Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(emmute @ 2009 06 09, 17:07)
man irgi įdomu, šįkart negavau patvirtinimo, tai gal Astutė mano laiško negavo  unsure.gif  kaip kitoms? g.gif

Aš gavau patvirtinimą vakar vakare 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 10 birželio 2009 - 13:19
Leslie Paskelbta Šiandien, 14:18
  QUOTE(emmute @ 2009 06 09, 17:07)
man irgi įdomu, šįkart negavau patvirtinimo, tai gal Astutė mano laiško negavo    kaip kitoms?

Aš gavau patvirtinimą vakar vakare 

Kur gavai?Į paštą?Aš dar nieko.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 10, 13:49)
Kur gavai?Į paštą?Aš dar nieko....  unsure.gif

Taip, taip, gavau į paštą, parašyta, kad užsakymas priimtas ir kažkas pan. 4u.gif
Atsakyti
Leslie Paskelbta Šiandien, 15:42
  QUOTE(Manija69 @ 2009 06 10, 13:49)
Kur gavai?Į paštą?Aš dar nieko.... 

Taip, taip, gavau į paštą, parašyta, kad užsakymas priimtas ir kažkas pan. 

aš galvojau,gal jau dėl pinigėlių persiuntimo ar pan. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif matau nerimaujate del uzsakymo, as labai atsiprasau, diena prie forumo galiu prisijungti tik per telefona, viska paskaitau bet nei forume nei i az man niekaip neleidzia atrasyt g.gif Prie kompo iseina prisest tik velai vakare...

Vakar velai sulaukiau is vokiecio ziniu, kad kai viska surinks ir sutikrins visus vienetus parasys, taip pat rase, kad nieko nebeturi ir nebetures nuo saules verysad.gif

Tikriausiai siandien velai arba ryt diena parasys g.gif

Kai jau zinosiu siuntimo kaina tikrai visoms pranesiu el. pastu smile.gif taip pat ir forume parasysiu
Atsakyti
Labai keista bet is vokiecio ziniu dar nera, jei nesulauksiu rasysiu pati, gal kartais jis siunte tik as negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 06 10, 23:30)
Sveikutes  smile.gif  matau nerimaujate del uzsakymo, as labai atsiprasau, diena prie forumo galiu prisijungti tik per telefona, viska paskaitau bet nei forume nei i az man niekaip neleidzia atrasyt  g.gif Prie kompo iseina prisest tik velai vakare...

Vakar velai sulaukiau is vokiecio ziniu, kad kai viska surinks ir sutikrins visus vienetus parasys, taip pat rase, kad nieko nebeturi ir nebetures nuo saules  verysad.gif

Tikriausiai siandien velai arba ryt diena parasys  g.gif

Kai jau zinosiu siuntimo kaina tikrai visoms pranesiu el. pastu  smile.gif taip pat ir forume parasysiu

Na va, galvojau paimsiu atsargai dar vieną losjoną nuo saulės verysad.gif

Labai patenkinta CM, tik man kažkaip labai sunkiai jis spaudžiasi - kiekvieną kartą užstringa, ar čia tik man taip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 11, 15:56)
Na va, galvojau paimsiu atsargai dar vieną losjoną nuo saulės  verysad.gif

Labai patenkinta CM, tik man kažkaip labai sunkiai jis spaudžiasi - kiekvieną kartą užstringa, ar čia tik man taip?  ax.gif

man lyg neuzstrigdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 11, 14:56)
Labai patenkinta CM, tik man kažkaip labai sunkiai jis spaudžiasi - kiekvieną kartą užstringa, ar čia tik man taip?  ax.gif

turiu ji ir as, bet nestringa spaudziant. matyt, cia taip negerai tau papuole.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif jau atrase vokietis, bandziau sumoket bet kazkas negerai su banko sistema g.gif dabar turiu isvaziuot tai as bandysiu sumoket vakare ir paziuresiu koks bus tikslus kursas (nes kursas dabar virs 4 lt ir jums reiks moket pagal kursa nes man butu nuostolis skaiciuojant 4 lt) Vakare visoms parasysiu viska tiksliai smile.gif iki
Atsakyti
Kaip tai virš 4? Euras? blink.gif Bankai rašo ką kita,o ir mergaitės užsisakinėjo iš Biologisch,tai lyg tai 3.51..
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 12, 11:32)
Kaip tai virš 4? Euras? blink.gif Bankai rašo ką kita,o ir mergaitės užsisakinėjo iš Biologisch,tai lyg tai 3.51..

Is biologisch užsakinėjama eurais, o hauschka -svarais.
Atsakyti