Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

linutiaaa Paskelbta Šiandien, 22:15

agam maciau, kad daug daug gerybiu pas tave  na va, kaip skirtingai su pasta, as kai nebandzius weledos, tai ir sita baisu bandyt  nors, aisku, labai smalsu. O koks skyscio skonis?

ax.gif
Jei dėl pastos,tai nemanau,kad yra reikalas bijoti,nors kiekvienam skirtingai.Man pirmi kartai buvo kankinimasis valantis su weledos druskine lotuliukas.gif ,dabar net noriu,o Hauschka palyginus švelni,o gal čia man dabar taip blush2.gif

Skystis kaip ir šalavijų, nepergeriausiai atsimenu tą skonį,bet manau kad toks ir turi būti. Aitrokas pirmą kartą pabandžius, nesaldus, bet gaivus skonis ir visai nedžiovina burnos thumbup.gif

Dar reiks rankų,kojų kremą išbandyti,rejuvenating kaukę,veido toniką,na ir CC.
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 23, 23:39)
Dar reiks rankų,kojų kremą išbandyti,rejuvenating kaukę,veido toniką,na ir CC.
bigsmile.gif

Lauksim ispudziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 06 23, 23:17)
Net ir su siuntimu gaunas zymiai pigiau. Iki 50 svaru atsiuntimas kainuoja tik 6 svarai. O pvz. vien rejuvenating kaukes kaina per puse mazesne pas vokieti bigsmile.gif

kazkaip nesuziurejau kaip jus ten per ta vokieti uzsisakinejate blush2.gif gal jis turi koki internetini saita ar pan... noreciau palyginti kainas. Nes dabar, kai isuosciau ir dauguma produktu isbandziau "gyvai" galeciau uzsisakineti ir internetu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 06 25, 00:05)
kazkaip nesuziurejau kaip jus ten per ta vokieti uzsisakinejate blush2.gif  gal jis turi koki internetini saita ar pan... noreciau palyginti kainas. Nes dabar, kai  isuosciau ir dauguma produktu isbandziau "gyvai" galeciau uzsisakineti ir internetu thumbup.gif

jis internetinio puslapio neturi. parasyk savo el. pasto adresa, persiusiu kainininka smile.gif
Atsakyti
Man visai patinka druskinė-citrininė pasta ir MB nesiskundžia biggrin.gif

Naudoju rožių light kremą. Pasitepus greit sussigeria, bet lyg ir odą tempia. Norėtųsi kažko labiau drėkinančio g.gif Taip pat turiu Facial toner. Patinka kvapas, gerai atgaivina.

Kokį kitą gerai drėkinantį kremą galėtumėt pasiūlyti? Mano oda sausa-normali.

Prisijugčiau prie užsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 23, 19:06)
Prasau 4u.gif Butinai parasyk, kaip seseliai patiks 4u.gif
Jei skaitai angliskai, gali cia pasiskaityti 4u.gif

Na seseliai atlaike puikiai visa diena, svarbiausia nesubego thumbup.gif na bet per karsta diena kai saulute kepins gali ir pavest smile.gif Nors spalva labai grazi bet va paziurejau internete ne tokia pavazduota, realiai gerokai sviesesne unsure.gif

man dar vis del molio kaukes neaiskumu pilna blush2.gif kokia jos funkcija naikint inkstirus ar juos iskelt, nes lyg skaiciau kad kazkuriom ji juos iskelia ir pacios juos 'panaikina'.
vakar ismeginau kauke tik nusiprausis anei vieno juoduliuko, bet po keliu valandu man jie lyg parysklejo dar labiau aisku as emiausi darbo, ir dabar sedziu su raudonu veidu doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 06 25, 14:29)
man dar vis del molio kaukes neaiskumu pilna  blush2.gif  kokia jos funkcija naikint inkstirus ar juos  iskelt, nes lyg skaiciau kad kazkuriom ji juos iskelia ir pacios juos 'panaikina'.
vakar ismeginau kauke tik nusiprausis anei vieno juoduliuko, bet po keliu valandu man jie lyg parysklejo dar labiau aisku as emiausi darbo, ir dabar sedziu su raudonu veidu  doh.gif  doh.gif  verysad.gif

Bent jau as, kiek esu naudojusi molio kaukiu, tai man tik iskeldavo g.gif kas ne itin patikdavo, nes neatsispirdavau paknibinet su nagais doh.gif hauschkos konkreciai molio esu tik megineli turejus, tai jau net nel ir pamenu g.gif
bet manau tikrai yra naudojanciu ir pasisakys 4u.gif
Atsakyti
As irgi jungciausi prie uzsakymo vokieciui, prasom parasykite i az, nes temos neseku.
Atsakyti
Aš taip pat jungčiausi šitam užsakymui smile.gif
Atsakyti
as taip pat noreciau kainininko. milda.zuk@gmail.com
Atsakyti
Ačiū Astutei ir Viktorijai 4u.gif
Vakar išbandžiau eyeliner duo, labai patiko. Toks minkštas, maloniai tepasi. Šiaip visiškai nesu įgudusi paišytis, bet išėjo taip fainai padūmavusios akys thumbup.gif
Taip pat išbandžiau cover stick, ir nustebau, kad labai pasisekė atitaikyti spalvą (ėmiau 02 beige). Dengia ir maskuoja neblogai. Na, kaži, ar didelį spuogą paslėptų, bet tokius ne per ryškiausius tikrai gerai užpaišo.
Atsakyti
agnuta[B] aciu uz kaininka 4u.gif

tik va klausimelis, is kur siunciates??? maniau, kad is Vokietijos, bet kainos surasytos svarais, tai is UK tada?? g.gif
Atsakyti