Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 05 15, 08:19)
o jus nebandet is www.everydayminerals.com?

Taip, man irgi labiau patinka. Parsisiuntus, tai ir liksiu prie tos pudros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 05 14, 22:35)
Translucent ir neturi maskuoti, ji odai turi tik 'matiškumo' įspūdį suteikti.
Deja, veido oda atrodo, kaip kūdikio užpakaliukas, kai pabarstai krakmolu/talku, kad nešustų doh.gif  biggrin.gif
Man ji nepanaši į 'translucent', t.y. pematomą/nematomą. Labai šviesi ir pasipudravus man matosi ant veido. Beje, jei gerai kremas nesusigėręs, tai 'velia' košę doh.gif

man tai nesivelia biri pudra kai tepu, ir nesimato kai uztepu g.gif o kad sviesi, tai man tinka.. tamsiaodem siek tiek pasviesintu veida..

QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 15, 00:29)
gal tuomet per daug jos, negali taip but? g.gif  sepeteli gerai nukratot pries tai? nepastebejau, kad kas liktu niekad g.gif reiks patyrinet idemiau.

gali dar ir nuo sepetelio priklausyt kaip dengsis pudra..
Atsakyti
Siuntinys jau gautas smile.gif

Per savaitgali viska isrusiuosiu ir del visko pranesiu KOLKAS TIKSLIAI NIEKO NEZINAU (NEI KADA VILNIUJE BUS NEI KADA KAUNE).

Kas nors nores isdalinti kosmetika Kaune?
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 05 15, 17:52)
Siuntinys jau gautas  smile.gif

Per savaitgali viska isrusiuosiu ir del visko pranesiu KOLKAS TIKSLIAI  NIEKO NEZINAU (NEI KADA VILNIUJE BUS NEI KADA KAUNE).

bigsmile.gif kokia gera naujiena clap.gif
Atsakyti
astute0210 Paskelbta Šiandien, 17:52
  Siuntinys jau gautas 

Per savaitgali viska isrusiuosiu ir del visko pranesiu KOLKAS TIKSLIAI NIEKO NEZINAU (NEI KADA VILNIUJE BUS NEI KADA KAUNE).

thumbup.gif
Atsakyti
sorry uz poster_offtopic.gif bet gal kuriai netiko ar turi atliekama CC.... 4u.gif priglausciau, geriau butu vilniete 4u.gif
Atsakyti
gal kam reikia Facial Toner-45 lt ir Normalising Day Oil-45lt.
Atsakyti

Per savaitgali viska isrusiuosiu ir del visko pranesiu KOLKAS TIKSLIAI  NIEKO NEZINAU (NEI KADA VILNIUJE BUS NEI KADA KAUNE).

Geros žinios thumbup.gif tik neprisijunk porą dienų, tai visi siuntinukai su laukiamom prekėm ateina bigsmile.gif
Astute, aš nuo rytoj jau pradėsiu kasdien pirmadieniais-ketvirtadieniais kursuoti į Vilnių, parašyk kai suplanuosi savo kelionę 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje dalins mano vyro sesuo, pirmadieni ar antradieni kurjeris paims vilnieciu siuntinukus. I kauna vaziuosiu treciadieni priespiet. Nieks neapsiima padalint, butu gerai kad visos galetu pasiimt po pietu treciadieni kol kaune busiu. Del visko parasysiu tiksliai el. pastu siandien vakare arba rytoj vakare.
Atsakyti

O cia siuntinys kartais ne geguzes 07 d. uzsakymo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 17, 14:24)
O cia siuntinys kartais ne geguzes 07 d. uzsakymo?  g.gif

o tai koks dar gali buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 17, 14:24)
O cia siuntinys kartais ne geguzes 07 d. uzsakymo?  g.gif

geguzes 7 d. smile.gif
Atsakyti