Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(astute0210 @ 2009 06 22, 10:40)
deja man irgi ta pati beda buvo pradejus naudot CC tik tiksliai nezinojau kas kaltas...

tai ir nebenaudojai daugiau? unsure.gif
Atsakyti
[quote=fishke,2009 06 22, 10:50]
tai ir nebenaudojai daugiau? unsure.gif
[/quote

kai sunaudojau puse tubeles pastebejau odos bukles pablogejima, tada pradejau naudot 1 kart i savaite kol pabaigiau (ismest buvo gaila smile.gif ) dabar nebenaudoju ir nebenaudosiu unsure.gif veidas grazeja smile.gif Tiksliai nezinau kas cia kaltas..

poster_offtopic.gif
pacituosiu:

Jau 20m užsiimu alternatyvine med,paskutiniais 8m praktikuoju daugiamatę med ,išdestytą LG Pučko knygose. Noriu pasakyti ,kad Odos įvairūs berimai parodo pirmiausia ,kad organizmo viduje yra rimtų problemų- 1-organizmo detoksikacijos sistemos su kažkuo nesusitvarko(kepenys, žarnynas) 2-jų rolę sau prisiėme oda ,nes ji yra taip pat detoksikuojantis organas.Kada į odą priplūsta toksinų,kinta odos elektrinis laidumas, ph faktorius, odos kraujagyslėse atsiranda pakitimų,del pasikeitusių biologinių sąlygų atsiranda infekcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute0210: 22 birželio 2009 - 10:16
Kaikas jau klausineja kada bus kitas Dr. Hauschkos uzsakymas, o as nezinau ka sakyt... kad jums apsimoketu reiktu kad susirinktu bent 10 norinciu. Jei kas ruosiates uzsisakineti prekyciu duokite zinoti cia forume 4u.gif Pagal norinciu skaiciu bus lengviau planuoti nauja uzsakyma.
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 06 22, 14:32)
Kaikas jau klausineja kada bus kitas Dr. Hauschkos uzsakymas, o as nezinau ka sakyt... kad jums apsimoketu reiktu kad susirinktu bent 10 norinciu. Jei kas ruosiates uzsisakineti prekyciu duokite zinoti cia forume  4u.gif  Pagal norinciu skaiciu bus lengviau planuoti nauja  uzsakyma.

as turbut jungsios, vien del pestuko kurio sy kart neturejo vokietis aisku dar gal ka isirinksiu ax.gif
O mazdaug kelinta ryt galima bus pas linute prekes atsiimt? ar pranes cia kai jau tures? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 06 22, 14:39)
as turbut jungsios, vien del pestuko kurio sy kart neturejo vokietis aisku dar gal ka isirinksiu  ax.gif
O mazdaug kelinta ryt galima bus pas linute prekes atsiimt? ar pranes cia kai jau tures?  blush2.gif

As pranesiu cia forume ir astutei parasysiu, tai ji ir asmeniskai pranes kiekv. Sveikatele man suslubavo, bet labai tikiuosi, kad ryt galesiu paimt siuntinuka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 06 22, 13:32)
Kaikas jau klausineja kada bus kitas Dr. Hauschkos uzsakymas, o as nezinau ka sakyt... kad jums apsimoketu reiktu kad susirinktu bent 10 norinciu. Jei kas ruosiates uzsisakineti prekyciu duokite zinoti cia forume  4u.gif  Pagal norinciu skaiciu bus lengviau planuoti nauja  uzsakyma.

Sveikos merginos,
Perskaiciau Jusu zinutes apie uzsakyma is vokiecio. Sia savaite vel zadu sau uzsakineti is jo (labai man nepatogu buvo per astute uzsakineti - tranzitas - vokietija-lietuva-belgija blush2.gif ). Tai priglausciau 1-3 mergaites. Bet deja, prekes butu lietuvoje tik liepos vidury (tada grisiu i lietuva). Jei kas norit ir prekes neskuba, tai galit man i az rasyti.
Verslo nedarau
Papildyta:
Beje, tinka merginos is vilniaus ir mazeikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 22, 14:01)
Sveikatele man suslubavo, bet labai tikiuosi, kad ryt galesiu paimt siuntinuka unsure.gif

jei rimta, galiu gi aš vėl padalinti 4u.gif man gi paprasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 06 22, 15:36)
jei rimta, galiu gi aš vėl padalinti 4u.gif man gi paprasta  ax.gif

Manau viskas turetu buti tvarkoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 06 22, 10:40)
deja man irgi ta pati beda buvo pradejus naudot CC tik tiksliai nezinojau kas kaltas...

Keista, bet man irgi nuo cc pradėjo spuogai dygti verysad.gif ...Pradžioj nesupratau kas, bet kai nustojau naudoti, pagerėjo. Matyt, ne visiems tinka jis..
Atsakyti
Man taip pat perejus prie natur kosmetikos (tik hauscha naudoju pora men) pradejo spuogeliai lyst kaip grybai po lietaus, bet pamaniau del to ,kad pries tai naudojus gerokai stipresnes priemones nuo spuogu ir inkstiru haushkai sunku sutvarkyt mano nuvargusia oda, vistiek kantriai ir toliau naudoju sia kosmetika, nezinau ar gerai darau g.gif
o ka tos naudojat kuriom CC netiko? Man ir daugiausiai itarimu CC kelia del tu spuogeliu atsiradimo unsure.gif
Atsakyti
O kokie tie jūsų, merginos, spuogeliai? 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik laukiu CC, bet paskaičiau jūsų atsiliepimus,net išsigandau,o jei netiks verysad.gif Nenoriu spuogiukų unsure.gif Nepabandžius nesužinosi,bet...tikiuosi tiks.Bet visgi ydomu,kodėl nuo jo kyla tie spuogiukai g.gif
Atsakyti