o gal yra naudojanciu akiu linijos piestuka? idomu ar pakankamai ryskiai dazo ir kaip liako
sory jei buvo kalbeta apie jy, bet lyg ne
QUOTE(Melajja @ 2009 06 03, 14:18)
na kadangi pas mane beda - inkstirai ir karts nuo karto islendantys spuogeliai, tai as ir zaidziu su tuo CC tikedamasi kad man jis pravalys veidely, tapsnoju tapsnoju su juo geras 5 min, bet kaip nieko taip nieko po kiekvienos nakties naujas spuogiukas islenda
Papildyta:
na pagal haushlos filosofija man tik kaukes molio ir truksta, ja ir jamsiu sekanty uzsakyma
Papildyta:
na pagal haushlos filosofija man tik kaukes molio ir truksta, ja ir jamsiu sekanty uzsakyma
Man irgi paskutiniu metu spuogiukai pradėjo lįsti tik nemanau, kad CC gali padėti juos naikinti, naudoju CC kažkur 3 kartus per savaitę, nusipirkusi ir molio kaukę esu, bet dar neprisiruošiau išbandyti manau ji turėtų kažkiek padėti, reikės savaitgalį bandyti
Noriu pagirti CM - tik baigiau Weledos pienelį ir išbandžiau CM - nuostabus ir kvapas puikus (ar man viskas iš Hauschkos pradėjo kvepėti ), ir tekstūra labai patiko, valo, plauna puikiai, žodžiu labai džiaugiuosi
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 04, 13:51)
Palomina (o gal ir dar kas naudoje ar naudojat),
pasakok dar apie hauschkos sampuna riebiems plaukams (pamenu kazkur buvo prirasyta, bet kai reik, nerandu ), sakei, kad tavo plaukai normalus, sis sampunas nesausina? koks pats plaukas lieka (lieka nors kiek purumo?)? neminkstina per daug plauku, reikalauja butinai balzamo? ir ar aliejus isplauna?
pasakok dar apie hauschkos sampuna riebiems plaukams (pamenu kazkur buvo prirasyta, bet kai reik, nerandu ), sakei, kad tavo plaukai normalus, sis sampunas nesausina? koks pats plaukas lieka (lieka nors kiek purumo?)? neminkstina per daug plauku, reikalauja butinai balzamo? ir ar aliejus isplauna?
Mano riebūs plaukai, tai man tikrai nesausina, plaukas purus lieka, ir neminkština per daug, jei aliejum tepti plaukai, galima ir be balzamo, jei ne - man kažkaip norisi, nors plaukai nedažyti, nors pagalvojau, esu ir be balzamo porą kartų apsiėjusi. O aliejus man ne visus išplauna, sunkesnių neišplauna, arba daugiau kartų reikia plauti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 04, 13:51)
Palomina (o gal ir dar kas naudoje ar naudojat),
aš bandžiau , labai patenkinta, plauko nesausina tikrai (bent jau man), balzamo nereikia, (nors mano plaukų galai linkę sausėti) plaukas palieka švelnus, lengvas ir purus. Dėl aliejų nežinau, nes aliejum išplaut naudoju UT šampūnus, labai man jie gerai išplauna.
QUOTE(Melajja @ 2009 06 04, 13:15)
o gal yra naudojanciu akiu linijos piestuka? idomu ar pakankamai ryskiai dazo ir kaip liako
Turiu dvipusį pieštuką (juodas su baltu) - ryškiai dažo, laikosi gerai ir pats braukimas labai švelnus
sveikos mergaites
noreciau jusu, kaip seniai besidominciu ir naudojanciu sia kosmetika, paklausti, kokias priemones rekomenduotumete misriai - riebiai veido odai ? Man apie 30, spuogu nera, antros dienos puseje T zona pasiriebaluoja.
noreciau jusu, kaip seniai besidominciu ir naudojanciu sia kosmetika, paklausti, kokias priemones rekomenduotumete misriai - riebiai veido odai ? Man apie 30, spuogu nera, antros dienos puseje T zona pasiriebaluoja.
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 04, 14:18)
Mano riebūs plaukai, tai man tikrai nesausina, plaukas purus lieka, ir neminkština per daug, jei aliejum tepti plaukai, galima ir be balzamo, jei ne - man kažkaip norisi, nors plaukai nedažyti, nors pagalvojau, esu ir be balzamo porą kartų apsiėjusi. O aliejus man ne visus išplauna, sunkesnių neišplauna, arba daugiau kartų reikia plauti
QUOTE(pepkė @ 2009 06 04, 14:24)
aš bandžiau , labai patenkinta, plauko nesausina tikrai (bent jau man), balzamo nereikia, (nors mano plaukų galai linkę sausėti) plaukas palieka švelnus, lengvas ir purus. Dėl aliejų nežinau, nes aliejum išplaut naudoju UT šampūnus, labai man jie gerai išplauna.
aciu, merginos
mano plaukai tokie prie normaliu, todel ir pamasciau ar nesausins
dar pamirsau paklaust, kaip naudojasi, taupiai?
QUOTE(Dovish @ 2009 06 04, 14:28)
Turiu dvipusį pieštuką (juodas su baltu) - ryškiai dažo, laikosi gerai ir pats braukimas labai švelnus
dekui siuncian uzsakyma vis kazko dar prireikia
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 04, 14:41)
aciu, merginos
man naudojasi visai taupiai, neblogai putoja , mano plaukas irgi prie normalių, šaknys riebesnės, galai sausesni, tai nesausina .
QUOTE(vitalijas @ 2009 06 04, 13:40)
kokias priemones rekomenduotumete misriai - riebiai veido odai ? Man apie 30, spuogu nera, antros dienos puseje T zona pasiriebaluoja.
Aš siūlyčiau tokias:
Ryte - CC (cleansing cream), clarifying toner, kaktai normalyzing oil (vien tik kaktai ilgam laikui užtektų mėginuko), veidui (jeigu yra poreikis kremui) galima būtų rožių light kremuką naudoti;
Vakare - CC, clarifying toner;
Dėl kaukės būtų galima bandyti firming, rejuvenating - čia jau pagal poreikius
QUOTE(pepkė @ 2009 06 04, 14:43)
man naudojasi visai taupiai, neblogai putoja , mano plaukas irgi prie normalių, šaknys riebesnės, galai sausesni, tai nesausina .
nezinau, jau koki sampuna rinktis dauguma man paskutiniu metu sukelia galvos niezuli, kazkokia galvos oda sudirgus.
Paskaiciau nete, kad jis tokiems kaip ir normaliems, linkusiems riebaluotis, gal ir nieko
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 04, 15:27)
nezinau, jau koki sampuna rinktis dauguma man paskutiniu metu sukelia galvos niezuli, kazkokia galvos oda sudirgus.
Paskaiciau nete, kad jis tokiems kaip ir normaliems, linkusiems riebaluotis, gal ir nieko
Šiaip jis toks švelnus atrodo, ,,draugiškas'' galvos odai , dar man pasirodė švelnūs šampūnai UT su dilgelėm, rožėm, alijošiais, bet UT man purina mažiau.
mergaites, patarkit kuri imti Clarifying Toner ar Facial Toner