Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(MAMarija @ 2009 06 02, 18:07)
Kaip aš sakau, jei dingčiau be žinios, tai mano skiriamasis bruožas būtų ilgos blakstienos - jos neabejotinai ne trumpesnės nei dirbtinės lotuliukas.gif.

pries kelias dienas stovejau eilej parduotuvej ir pries mane mergina stovejo, bet jau pas ja blakstienos tooookio ilgio blink.gif bigsmile.gif matosi, kad tikros, vos vos padazytos, bet ilgis tai pavydetinas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 02, 18:07)
Mano atveju tai tik taip. Juk aliejus pradėjau naudoti palyginti nesenai ir blakstienas dažau tik vieną kartą ir tik visiškai nestorinančiu tušu. Kartais neapsikentusi to tepimo ir apatinių blakstienų nesidažau, bet vistiek tas pats. Kaip aš sakau, jei dingčiau be žinios, tai mano skiriamasis bruožas būtų ilgos blakstienos - jos neabejotinai ne trumpesnės nei dirbtinės lotuliukas.gif.

Pavydžiu ilgų blakstienų wub.gif tokias turėdama visai nesidažyčiau mirksiukas.gif
nes mano tai tikrai trumpos, o tušas volume irgi pateplioja, bet įtariu todėl, kad nešioju kontaktinius lęšius ir dažnai mirksiu - neišlaiko krūvio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 06 03, 10:36)
Pavydžiu ilgų blakstienų  wub.gif  tokias turėdama visai nesidažyčiau mirksiukas.gif
nes mano tai tikrai trumpos, o tušas volume irgi pateplioja, bet įtariu todėl, kad nešioju kontaktinius lęšius ir dažnai mirksiu - neišlaiko krūvio  mirksiukas.gif

mano ilgos blakstienos.. bet jos sviesios.. tai jei nedazytos atrodau kaip be blakstienu biggrin.gif bet va kai padazau - tai komplimentai - kaip pas karve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 03, 10:49)
mano ilgos blakstienos.. bet jos sviesios.. tai jei nedazytos atrodau kaip be blakstienu  biggrin.gif  bet va kai padazau - tai komplimentai - kaip pas karve  lotuliukas.gif

Na o mano tamsios, tačiau tiesios - tikrai kaip pas tą karvę lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 06 02, 16:05)
Nesenai ir as nusipirkau CC tai patinka kaip odele jauciasi juo nusiprausus, na to cia taip isgirto valancio poveikio dar nepamaciau bet ziuresim ilgiau panaudojus, nes merginos cia gyret kad gerai labai poras isvalo ax.gif

QUOTE(Melajja @ 2009 06 02, 21:54)
as taip pat valomo pojucio kol kas nepajauciau nors ir tonika naudoju  verysad.gif del zaidimo taip pat sutinku, pastebejau kad daug ilgiau vonioj uztrunku su CC bezaizdama, bet kol kas tas zaidimas nepabodo  biggrin.gif

na, man poru tik prausiklis tikrai nevale ir manau nevalys smile.gif cia reikia jau komplekso priemoniu, pvz. valomuju kaukiu, na, ka ir su moliu, garinimo proceduru (kieno odai galima ta daryti) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 10:42)
na, man poru tik prausiklis tikrai nevale ir manau nevalys smile.gif  cia reikia jau komplekso priemoniu, pvz. valomuju kaukiu, na, ka ir su moliu, garinimo proceduru (kieno odai galima ta daryti) rolleyes.gif

drinks_cheers.gif CC nešvarumams skirtas nuvalyti, gilesniam valymui Dr.H turi molį, kaukes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 03 birželio 2009 - 12:33
QUOTE(Mytee @ 2009 06 02, 23:34)
nu jus man paaiskinkit kur tas zaidimas?  unsure.gif  gal as kazka ne taip darau su CC  blink.gif man viskas daug greiciau gaunasi nei valyti pieneliu, toniku ir t.t.  blush2.gif

na kadangi pas mane beda - inkstirai ir karts nuo karto islendantys spuogeliai, tai as ir zaidziu su tuo CC tikedamasi kad man jis pravalys veidely, tapsnoju tapsnoju su juo geras 5 min, bet kaip nieko taip nieko blink.gif po kiekvienos nakties naujas spuogiukas islenda doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 11:42)
na, man poru tik prausiklis tikrai nevale ir manau nevalys smile.gif  cia reikia jau komplekso priemoniu, pvz. valomuju kaukiu, na, ka ir su moliu, garinimo proceduru (kieno odai galima ta daryti) rolleyes.gif

na pagal haushlos filosofija man tik kaukes molio ir truksta, ja ir jamsiu sekanty uzsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 06 03, 13:18)
po kiekvienos nakties naujas spuogiukas islenda  doh.gif

na pagal haushlos filosofija man tik kaukes molio ir truksta, ja ir jamsiu sekanty uzsakyma  smile.gif

Rejuvenating kaukės neturit? Būtų galima dienos metu labai plonu sluoksniu visą veidą patepti ir vakare kaip kremą nusiplauti ir taip daryti, pvz, savaitę laiko.

Molis gerai valo, bet reikia reguliariai darytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 03, 14:20)
Rejuvenating kaukės neturit? Būtų galima dienos metu labai plonu sluoksniu visą veidą patepti ir vakare kaip kremą nusiplauti ir taip daryti, pvz, savaitę laiko.

Molis gerai valo, bet reikia reguliariai darytis mirksiukas.gif

nea jokios kaukes neturiu, is vis gyvenime su kaukem nezaidziau, teks pradet smile.gif
ai tiesa po uzpraito uzsakymo kaininikas nespikeite?lyg aistute minejo kad vokietis sius nauja (del tu saules kremu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 06 03, 13:30)
nea jokios kaukes neturiu, is vis gyvenime su kaukem nezaidziau, teks pradet  smile.gif
ai tiesa po uzpraito uzsakymo kaininikas nespikeite?lyg aistute minejo kad vokietis sius nauja (del tu saules kremu) g.gif

Aš irgi anksčiau tik retkarčiai pasilepindavau kaukėm, o dabar jau virš metų veidui vien tik Dr.Hauschka ir tenaudoju, nes labai patinka, fanė wub.gif
Nežinau dėl kainininko, čia reikia su ja kontaktuoti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 03 birželio 2009 - 13:41
QUOTE(Melajja @ 2009 06 03, 14:30)

nusiunciau laiskeli astutei, man irgi idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 13:39)
nusiunciau laiskeli astutei, man irgi idomu ax.gif

Jeigu gausi nauja kainininka, imesk i pasta 4u.gif
Atsakyti