Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 10:16)
turiu as toki, bet nenaudoju  blush2.gif savo biriai pudrai naudoju Shiseido naturaliu seriu sepeteli, tas tai svelnutis ir pudra labai gerai paskirsto.. labai didelis skirtumas kaip pudra uztepa (lyginu TBS su Shiseido).. na bet va minusas didysis - tai kaina didele..

tai su tbs šepetėliu nekaip užsitepa? unsure.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 05 27, 11:28)
Su biria pudra yra tokia minkšta ir faina kempinėlė, man neprireikė kito šepetuko ax.gif

aš maniau, ji netinkama tepimui unsure.gif o su ta kempinėle pudrą tik ant veido kremo tepat?ar ir ant krempudros? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 11:14)
aš maniau, ji netinkama tepimui unsure.gif  o su ta kempinėle pudrą tik ant veido kremo tepat?ar ir ant krempudros? g.gif

Aš turiu tik birią pudrą, tačiau ją irgi ne kasdieną naudoju. Biri pudra tarsi paskutinis akcentas, kad ir, pavyzdžiui, nuo nereikalingo blizgesio "pabėgti". Kempinėlė tikrai patogi (ne tokia, kaip kad skystai pudrai tepti) - ji tokia medžiaginė ax.gif Lengvai patapšnoju į birią pudrą, papurtau ir per veidą švelniai perbraukiu - man thumbup.gif
Štai nuotrauka, kurioje matosi ta kempinėlė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 27 gegužės 2009 - 11:27
QUOTE(Dovish @ 2009 05 27, 12:24)
Aš turiu tik birią pudrą, tačiau ją irgi ne kasdieną naudoju. Biri pudra tarsi paskutinis akcentas, kad ir, pavyzdžiui, nuo nereikalingo blizgesio "pabėgti". Kempinėlė tikrai patogi (ne tokia, kaip kad skystai pudrai tepti) -  ji tokia medžiaginė ax.gif Lengvai patapšnoju į birią pudrą, papurtau ir per veidą švelniai perbraukiu - man  thumbup.gif
Štai nuotrauka, kurioje matosi ta kempinėlė:
user posted image

aha, apžiūrėjau tą kempinėlę, gavau birią pudrą, tik dar nebandžiau. Apskritai tai mano pirma biri pudra, anksčiau nenaudodavau, bet kiek pamenu, dažniausiai birias tepa merginos šepetėliais. Ačiū, pabandysiu ir taip, ir taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 12:52)
aha, apžiūrėjau tą kempinėlę, gavau birią pudrą, tik dar nebandžiau. Apskritai tai mano pirma biri pudra, anksčiau nenaudodavau, bet kiek pamenu, dažniausiai birias tepa merginos šepetėliais. Ačiū, pabandysiu ir taip, ir taip 4u.gif

zinoma, kad reikia pabandyti ir bus aisku mirksiukas.gif vienoms taip geriau, kitoms kitaip, nepabandzius, nezinosi.
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 26, 18:09)
siųstumėt kiekvienai atskirai ar kaip? g.gif

taip - kaip patogu, taip ir padaryčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 12:14)
tai su tbs šepetėliu nekaip užsitepa? unsure.gif

nesakau, kad nekaip uztepa, tiesiog jei lygint tuos du sepetelius tai skirtumas yra smile.gif Shiseido minkstesnis nei TBS, todel graziau padengia pudra smile.gif
Atsakyti
Gal vel greitu laiku kas nors uzsakines? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 05 27, 15:01)
Gal vel greitu laiku kas nors uzsakines? bigsmile.gif

tai ko jau užsimanei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 15:07)
tai ko jau užsimanei? bigsmile.gif

Turiu silpnybe vaisinem dantu pastom,reik visas isbandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 05 27, 15:08)
Turiu silpnybe vaisinem dantu pastom,reik visas isbandyt blush2.gif

hmm... man atrodo ji tau nepatiks unsure.gif ten citrinine-druskinė, prieš užsisakant aš pastebėjau tik, kad citrininė, bet ji labiau druskinė, jokiu citrusų nesijaučia. Valantis dantis labai seilėtekis suintensyvėja biggrin.gif ir dar po valymo sūrumas jaučiasi (na panašiai kaip skalavus druskos tirpalu, kai gerklę skauda). Bet man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 15:16)
hmm... man atrodo ji tau nepatiks unsure.gif  ten citrinine-druskinė, prieš užsisakant aš pastebėjau tik, kad citrininė, bet ji labiau druskinė, jokiu citrusų nesijaučia. Valantis dantis labai seilėtekis suintensyvėja biggrin.gif  ir dar po valymo sūrumas jaučiasi (na panašiai kaip skalavus druskos tirpalu, kai gerklę skauda). Bet man patiko ax.gif

Gal ir patiks.Gal dar kokiu vaisiniu neblogu esi bandzius?Aisku ne i tema klausimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 05 27, 15:27)
Gal ir patiks.Gal dar kokiu vaisiniu neblogu esi bandzius?Aisku ne i tema klausimas blush2.gif

nea, aš neišranki dantų pastoms, iki šiol naudojau paprastas iš pc smile.gif

išbandžiau iš mėginių rinkinuko pienelį ir toniką, tai abiejų norėsiu pilnų pakuočių, patiko bigsmile.gif
Atsakyti