Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

Naujas Dr. Hauschkos uzsakymas planuojamas birzelio 7 d.

P.S. tikriausiai savaite neturesiu kompo tai atsiprasau is anksto jei greit neatsakysiu i jusu zinutes.
Atsakyti
sakykit, o Rejuvenating kauke taupiai naudojasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 29, 14:30)

man tai labai taupiai naudojosi.. naudodavau du kart per savaite, tai uzteko siek tiek daugiau nei pusmeciui.. na jau nebepamenu kiek tiksliai
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 29, 14:30)

pakankamai taupiai - aš apie pusmetį ištempiau rolleyes.gif
labai plonu sluoksniu tepu, tiesa ne itin dažnai, apie kąrtą per savaitę tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 26, 19:56)
Na ruosiuos tusa Dr H pirkti, gal kas turite BLOGU atsiliepimu ?  bigsmile.gif
nes geru jau girdejau berods  rolleyes.gif

as turiu... dazo graziai ir t.t. ir pan. bet kaip nesilaiko man,tai baisu... ji dbr naudoju tik kai einu kur nors 'valandelei' ir grizus nusivalau... bet ,tiesa, jau ir senukas jis pas mane, ilgai naudojasi..

beje,kazkas ,berods, Bitute, pardavinejo rejuventing kauke? ar jau pardavet? 4u.gif jei dar ne, brukstelkit i az kainyte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 05 29, 15:21)

beje,kazkas ,berods, Bitute, pardavinejo rejuventing kauke? ar jau pardavet?  4u.gif  jei dar ne, brukstelkit i az kainyte  rolleyes.gif

jau pardaviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 29, 14:42)
man tai labai taupiai naudojosi.. naudodavau du kart per savaite, tai uzteko siek tiek daugiau nei pusmeciui.. na jau nebepamenu kiek tiksliai

QUOTE(lidusia @ 2009 05 29, 14:43)
pakankamai taupiai - aš apie pusmetį ištempiau rolleyes.gif 
labai plonu sluoksniu tepu, tiesa ne itin dažnai, apie kąrtą per savaitę tik  ax.gif

tai tada tikrai taupi bigsmile.gif reikes Astutei siusti uzsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 29, 16:34)
jau pardaviau  blush2.gif

aiskuma smile.gif)

as mastau naujam uzsakymui griebt daug CC wub.gif ir gal va ta kaukute reiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 05 30, 13:24)
as mastau naujam uzsakymui griebt daug CC  wub.gif  ir gal va ta kaukute reiktu  ax.gif

taip patinka cc? bigsmile.gif
aš vakar vakare išbandžiau, tingėjau vandenį virint, tai iš krano nusiprausiau ir nustebau, kad taip tiko ir patiko bigsmile.gif net skruostų nesausino, o ant viršaus tik toniku perbraukiau. Įdomus toks daiktas, su grūdeliais, bet švelnus ir nusiprausus iš tikro lieka tokia lyg plėvelė.
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 30, 14:54)
taip patinka cc? bigsmile.gif
aš vakar vakare išbandžiau, tingėjau vandenį virint, tai iš krano nusiprausiau ir nustebau, kad taip tiko ir patiko bigsmile.gif  net skruostų nesausino, o ant viršaus tik toniku perbraukiau. Įdomus toks daiktas, su grūdeliais, bet švelnus ir nusiprausus iš tikro lieka tokia lyg plėvelė.

na, gausiam pirkimui yra dvi priezastys:
- taip,tikrai labai patinka. patinka tie grudeliai, patinka, kad nusiprausus kazkoks riebaliukas lieka..mano oda siuo metu normali su inkstiriukais ax.gif ziema sauseja, kartais buna labiau uzsikemsa poros,po to vel pasitvarko...zodz... rolleyes.gif
- isvaziuosiu rugpjuti pusmeciui uzsienin (mano ziniom ten, kur keliausiu, dr.h nelbj gal net yra ax.gif siustis vienai paciai irgi vargu ar apsimokes),tai reik uzsipirkt bigsmile.gif

ir mastau, ar dar ko nors man is dr.h reik uzsipirkt ax.gif
Atsakyti
as cia truputi ne i tema. bet CC tai yra Cleansing Cream?
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2009 05 30, 15:57)
as cia truputi ne i tema. bet CC tai yra Cleansing Cream?

taip smile.gif
Atsakyti