Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

o oda kokia? wink.gif Man švelnesnis buvo ir daug labiau patiko paprastas tonikas, o Clarifying sausino odą, nors ji ir į riebumą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 04, 22:15)
o oda kokia? wink.gif Man švelnesnis buvo ir daug labiau patiko paprastas tonikas, o Clarifying sausino odą, nors ji ir į riebumą wink.gif

Maniškė sakyčiau normali, bet naudoju clarifying (jau gal 4 buteliuką), bet visiškai nesausina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 04, 22:15)

maniske normali, linkusi i riebuma ir dar jautri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 04, 23:15)
Man švelnesnis buvo ir daug labiau patiko paprastas tonikas, o Clarifying sausino odą, nors ji ir į riebumą

Man žinok tas pats. Žaidžiu aš su šiuo toniku tepdama juo tik "riebią" nosį, bet jau pabodo wink.gif.

QUOTE(Dovish @ 2009 06 04, 23:18)
Maniškė sakyčiau normali, bet naudoju clarifying (jau gal 4 buteliuką), bet visiškai nesausina ax.gif

Gal nori įsigyti ir penktą buteliuką cool.gif?
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 05, 08:43)
Gal nori įsigyti ir penktą buteliuką  cool.gif?

jaučia mano širdis, kad paprasto parduoti nenorėtum ax.gif

prisiminiau, kad turiu 10 Hauschkos ampulių ir nesunaudojau jų pavasarį, pradėjau tepti dabar smile.gif Aišku, oda labai atsigavo, o aš padariau atradimą, kad ampulių turinys kvepia rožėmis wub.gif Seniau neužuosdavau niekaip sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 05, 11:21)
jaučia mano širdis, kad paprasto parduoti nenorėtum  ax.gif

Ane bigsmile.gif.
Kada tikrai pabandysiu, nes jau likau be minėto toniko - ką tik susiderėjau, taigi parduodu. Oi nukentėjo mano piniginė doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 05 birželio 2009 - 10:41
dar sakykit, o CM kaip naudojamas? ar reikia su diskeliais valyti, ar kaip su bet kuriuo prausikliu?

priminkit, prasau, kada Astute planuoja artimiausia uzsakyma?
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 05, 16:56)
dar sakykit, o CM kaip naudojamas? ar reikia su diskeliais valyti, ar kaip su bet kuriuo prausikliu?

priminkit, prasau, kada Astute planuoja artimiausia uzsakyma?

Uzsakymus priimu iki sio sekmadienio velyvo vakaro
Atsakyti
katutis Paskelbta Šiandien, 11:21
  QUOTE(MAMarija @ 2009 06 05, 08:43)
Gal nori įsigyti ir penktą buteliuką  ?

jaučia mano širdis, kad paprasto parduoti nenorėtum 

prisiminiau, kad turiu 10 Hauschkos ampulių ir nesunaudojau jų pavasarį, pradėjau tepti dabar  Aišku, oda labai atsigavo, o aš padariau atradimą, kad ampulių turinys kvepia rožėmis  Seniau neužuosdavau niekaip 

O kokiu tikslu ampoles naudoji?Ką tavo odelei daro gero? bigsmile.gif
Atsakyti
plačiau gali pasiskaityti čia 4u.gif Atgaivina odą, ją skaistina, reguliuoja jos procesus, pailsina biggrin.gif Brangus daikčiukas, bet vertas savo kainos wink.gif
Atsakyti
4u.gif Bet norėjau sužinoti kaip TAU poveikis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 05, 16:56)

o mane domina ar CM tinka jautrioms akims. nes nuo daugumos akiu valikliu man griauzia akis doh.gif
Atsakyti