Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(*MŽ @ 2009 06 26, 10:53)
as taip pat noreciau kainininko. milda.zuk@gmail.com

jau nusiunciau
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 06 26, 17:44)
agnuta[B]  aciu uz kaininka 4u.gif

tik va klausimelis, is kur siunciates??? maniau, kad is Vokietijos, bet kainos surasytos svarais, tai is UK tada?? g.gif

is vokietijos, kainos svarais manau todel kad dauguma vokiecio pirkeju is uk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 06 26, 19:22)
is vokietijos, kainos svarais manau todel kad dauguma vokiecio pirkeju is uk  smile.gif

o gaila... svaras cia kyla, cia leidziasi, o euras fiksuotas ir nejuda... bet kainos tai skiriasi... siandien pirkau Hauschka juoda tusa tai mokejau 19EUR o pas vokieti 12,7 svaru, tai kazkur 14,8 EUR
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 06 26, 19:52)
o gaila... svaras cia kyla, cia leidziasi, o euras fiksuotas ir nejuda... bet kainos tai skiriasi... siandien pirkau Hauschka juoda tusa tai mokejau 19EUR o pas vokieti 12,7 svaru, tai kazkur 14,8 EUR

Tame pačiame kainininke yra kainos ir eurais (tik reik jas "atslaptint") ir pamatytumėt, kad jos lygiai tokios pat, kaip internetinėse parduotuvėse. Ir jei vokietis pardavinėtų skaičiuodamas eurais, tai neapsimokėtų pirkti taip kaip dabar. Aš jau skaičiavausi ir sesei liepiau rašyt vokiečiui, maniau 'išlošiu' lotuliukas.gif doh.gif Svarais daug palankiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 06 26, 19:59)
Tame pačiame kainininke yra kainos ir eurais (tik reik jas "atslaptint") ir pamatytumėt, kad jos lygiai tokios pat, kaip internetinėse parduotuvėse. Ir jei vokietis pardavinėtų skaičiuodamas eurais, tai neapsimokėtų pirkti taip kaip dabar. Aš jau skaičiavausi ir sesei liepiau rašyt vokiečiui, maniau 'išlošiu' lotuliukas.gif  doh.gif Svarais daug palankiau ax.gif

idomu pasidare, kaip ten atslaptint galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 26, 20:17)
idomu pasidare, kaip ten atslaptint galima? ax.gif

Pažiūrėkit kainininke į stulpelius mirksiukas.gif Yra A, B, F, G, H...tai va, jei atslaptinsit C, D, E, pamatysit kainas eurais biggrin.gif

Kam labai įdomu galiu atsiųst su atslaptintais stulpeliais biggrin.gif
O galit ir pačios pasidaryti naują "worksheet" excelio lentelėje ir tiesiog "copy" visą kainininką svarais ir tada "paste" naujame excel'io worksheet'e. Matysit viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 06 26, 21:03)
Pažiūrėkit kainininke į stulpelius mirksiukas.gif Yra A, B, F, G, H...tai va, jei atslaptinsit C, D, E, pamatysit kainas eurais biggrin.gif

Kam labai įdomu galiu atsiųst su atslaptintais stulpeliais biggrin.gif
O galit ir pačios pasidaryti naują "worksheet" excelio lentelėje ir tiesiog "copy" visą kainininką svarais ir tada "paste" naujame excel'io worksheet'e. Matysit viską smile.gif

4u.gif jau matau 4u.gif, niekada labai dideliu pastabumu nepasizymejau hihihi.gif
Atsakyti
na kaip cia dabar pasakius ax.gif na blush2.gif nelabai moku as su exceliu elgtis blush2.gif kaip ten tiksliai atslaptiniti kainas eurais???
Papildyta:
thumbup.gif atslaptinau thumbup.gif nezinau kaip doh.gif bet doh.gif kazkaip pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Na va, jau turiu skysta bronzanta, pirma karta pasitepus labai patiko, labai lengvas, gerai pasiskirsto ant odytes. Dziaugiuosi juo smile.gif
Atsakyti
Jau išbandžiau šešėlius: tepasi maloniai, spalvos ramios, mažai blizgesio, laikosi neypač gerai - neišsigaskit, čia man visa natūrali dekoratyvinė taip laikosi, labai daug mirksiu gal, nes pusę ar 2/3 dienos atlaiko, bet vakare tik grįžus namo norisi kuo greičiau viską nusivalyti, nes jau būna viskas į raukšles suėję ax.gif
O kai taip prastai laikosi, tai ir dažytis mažiau norisi - savaitgaliais jau visai nesidažau, nebent kur į balių tenka eiti - va prie ko priveda perėjimas prie natūralios kosmetikos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 29, 13:06)
Jau išbandžiau šešėlius: tepasi maloniai, spalvos ramios, mažai blizgesio, laikosi neypač gerai - neišsigaskit, čia man visa natūrali dekoratyvinė taip laikosi, labai daug mirksiu gal, nes pusę ar 2/3 dienos atlaiko, bet vakare tik grįžus namo norisi kuo greičiau viską nusivalyti, nes jau būna viskas į raukšles suėję  ax.gif
O kai taip prastai laikosi, tai ir dažytis mažiau norisi - savaitgaliais jau visai nesidažau, nebent kur į balių tenka eiti - va prie ko priveda perėjimas prie natūralios kosmetikos  lotuliukas.gif

kaip supratau, tepet be seselio pagrindo, taip? nes jei taip, tai tikrai normaliai laiko tuomet, man nera dar ne vieni seseliai be pagrindo dienele islaike.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 29, 13:40)
kaip supratau, tepet be seselio pagrindo, taip? nes jei taip, tai tikrai normaliai laiko tuomet, man nera dar ne vieni seseliai be pagrindo dienele islaike.

as kazkaip perejus prie naturalios kosmetikos seseliu visai atsisakiau, nes man ir nenaturalus be pagrindo neilgai laikydavo ax.gif

savaitgali isbandziau lemon bath isipylus i vandeni panaudot kaip purskikli veidui ax.gif pirmas ispudis tikrai geras smile.gif maloniai vesina, odos netempia, bandysim toliau smile.gif
Atsakyti