Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 06 02, 12:49)
Gal dėl to, kad dalis nesidažo apatinių blakstienų, todėl ir niekas nieko netepa smile.gif

kazkuri dar minejo, kad tepa tris sluoksnius tuso, tai irgi prisideda prie tepimo.
Pas mane blakstienos pakankamai tankios, tai tepu tik viena sluoksni. Po triju sluoksniu turbut blakstienos kaip dirbtines atrodytu
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 11:35)
,tarkim,mano 'dregnesne' gal... gal del to? bet ar gali buti toks ryskus skirtumas  ax.gif
arba gal tuso 'serija' skirtinga g.gif

jau trečią Hauschkos tušą naudoju, vienas iš jų buvo papuolęs tikrai apykeistis, nes trupėdavo kažkiek. Bet net ir su tuo neišsiterliodavau g.gif

veidą mėgstu su aliejais tepliot, blakstienas dviem sluoksniais dažau visada ir apatines, nes jos blankios. Tiesa, būna, kad akys sudrėksta, pvz., nuo juoko, tada pačiuose kraščiukuose išoriniuose viena blakstiena "ištirpsta". Bet reikia tikslingai ir matomai išspaust ašarėlę kitą smile.gif

gal tikrai priklauso nuo blakstienų ilgio ir kiek jos siekia paakių odą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 02 birželio 2009 - 12:33
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 14:31)
jau trečią Hauschkos tušą naudoju, vienas iš jų buvo papuolęs tikrai apykeistis, nes trupėdavo kažkiek. Bet net ir su tuo neišsiterliodavau  g.gif

veidą mėgstu su aliejais tepliot, blakstienas dviem sluoksniais dažau visada ir apatines, nes jos blankios. Tiesa, būna, kad akys sudrėksta, pvz., nuo juoko, tada pačiuose kraščiukuose išoriniuose viena blakstiena "ištirpsta". Bet reikia tikslingai ir matomai išspaust ašarėlę kitą smile.gif

gal tikrai priklauso nuo blakstienų ilgio ir kiek jos siekia paakių odą?  g.gif

tiketina g.gif maniskes ner baisulingai ilgos,bet tikrai lieciasi i oda,kai padazau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 13:42)
tiketina  g.gif  maniskes ner baisulingai ilgos,bet tikrai lieciasi i oda,kai padazau  ax.gif

manau, kad tikrai tavo atveju taip gali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 01, 22:58)
visad taip zaidziu,nes CC tuso nenuplauna (plius,grudeliai i akis lenda tada) ir mano odai geriau,kai vienas valymas su CC ryte,kitas su pieneliu vakare.
bet,tiesa sakant, uzkniso jau , kad reik dvieju priemoniu tai paciai funkcijai is esmes atlikt - nuvalyti veidui....
akim valyt dar migdolu alieju turiu,kartais panaudoju,kai 'uzplaukia' smile.gif

drinks_cheers.gif Visiskai sutinku su Jusu nuomone - nors CC turiu tik menesi, bet atsibodo zaisti. Seniau turejau viena paprasta veido prausikli (man patiko Ciel d'Azur) ir viska juo nusiplaudavau. Dabar turiu akiu valikli, pieneli ir dar CC g.gif Jauciu grisiu prie paprasto prausiklio - na, nelimpa tas CC man. Nors ir patinka jo poveikis, bet tokie zaidimai - ne man schmoll.gif
O ampules galiu pagirti. Labai patiko. Tikrai kartosiu kursa rudeni-ziema.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 12:42)
maniskes ner baisulingai ilgos,bet tikrai lieciasi i oda,kai padazau  ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 02, 12:59)
manau, kad tikrai tavo atveju taip gali buti mirksiukas.gif

matyt, kad taip ir bus, nes tušas neatsparus vandeniui ir riebalams - ir vienas, ir kitas jį nuvalo smile.gif

QUOTE(gizma @ 2009 06 02, 13:56)
nors CC turiu tik menesi, bet atsibodo zaisti.

neilgai ištempei tongue.gif biggrin.gif Aš jau naują tiūbiką atsidarysiu jo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 01, 23:41)
as tai dedu dideli zirni ant dregnu delnu,isskirstau tarp delnu ir tik tada masazuoju veiduka.

dbr paskaiciavau,kiek man jo reik uzsipirkt pusmeciui,tai nebloga suma sakyciau  doh.gif  reik kazka pigiau mastyt  unsure.gif

poster_offtopic.gif man tai labai patinka "Essential Care" citrinų ir arbatmedžio veido prausiklis thumbup.gif
Papildyta:
prisiskaiciau ir dabar man dar uzsireike ir Cleansing Milk doh.gif bet ir vel domina, ar jis taupiai naudojasi, ilgam uztenka? blush2.gif
Atsakyti
Nesenai ir as nusipirkau CC tai patinka kaip odele jauciasi juo nusiprausus, na to cia taip isgirto valancio poveikio dar nepamaciau bet ziuresim ilgiau panaudojus, nes merginos cia gyret kad gerai labai poras isvalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 15:08)
matyt, kad taip ir bus, nes tušas neatsparus vandeniui ir riebalams - ir vienas, ir kitas jį nuvalo smile.gif

man tai buna virsutines lieciasi ir tose vietose buna randu tokiu patepliojimu, ale pirstu brukst ir vel viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 06 02, 16:05)
Nesenai ir as nusipirkau CC tai patinka kaip odele jauciasi juo nusiprausus, na to cia taip isgirto valancio poveikio dar nepamaciau bet ziuresim ilgiau panaudojus, nes merginos cia gyret kad gerai labai poras isvalo ax.gif

dziaugiuosi, kad tau patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 06 02, 15:56)
drinks_cheers.gif Visiskai sutinku su Jusu nuomone - nors CC turiu tik menesi, bet atsibodo zaisti. Seniau turejau viena paprasta veido prausikli (man patiko Ciel d'Azur) ir viska juo nusiplaudavau. Dabar turiu akiu valikli, pieneli ir dar CC g.gif  Jauciu grisiu prie paprasto prausiklio - na, nelimpa tas CC man. Nors ir patinka jo poveikis, bet tokie zaidimai - ne man schmoll.gif
O ampules galiu pagirti. Labai patiko. Tikrai kartosiu kursa rudeni-ziema.

QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 02, 16:39)
poster_offtopic.gif man tai labai patinka  "Essential Care" citrinų ir arbatmedžio veido prausiklis  thumbup.gif
Papildyta:
prisiskaiciau ir dabar man dar uzsireike ir Cleansing Milk  doh.gif bet ir vel domina, ar jis taupiai naudojasi, ilgam uztenka? blush2.gif

klausimukai abiem vienodi: kokiai odai mineti prausikliai skirti? nesausina? turis?kaina? 4u.gif atsiprasau uz off topic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 06 02, 15:05)

man apskritai pradejus naudoti Hauschka labai oda susitvarke ax.gif ir CC labai patinka, kadangi blakstienu ir akiu nedazau isvis, man jis idealus tongue.gif
Atsakyti