekeiciu.. gaila, bet noriu patogiai diena praleisti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 06 22, 13:32)
Kaikas jau klausineja kada bus kitas Dr. Hauschkos uzsakymas, o as nezinau ka sakyt... kad jums apsimoketu reiktu kad susirinktu bent 10 norinciu. Jei kas ruosiates uzsisakineti prekyciu duokite zinoti cia forume  4u.gif  Pagal norinciu skaiciu bus lengviau planuoti nauja  uzsakyma.

As jungciausi rolleyes.gif
Atsakyti