Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Sultry @ 2009 06 01, 23:58)
visad taip zaidziu,nes CC tuso nenuplauna (plius,grudeliai i akis lenda tada)

CC neskirtas tuso valymui, hauschka turi cleansing milk tam wink.gif
Atsakyti
linutiaaa Paskelbta Šiandien, 10:18
  QUOTE(Sultry @ 2009 06 01, 23:58)
visad taip zaidziu,nes CC tuso nenuplauna (plius,grudeliai i akis lenda tada)

CC neskirtas tuso valymui, hauschka turi cleansing milk tam 

O gerai nuvalo tušą cleansing milk?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 02, 10:08)

Taip ir dar labai švelnus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 06 02, 08:09)
ir as turiu blogu atsileipimu apie tusa.. dregmes visai neislaiko, net ir menkos.. nutepa paakius "pandos akis" padaro.. gal ir nieko, juk stilinga  bigsmile.gif

ir aš nesuprantu, kaip jis taip gali nusiteplioti g.gif Vakar krapnojo vakare, bet net skėčio neskleidžiau, drąsiai ėjau per lašenimą, paskui dar ir sporte paprakaitavau - tušui ničnieko nenutiko ax.gif

ar gerai nudžiovini juo pasidažius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 02, 10:28)
nesuprantu, kaip jum nutepa paakius  blink.gif  as dregnu oru esu kelis kartus ejus - puikiai atlaiko  unsure.gif  ir sporto sale taip pat

as ir esu ejus dregnu oru. bet net ir patalpoj bunant vakare pandutes akys atsiranda doh.gif
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 02, 11:18)
CC neskirtas tuso valymui, hauschka turi cleansing milk tam wink.gif

zinau,kad neskirtas mirksiukas.gif cia ir yra turbut vienintelis ir didziulis jo minusas,mano nuomone verysad.gif

o CM esu turejus... dbr druide turiu... akiu atzvilgiu mielesnis druide, veido - Dr.h CM. nes druide svelnesnis,o dr. h toks 'stipresnis,gaivesnis' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 02 birželio 2009 - 11:29
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 11:28)
as ir esu ejus dregnu oru. bet net ir patalpoj bunant vakare pandutes akys atsiranda  doh.gif

įdomu šiaip labai, kodėl vienoms tas pats tušas laiko puikiai, o kitas apspalvina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 13:32)
įdomu šiaip labai, kodėl vienoms tas pats tušas laiko puikiai, o kitas apspalvina  biggrin.gif

as dar turiu viena 'spejima'
gal del paakiu odos skirtingumo g.gif na,tarkim,mano 'dregnesne' gal... gal del to? bet ar gali buti toks ryskus skirtumas ax.gif
arba gal tuso 'serija' skirtinga g.gif

o jei pajuokaujant, tai apspalvina tik 'blogas mergaites' hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 02 birželio 2009 - 11:36
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 12:32)
įdomu šiaip labai, kodėl vienoms tas pats tušas laiko puikiai, o kitas apspalvina  biggrin.gif

nu man irgi tai neimenama misle, zinok dabar, ar spalvins tarkim man ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 05 27, 23:13)
Naujas Dr. Hauschkos uzsakymas planuojamas birzelio 7 d.

P.S. tikriausiai savaite neturesiu kompo tai atsiprasau is anksto jei greit neatsakysiu i jusu zinutes.

kazin spetu siuntinukas atkeliaut iki birzelio galo? nes liepa iswaziuoju, galvoju ar speciau uzsisakyt krema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 12:32)

Gal dėl to, kad dalis nesidažo apatinių blakstienų, todėl ir niekas nieko netepa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 06 02, 12:49)
Gal dėl to, kad dalis nesidažo apatinių blakstienų, todėl ir niekas nieko netepa smile.gif

Dar turbūt priklauso nuo blakstienų ilgio wink.gif. Mano blakstienos ilgos, tai dar iki šiol nesu atradusi nebėgančio ir netepančio tušo, net ir sintetinio, kad ir kaip bebūtų gaila.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 02, 11:08)

kiek pamenu, vale tikrai neblogai, kazkada meginuka teturejau, na, ir daba dar turiu viena nepradaryta atostogoms ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 02 birželio 2009 - 12:04