Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 14:08)
neilgai ištempei tongue.gif biggrin.gif Aš jau naują tiūbiką atsidarysiu jo  ax.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 16:38)
klausimukai abiem vienodi: kokiai odai mineti prausikliai skirti? nesausina? turis?kaina?  4u.gif  atsiprasau uz off topic blush2.gif

tesiam poster_offtopic.gif maniskis Essential Care raso, kad yra skirtas normaliai-riebiai arba mišriai odai. mano yra misri, bet siuo metu tas misrumas yra labiau i riebumo puse, o anksciau buvo i sausumo, tai tikrai nesausino schmoll.gif va cia gali pasiskaityti placiau http://www.sveikipro...d...30&id=18307 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 15:38)
klausimukai abiem vienodi: kokiai odai mineti prausikliai skirti? nesausina? turis?kaina?  4u.gif  atsiprasau uz off topic blush2.gif

Ciel d'Azur, manau, skirtas bet kokia odai. Man tikrai nesausino, du buteliukus pirkausi is eiles. Turis - gal 200 ml (nepamenu). Tik kaina kandziojas - mokejau apie 13-15 euru. Kiek zinau, jais prekiauja Nimfali.
Mano oda - misriai jautri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 02, 18:11)
tesiam  poster_offtopic.gif  maniskis Essential Care raso, kad yra skirtas normaliai-riebiai arba mišriai odai. mano yra misri, bet siuo metu tas misrumas yra labiau i riebumo puse, o anksciau buvo i sausumo, tai tikrai nesausino schmoll.gif va cia gali pasiskaityti placiau http://www.sveikipro...d...30&id=18307  mirksiukas.gif

4u.gif matau,yra ir 30 ir 150 ml.reiktu pradet nuo mazesnio,jei nuspresiu biggrin.gif
QUOTE(gizma @ 2009 06 02, 18:13)
Ciel d'Azur, manau, skirtas bet kokia odai. Man tikrai nesausino, du buteliukus pirkausi is eiles. Turis - gal 200 ml (nepamenu). Tik kaina kandziojas - mokejau apie 13-15 euru. Kiek zinau, jais prekiauja Nimfali.
Mano oda - misriai jautri biggrin.gif

nimfali puslapyje randu va toki: alijosinis gelis
sis? ar gerai tusa plauna? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 13:31)
gal tikrai priklauso nuo blakstienų ilgio ir kiek jos siekia paakių odą?  g.gif

Mano atveju tai tik taip. Juk aliejus pradėjau naudoti palyginti nesenai ir blakstienas dažau tik vieną kartą ir tik visiškai nestorinančiu tušu. Kartais neapsikentusi to tepimo ir apatinių blakstienų nesidažau, bet vistiek tas pats. Kaip aš sakau, jei dingčiau be žinios, tai mano skiriamasis bruožas būtų ilgos blakstienos - jos neabejotinai ne trumpesnės nei dirbtinės lotuliukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 02 birželio 2009 - 17:08
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 02, 18:07)
blakstienos - jos neabejotinai ne trumpesnės nei dirbtinės lotuliukas.gif.

pavydu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 16:21)
nimfali puslapyje randu va toki: alijosinis gelis
sis? ar gerai tusa plauna?  blush2.gif  4u.gif

Aha, tas pats. Sorry, nenurodziau is karto. As akis biski aliejuku pavalydavau, o tada tuo geliu prausdavau veida. Kadangi seniau naudojau sintetini tusa, tai nusiplaudavo tokiu budu viskas. Baisiai nemegstu, kai po prausimosi pajuode paakiai buna schmoll.gif Tai su tuo prausikliu tokio dalyko nebudavo. Beje, kazkas dar is merginu buvo si prausikli nusipirkes. Idomu butu jos atsiliepimai. Gal reiketu naturalios kosmetikos gamintoju temoj uzklaust.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 06 02, 16:05)
Nesenai ir as nusipirkau CC tai patinka kaip odele jauciasi juo nusiprausus, na to cia taip isgirto valancio poveikio dar nepamaciau bet ziuresim ilgiau panaudojus, nes merginos cia gyret kad gerai labai poras isvalo ax.gif

as taip pat valomo pojucio kol kas nepajauciau nors ir tonika naudoju verysad.gif del zaidimo taip pat sutinku, pastebejau kad daug ilgiau vonioj uztrunku su CC bezaizdama, bet kol kas tas zaidimas nepabodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 06 02, 20:54)
as taip pat valomo pojucio kol kas nepajauciau nors ir tonika naudoju  verysad.gif del zaidimo taip pat sutinku, pastebejau kad daug ilgiau vonioj uztrunku su CC bezaizdama, bet kol kas tas zaidimas nepabodo  biggrin.gif

nu jus man paaiskinkit kur tas zaidimas? unsure.gif gal as kazka ne taip darau su CC blink.gif man viskas daug greiciau gaunasi nei valyti pieneliu, toniku ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 06 02, 23:34)
nu jus man paaiskinkit kur tas zaidimas?  unsure.gif  gal as kazka ne taip darau su CC  blink.gif man viskas daug greiciau gaunasi nei valyti pieneliu, toniku ir t.t.  blush2.gif

Na o jūs man prašau paaiškinkite, kas abskritai yra tas CC ax.gif blink.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 03, 08:59)
Na o jūs man prašau paaiškinkite, kas abskritai yra tas CC ax.gif blink.gif.

Cleansing Cream.. tokia kosele veidui prausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 03, 09:04)
Cleansing Cream.. tokia kosele veidui prausti  biggrin.gif

aciuks.gif
Atsakyti