o oda kokia? Man švelnesnis buvo ir daug labiau patiko paprastas tonikas, o Clarifying sausino odą, nors ji ir į riebumą
QUOTE(katutis @ 2009 06 04, 22:15)
o oda kokia? Man švelnesnis buvo ir daug labiau patiko paprastas tonikas, o Clarifying sausino odą, nors ji ir į riebumą
Maniškė sakyčiau normali, bet naudoju clarifying (jau gal 4 buteliuką), bet visiškai nesausina
QUOTE(katutis @ 2009 06 04, 22:15)
maniske normali, linkusi i riebuma ir dar jautri
QUOTE(katutis @ 2009 06 04, 23:15)
Man švelnesnis buvo ir daug labiau patiko paprastas tonikas, o Clarifying sausino odą, nors ji ir į riebumą
Man žinok tas pats. Žaidžiu aš su šiuo toniku tepdama juo tik "riebią" nosį, bet jau pabodo .
QUOTE(Dovish @ 2009 06 04, 23:18)
Maniškė sakyčiau normali, bet naudoju clarifying (jau gal 4 buteliuką), bet visiškai nesausina
Gal nori įsigyti ir penktą buteliuką ?
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 05, 08:43)
jaučia mano širdis, kad paprasto parduoti nenorėtum
prisiminiau, kad turiu 10 Hauschkos ampulių ir nesunaudojau jų pavasarį, pradėjau tepti dabar Aišku, oda labai atsigavo, o aš padariau atradimą, kad ampulių turinys kvepia rožėmis Seniau neužuosdavau niekaip
QUOTE(katutis @ 2009 06 05, 11:21)
Ane .
Kada tikrai pabandysiu, nes jau likau be minėto toniko - ką tik susiderėjau, taigi parduodu. Oi nukentėjo mano piniginė .
dar sakykit, o CM kaip naudojamas? ar reikia su diskeliais valyti, ar kaip su bet kuriuo prausikliu?
priminkit, prasau, kada Astute planuoja artimiausia uzsakyma?
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 05, 16:56)
dar sakykit, o CM kaip naudojamas? ar reikia su diskeliais valyti, ar kaip su bet kuriuo prausikliu?
Uzsakymus priimu iki sio sekmadienio velyvo vakaro
katutis Paskelbta Šiandien, 11:21
prisiminiau, kad turiu 10 Hauschkos ampulių ir nesunaudojau jų pavasarį, pradėjau tepti dabar Aišku, oda labai atsigavo, o aš padariau atradimą, kad ampulių turinys kvepia rožėmis Seniau neužuosdavau niekaip
O kokiu tikslu ampoles naudoji?Ką tavo odelei daro gero?
Bet norėjau sužinoti kaip TAU poveikis
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 05, 16:56)
o mane domina ar CM tinka jautrioms akims. nes nuo daugumos akiu valikliu man griauzia akis