vienintelė priemonė netikusi iš Hauschkos, tai šampūnas riebiems plaukams, neišplauna galvos absoliučiai.Jau nežinau kaip ir beplauti.Mano plaukai riebaluojasi tik prie šaknų, galai sausi, bet ir galai būna kažkokie apsunkę. O natūralių turėjus ir anksčiau buvau, taip nebuvo Ar kuri patenkinta juo?
QUOTE(Dovish @ 2009 06 22, 23:33)
O kokie tie jūsų, merginos, spuogeliai?
ne spuogeliai , o spuuoooogai nu tikrai seniai tokių beturėjau mityboj niekas nepasikeitė, natur. kosmetika irgi ta pati , tik vienintelė naujovė - cc norėjau išbandyt ir še tau pirma hauschka prekė ir netiko
QUOTE(Vilmora @ 2009 06 23, 08:10)
vienintelė priemonė netikusi iš Hauschkos, tai šampūnas riebiems plaukams, neišplauna galvos absoliučiai.Jau nežinau kaip ir beplauti.Mano plaukai riebaluojasi tik prie šaknų, galai sausi, bet ir galai būna kažkokie apsunkę. O natūralių turėjus ir anksčiau buvau, taip nebuvo Ar kuri patenkinta juo?
as buvau patenkinta, kai naudojau man kazkaip priesingai-papurindavo plaukus.
QUOTE(Dovish @ 2009 06 22, 23:33)
O kokie tie jūsų, merginos, spuogeliai?
Na, paprasčiausi, net nežinau, kaip apibūdint Spuogelių padaugėjo T zonoje (šiaip jų pas mane visada vienas kitas būdavo), o ant skruostų tik inkštiriukų pridygo. Toks įspūdis, kad kemša poras.
Apskritai mano oda gan jautri ir kaprizinga, nuo tada, kai paauglystėje susigadinau ją visokiomis chemijomis nuo spuogų . Gal dėl to ir į cc taip sureagavo . Kaip supratau, daugumai merginų nuo cc nieko panašaus nebūna.
Kaunietems: hauschka siuntinukas jau pas mane. Galima atsiimti
QUOTE(Maumedis @ 2009 06 23, 13:51)
Na, paprasčiausi, net nežinau, kaip apibūdint Spuogelių padaugėjo T zonoje (šiaip jų pas mane visada vienas kitas būdavo), o ant skruostų tik inkštiriukų pridygo. Toks įspūdis, kad kemša poras.
Apskritai mano oda gan jautri ir kaprizinga, nuo tada, kai paauglystėje susigadinau ją visokiomis chemijomis nuo spuogų . Gal dėl to ir į cc taip sureagavo . Kaip supratau, daugumai merginų nuo cc nieko panašaus nebūna.
pas mane panasiai T zonoj spuogeliai+ insktirai, bet kai ant spuogelio uztepu CC tai jis getokai juos padziovina, tai net dabar nzn ar tas CC kaltas, as taip pat sugadinus oda su vosokiom chemijoj nuo spuogu, sakau gal reikia laiko haushkai
Aciu merhinos kurios prisidejo prie siuntinuko gavimo
seseliai nuostabus, blizga puikiai, graziai dengia, paziuresiu kaip laikys
Merginos kaip naudojate molio kauke?
QUOTE(Melajja @ 2009 06 23, 18:32)
Aciu merhinos kurios prisidejo prie siuntinuko gavimo
Prasau Butinai parasyk, kaip seseliai patiks
Jei skaitai angliskai, gali cia pasiskaityti
QUOTE(gizma @ 2009 06 22, 15:14)
Sveikos merginos,
Perskaiciau Jusu zinutes apie uzsakyma is vokiecio. Sia savaite vel zadu sau uzsakineti is jo (labai man nepatogu buvo per astute uzsakineti - tranzitas - vokietija-lietuva-belgija ). Tai priglausciau 1-3 mergaites. Bet deja, prekes butu lietuvoje tik liepos vidury (tada grisiu i lietuva). Jei kas norit ir prekes neskuba, tai galit man i az rasyti.
Verslo nedarau
Papildyta:
Beje, tinka merginos is vilniaus ir mazeikiu
Perskaiciau Jusu zinutes apie uzsakyma is vokiecio. Sia savaite vel zadu sau uzsakineti is jo (labai man nepatogu buvo per astute uzsakineti - tranzitas - vokietija-lietuva-belgija ). Tai priglausciau 1-3 mergaites. Bet deja, prekes butu lietuvoje tik liepos vidury (tada grisiu i lietuva). Jei kas norit ir prekes neskuba, tai galit man i az rasyti.
Verslo nedarau
Papildyta:
Beje, tinka merginos is vilniaus ir mazeikiu
taigi Belgijoj tiek BIO ir ECO parduotuviu, nejaugi nerandate ten Hauschka prekiu... ar is to vokiecio gaunasi daug pigiau net su siuntimu???
Papildyta:
QUOTE(Maumedis @ 2009 06 23, 13:51)
na va man irgi tokie itarimai kyla, kad spuogai kyla nuo CC... taip ir nesupratau; kaip ji reikia naudoti as kasdien nenaudoju, taip kas antra diena mazdaug, o dienini krema tepuosi tik ryte, bet pastebejau, kad nuo jo kakta "riebi" buna tai dabar ant kaktos tik facial tonic purskiu ir uztenka ziuresim kaip su tais spuogeliais.... nes man ju atsirado, sonuose, prie ausu o tai dazniausiai reiskia, kad netinka kremas, nes jau ne pirmas kartas, kai pakeitus krema toj vietoj spuogeliai isnyksta.
Tikrai labai nusivilciau jei Hauschka kosmetika netiktu mano odai
Ačiū Astutei ir Linutei
Tai jau turėsiu ką išbandyti Nors jau spėjau panaudoti CM,valo makiažą labai puikiai,tik gal aš nemoku su pieneliais arba želė pavidalo valiklais valyti,man vis į akis patenka ir graužia
Dantų pasta nebaisi skonio atžvilgiu,kad jau pripratau prie weledos druskinės,ši net su citrinos skoniu,pasirodė skani Prie to pačio ir burnos skalvaimo skystis irgi geras daiktas
CC palauks truputį, žiūrėsiu kaip man sureaguos į naujas priemones.
Tai jau turėsiu ką išbandyti Nors jau spėjau panaudoti CM,valo makiažą labai puikiai,tik gal aš nemoku su pieneliais arba želė pavidalo valiklais valyti,man vis į akis patenka ir graužia
Dantų pasta nebaisi skonio atžvilgiu,kad jau pripratau prie weledos druskinės,ši net su citrinos skoniu,pasirodė skani Prie to pačio ir burnos skalvaimo skystis irgi geras daiktas
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 23, 22:12)
Ačiū Astutei ir Linutei
agam maciau, kad daug daug gerybiu pas tave na va, kaip skirtingai su pasta, as kai nebandzius weledos, tai ir sita baisu bandyt nors, aisku, labai smalsu. O koks skyscio skonis?
QUOTE(Chippie @ 2009 06 23, 18:51)
taigi Belgijoj tiek BIO ir ECO parduotuviu, nejaugi nerandate ten Hauschka prekiu... ar is to vokiecio gaunasi daug pigiau net su siuntimu???
Net ir su siuntimu gaunas zymiai pigiau. Iki 50 svaru atsiuntimas kainuoja tik 6 svarai. O pvz. vien rejuvenating kaukes kaina per puse mazesne pas vokieti