Naujas Dr. Hauschkos uzsakymas planuojamas birzelio 7 d.
P.S. tikriausiai savaite neturesiu kompo tai atsiprasau is anksto jei greit neatsakysiu i jusu zinutes.
sakykit, o Rejuvenating kauke taupiai naudojasi?
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 29, 14:30)
man tai labai taupiai naudojosi.. naudodavau du kart per savaite, tai uzteko siek tiek daugiau nei pusmeciui.. na jau nebepamenu kiek tiksliai
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 29, 14:30)
pakankamai taupiai - aš apie pusmetį ištempiau
labai plonu sluoksniu tepu, tiesa ne itin dažnai, apie kąrtą per savaitę tik
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 26, 19:56)
Na ruosiuos tusa Dr H pirkti, gal kas turite BLOGU atsiliepimu ?
nes geru jau girdejau berods
nes geru jau girdejau berods
as turiu... dazo graziai ir t.t. ir pan. bet kaip nesilaiko man,tai baisu... ji dbr naudoju tik kai einu kur nors 'valandelei' ir grizus nusivalau... bet ,tiesa, jau ir senukas jis pas mane, ilgai naudojasi..
beje,kazkas ,berods, Bitute, pardavinejo rejuventing kauke? ar jau pardavet? jei dar ne, brukstelkit i az kainyte
QUOTE(Sultry @ 2009 05 29, 15:21)
beje,kazkas ,berods, Bitute, pardavinejo rejuventing kauke? ar jau pardavet? jei dar ne, brukstelkit i az kainyte
jau pardaviau
QUOTE(Palomina @ 2009 05 29, 14:42)
man tai labai taupiai naudojosi.. naudodavau du kart per savaite, tai uzteko siek tiek daugiau nei pusmeciui.. na jau nebepamenu kiek tiksliai
QUOTE(lidusia @ 2009 05 29, 14:43)
pakankamai taupiai - aš apie pusmetį ištempiau
tai tada tikrai taupi reikes Astutei siusti uzsakyma
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 29, 16:34)
jau pardaviau
aiskuma )
as mastau naujam uzsakymui griebt daug CC ir gal va ta kaukute reiktu
QUOTE(Sultry @ 2009 05 30, 13:24)
as mastau naujam uzsakymui griebt daug CC ir gal va ta kaukute reiktu
taip patinka cc?
aš vakar vakare išbandžiau, tingėjau vandenį virint, tai iš krano nusiprausiau ir nustebau, kad taip tiko ir patiko net skruostų nesausino, o ant viršaus tik toniku perbraukiau. Įdomus toks daiktas, su grūdeliais, bet švelnus ir nusiprausus iš tikro lieka tokia lyg plėvelė.
QUOTE(emmute @ 2009 05 30, 14:54)
taip patinka cc?
aš vakar vakare išbandžiau, tingėjau vandenį virint, tai iš krano nusiprausiau ir nustebau, kad taip tiko ir patiko net skruostų nesausino, o ant viršaus tik toniku perbraukiau. Įdomus toks daiktas, su grūdeliais, bet švelnus ir nusiprausus iš tikro lieka tokia lyg plėvelė.
na, gausiam pirkimui yra dvi priezastys:
- taip,tikrai labai patinka. patinka tie grudeliai, patinka, kad nusiprausus kazkoks riebaliukas lieka..mano oda siuo metu normali su inkstiriukais ziema sauseja, kartais buna labiau uzsikemsa poros,po to vel pasitvarko...zodz...
- isvaziuosiu rugpjuti pusmeciui uzsienin (mano ziniom ten, kur keliausiu, dr.h nelbj gal net yra siustis vienai paciai irgi vargu ar apsimokes),tai reik uzsipirkt
ir mastau, ar dar ko nors man is dr.h reik uzsipirkt
as cia truputi ne i tema. bet CC tai yra Cleansing Cream?
QUOTE(Indi @ 2009 05 30, 15:57)
as cia truputi ne i tema. bet CC tai yra Cleansing Cream?
taip