Mergaites, o ka jus naudojate vietoj SPFo dienai siuo metu? Haushkos visi kremai be SPF'u tai jei i lauka iseinu ir ilgaiu ant saules pabunu tai veidas raudonas iskart nes apsaugos nera.
pasidalinkit patirtim
QUOTE(katutis @ 2009 06 05, 18:07)
Atgaivina odą, ją skaistina, reguliuoja jos procesus, pailsina
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 05, 18:24)
Bet norėjau sužinoti kaip TAU poveikis
čia ir atsakiau Visa tai daro, labai veido oda atsigauna - bent man tai akivaizdu vos po poros ampulių Kai astute užsakinėjo pirmąkart, kažkaip pagailėjau pinigų, kad didelės išlaidos bus, ir neėmiau viso 28 dienų kurso, bet šiaip labai verta
tiesa, dar jų yra ir sensitiv variantas, bet man paprastos visa galva aukščiau
QUOTE(GreenLady @ 2009 06 05, 20:44)
Mergaites, o ka jus naudojate vietoj SPFo dienai siuo metu?
purškiamą Laveros apsaugą vaikams
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 05, 20:54)
o mane domina ar CM tinka jautrioms akims. nes nuo daugumos akiu valikliu man griauzia akis
nerekomenduociau jautriom akims, man tiko (bet savo neilaukau jautriomis), o mamai grauze (jos jautrokos). bet nepabandzius nezinosi
kluaset apie apsauga nuo saules, tai naudoju Kvapu namuose pirkta krema su spf 10 .italu gamybos berods.
QUOTE(Sultry @ 2009 06 05, 23:38)
nerekomenduociau jautriom akims, man tiko (bet savo neilaukau jautriomis), o mamai grauze (jos jautrokos). bet nepabandzius nezinosi
labai aciu uz atsakyma gal tada geriau nerizikuosiu, nes netikus baisiai sirdi skaudes, visgi nemazai kainuoja
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 06, 00:52)
labai aciu uz atsakyma gal tada geriau nerizikuosiu, nes netikus baisiai sirdi skaudes, visgi nemazai kainuoja
be vargo parduotumet pora lituku nuolaidele ir nupirks kazkas is naturalisciu dr.H ilgai isparduotuvej neuzsibuna
vis dar parduodu Normalising Day Oil-45lt
Sveikos,
planuoju pirmą savo užsakymą, renkuosi informaciją, apie kremukus ir prausiklius daugmaz lyg aisku
Bet neradau jokiu atsiliepimu apie akiu kremukus, ar kas nors naudojate? Kaip isppudis?
Buciau labai dekinga atsakiusioms
planuoju pirmą savo užsakymą, renkuosi informaciją, apie kremukus ir prausiklius daugmaz lyg aisku
Bet neradau jokiu atsiliepimu apie akiu kremukus, ar kas nors naudojate? Kaip isppudis?
katutis Paskelbta Vakar, 21:52
čia ir atsakiau Visa tai daro, labai veido oda atsigauna - bent man tai akivaizdu vos po poros ampulių Kai astute užsakinėjo pirmąkart, kažkaip pagailėjau pinigų, kad didelės išlaidos bus, ir neėmiau viso 28 dienų kurso, bet šiaip labai verta
QUOTE(Leslie @ 2009 06 06, 16:30)
Sveikos,
Naudoju Augen creme (Eye Cream), kad kazkoki akivaizdu rezultata duotu,-taip nera, net nezinau ar dar pakartotinai pirksiu, greiciausiai liksiu tik prie bedrai veidui naudojamo drekinancio kremo. Bet siaip jis gana lengvas, puikiai susigeria, labai taupus
Prisidedu prie pagyru paprastoms ampulems, man jos taip pat atrastas geris, jau pora metu naudoju
QUOTE(kiss @ 2009 06 06, 19:41)
Naudoju Augen creme (Eye Cream), kad kazkoki akivaizdu rezultata duotu,-taip nera, net nezinau ar dar pakartotinai pirksiu, greiciausiai liksiu tik prie bedrai veidui naudojamo drekinancio kremo. Bet siaip jis gana lengvas, puikiai susigeria, labai taupus
Prisidedu prie pagyru paprastoms ampulems, man jos taip pat atrastas geris, jau pora metu naudoju
Ačiū labai už atsakymą
Pas tave kiek suprantu tas, kur tubeleje - Daily Revitalizing Eye Cream?
QUOTE(Leslie @ 2009 06 06, 20:02)
Ačiū labai už atsakymą
Taip, tubeleje
Nulėkiau ketvirtadienį pažiūrėti šešėlių spalvų į Stepono g., - tikrai gražios, gražesnės nei internete, nes ten kai kur jos iškraipytos, o jei dar neblogai laikysis šešėliai, bus super įdomios ir naujos pavasarinės kolekcijos, bet be perlamutro, o man labiau prie širdies su blizgesiu