Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

baigėsi mano pienelio veidui mėginukas, gal kam netiko/nepatiko ir norit atsikratyt? biggrin.gif o iki užsakymo dar taip toli verysad.gif arba teks stepone pirkt...
Atsakyti
sveikos biggrin.gif nori pasitikslinti ar teisingai elgiuos su CC lotuliukas.gif
darau taip - ant šiek tiek drėgno veido kelis žirniukus šen ten CC, tada darbuojuos sukamaisiais judesiais, kur riebiau mažiau , švelniau , kur sausiau - intensyviau g.gif ar taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 01 birželio 2009 - 11:00
QUOTE(fishke @ 2009 06 01, 10:56)
sveikos  biggrin.gif  nori pasitikslinti ar teisingai elgiuos su CC  lotuliukas.gif

Pagal aprašymą viskas teisingai biggrin.gif
Atsakyti
po apsilankymo pas Elyte sukirbejo dvejones ir abejones, ar CC tikrai galima naudoti kasdien kaip prausikli g.gif kaip supratau, CC yra vietoje sveitiklio. todel reiketu su juo padirbeti viena ar pora kartu per savaite po 4 min.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 01, 21:48)
po apsilankymo pas Elyte sukirbejo dvejones ir abejones, ar CC tikrai galima naudoti kasdien kaip prausikli  g.gif  kaip supratau, CC yra vietoje sveitiklio. todel reiketu su juo padirbeti viena ar pora kartu per savaite po 4 min.

kaip tik Elyte man sake naudoti CC ryte ir vakare g.gif
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2009 06 01, 10:56)
sveikos  biggrin.gif  nori pasitikslinti ar teisingai elgiuos su CC  lotuliukas.gif
darau taip - ant šiek tiek drėgno veido kelis žirniukus šen ten CC, tada darbuojuos sukamaisiais judesiais, kur riebiau mažiau , švelniau , kur sausiau - intensyviau  g.gif  ar taip?

o man atrodo kad su CC reikia atsargiai, nenaudoti jo kaip sveitiklio, o istrinti tarp delnu ir tapsnoti svelniai veiduka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2009 06 01, 23:11)
kaip tik Elyte man sake naudoti CC ryte ir vakare  g.gif
Papildyta:
o  man atrodo kad su CC reikia atsargiai, nenaudoti jo kaip sveitiklio, o istrinti tarp delnu ir tapsnoti svelniai veiduka  unsure.gif

na gal jinai rekomenduoja atsižvelgdama konkrečiai į odą g.gif

iš savo patirties galiu pasakyti, kad reikia stebėti kaip pati oda reaguoja - aš iš pradžių naudodavau kasdien vakarais, bet po kokio mėnesio odai matyt per daug to trynimo pasidarė ir pradėjo sausėti... pradėjau pakataitom su pieneliu naudoti ir viskas susitvarkė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 06 01, 12:56)
darau taip - ant šiek tiek drėgno veido kelis žirniukus šen ten CC, tada darbuojuos sukamaisiais judesiais, kur riebiau mažiau , švelniau , kur sausiau - intensyviau  g.gif  ar taip?

as tai dedu dideli zirni ant dregnu delnu,isskirstau tarp delnu ir tik tada masazuoju veiduka.

dbr paskaiciavau,kiek man jo reik uzsipirkt pusmeciui,tai nebloga suma sakyciau doh.gif reik kazka pigiau mastyt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 01 birželio 2009 - 22:41
QUOTE(Sultry @ 2009 06 01, 23:41)
dbr paskaiciavau,kiek man jo reik uzsipirkt pusmeciui,tai nebloga suma sakyciau  doh.gif  reik kazka pigiau mastyt  unsure.gif

as tai is Daddygirl turiu levandu muiliuka ir juo kartais plaunu veida, tai lb patinka. oda misri, zandai nusauseje, bet labiau tikrai nenusausina ir pojutis po nusiprausimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 01, 22:41)
dbr paskaiciavau,kiek man jo reik uzsipirkt pusmeciui,tai nebloga suma sakyciau  doh.gif  reik kazka pigiau mastyt  unsure.gif

nenori su pieneliu šalia pažaisti? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 02, 00:49)
as tai is Daddygirl turiu levandu muiliuka ir juo kartais plaunu veida, tai lb patinka. oda misri, zandai nusauseje, bet labiau tikrai nenusausina ir pojutis po nusiprausimo  thumbup.gif

4u.gif as po madaros muiliuko prisibijau muilu veidui..
mastau, apie Loccitane migdolu -obuoliu aliejuka veidui praust.jauciu,nusipirksiu miniuka pabandyt. yra ir alyvuogiu, eco sert sertifikuotos linijos, prausiklis-putos,ale kad jau labai nekaip kvepia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 00:53)
nenori su pieneliu šalia pažaisti? wink.gif

visad taip zaidziu,nes CC tuso nenuplauna (plius,grudeliai i akis lenda tada) ir mano odai geriau,kai vienas valymas su CC ryte,kitas su pieneliu vakare.
bet,tiesa sakant, uzkniso jau , kad reik dvieju priemoniu tai paciai funkcijai is esmes atlikt - nuvalyti veidui....
akim valyt dar migdolu alieju turiu,kartais panaudoju,kai 'uzplaukia' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 05 29, 16:21)
as turiu... dazo graziai ir t.t. ir pan. bet kaip nesilaiko man,tai baisu... ji dbr naudoju tik kai einu kur nors 'valandelei' ir grizus nusivalau...  bet ,tiesa, jau ir senukas jis pas mane, ilgai naudojasi..

ir as turiu blogu atsileipimu apie tusa.. dregmes visai neislaiko, net ir menkos.. nutepa paakius "pandos akis" padaro.. gal ir nieko, juk stilinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2009 06 02, 09:09)
ir as turiu blogu atsileipimu apie tusa.. dregmes visai neislaiko, net ir menkos.. nutepa paakius "pandos akis" padaro.. gal ir nieko, juk stilinga  bigsmile.gif

nesuprantu, kaip jum nutepa paakius blink.gif as dregnu oru esu kelis kartus ejus - puikiai atlaiko unsure.gif ir sporto sale taip pat
Atsakyti