Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

Mergaites, o ka jus naudojate vietoj SPFo dienai siuo metu? Haushkos visi kremai be SPF'u tai jei i lauka iseinu ir ilgaiu ant saules pabunu tai veidas raudonas iskart nes apsaugos nera.
pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 05, 18:07)
Atgaivina odą, ją skaistina, reguliuoja jos procesus, pailsina biggrin.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 06 05, 18:24)
4u.gif Bet norėjau sužinoti kaip TAU poveikis ax.gif

čia ir atsakiau biggrin.gif Visa tai daro, labai veido oda atsigauna - bent man tai akivaizdu vos po poros ampulių wink.gif Kai astute užsakinėjo pirmąkart, kažkaip pagailėjau pinigų, kad didelės išlaidos bus, ir neėmiau viso 28 dienų kurso, bet šiaip labai verta 4u.gif

tiesa, dar jų yra ir sensitiv variantas, bet man paprastos visa galva aukščiau smile.gif

QUOTE(GreenLady @ 2009 06 05, 20:44)
Mergaites, o ka jus naudojate vietoj SPFo dienai siuo metu?

purškiamą Laveros apsaugą vaikams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 05, 20:54)
o mane domina ar CM tinka jautrioms akims. nes nuo daugumos akiu valikliu man griauzia akis doh.gif

nerekomenduociau jautriom akims, man tiko (bet savo neilaukau jautriomis), o mamai grauze (jos jautrokos). bet nepabandzius nezinosi rolleyes.gif

kluaset apie apsauga nuo saules, tai naudoju Kvapu namuose pirkta krema su spf 10 .italu gamybos berods.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 05, 23:38)
nerekomenduociau jautriom akims, man tiko (bet savo neilaukau jautriomis), o mamai grauze (jos jautrokos). bet nepabandzius nezinosi  rolleyes.gif

labai aciu uz atsakyma 4u.gif gal tada geriau nerizikuosiu, nes netikus baisiai sirdi skaudes, visgi nemazai kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 06, 00:52)
labai aciu uz atsakyma 4u.gif  gal tada geriau nerizikuosiu, nes netikus baisiai sirdi skaudes, visgi nemazai kainuoja  rolleyes.gif

be vargo parduotumet wink.gif pora lituku nuolaidele ir nupirks kazkas is naturalisciu smile.gif dr.H ilgai isparduotuvej neuzsibuna mirksiukas.gif
Atsakyti
vis dar parduodu Normalising Day Oil-45lt
Atsakyti
Sveikos,
planuoju pirmą savo užsakymą, renkuosi informaciją, apie kremukus ir prausiklius daugmaz lyg aisku ax.gif

Bet neradau jokiu atsiliepimu apie akiu kremukus, ar kas nors naudojate? Kaip isppudis?
Buciau labai dekinga atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
katutis Paskelbta Vakar, 21:52
  QUOTE(katutis @ 2009 06 05, 18:07)
Atgaivina odą, ją skaistina, reguliuoja jos procesus, pailsina 

QUOTE(Manija69 @ 2009 06 05, 18:24)
Bet norėjau sužinoti kaip TAU poveikis

čia ir atsakiau  Visa tai daro, labai veido oda atsigauna - bent man tai akivaizdu vos po poros ampulių  Kai astute užsakinėjo pirmąkart, kažkaip pagailėjau pinigų, kad didelės išlaidos bus, ir neėmiau viso 28 dienų kurso, bet šiaip labai verta 

tiesa, dar jų yra ir sensitiv variantas, bet man paprastos visa galva aukščiau

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2009 06 06, 16:30)
Sveikos,
planuoju pirmą savo užsakymą, renkuosi informaciją, apie kremukus ir prausiklius daugmaz lyg aisku  ax.gif 

Bet neradau jokiu atsiliepimu apie akiu kremukus, ar kas nors naudojate? Kaip isppudis?
Buciau labai dekinga atsakiusioms  4u.gif

Naudoju Augen creme (Eye Cream), kad kazkoki akivaizdu rezultata duotu,-taip nera, net nezinau ar dar pakartotinai pirksiu, greiciausiai liksiu tik prie bedrai veidui naudojamo drekinancio kremo. Bet siaip jis gana lengvas, puikiai susigeria, labai taupus biggrin.gif 4u.gif
Prisidedu prie pagyru paprastoms ampulems, man jos taip pat atrastas geris, jau pora metu naudoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiss: 06 birželio 2009 - 19:43
QUOTE(kiss @ 2009 06 06, 19:41)
Naudoju Augen creme (Eye Cream), kad kazkoki akivaizdu rezultata duotu,-taip nera, net nezinau ar dar pakartotinai pirksiu, greiciausiai liksiu tik prie bedrai veidui naudojamo drekinancio kremo. Bet siaip jis gana lengvas, puikiai susigeria, labai taupus biggrin.gif  4u.gif
Prisidedu prie pagyru paprastoms ampulems, man jos taip pat atrastas geris, jau pora metu naudoju thumbup.gif

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif
Pas tave kiek suprantu tas, kur tubeleje - Daily Revitalizing Eye Cream?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 06 birželio 2009 - 20:04
QUOTE(Leslie @ 2009 06 06, 20:02)
Ačiū labai už atsakymą  4u.gif
Pas tave kiek suprantu tas, kur tubeleje - Daily Revitalizing Eye Cream?

Taip, tubeleje 4u.gif
Atsakyti
Nulėkiau ketvirtadienį pažiūrėti šešėlių spalvų į Stepono g., - tikrai gražios, gražesnės nei internete, nes ten kai kur jos iškraipytos, o jei dar neblogai laikysis šešėliai, bus super thumbup.gif įdomios ir naujos pavasarinės kolekcijos, bet be perlamutro, o man labiau prie širdies su blizgesiu ax.gif
Atsakyti