Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(lidusia @ 2009 05 25, 22:39)
na būtų gerai per šią savaitę susiorganizuoti  ax.gif

o kaip su prekiu gavimu? atsiustumet pastu ar kaip? 4u.gif As Vln.
Atsakyti
QUOTE(keturiese @ 2009 05 26, 10:14)
o kaip su prekiu gavimu? atsiustumet pastu ar kaip?  4u.gif As Vln.

atsiųsčiau be problemų, jeigu tik norėtumėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 05 26, 10:45)
atsiųsčiau be problemų, jeigu tik norėtumėt  ax.gif

siųstumėt kiekvienai atskirai ar kaip? g.gif

O aš pagaliau atsiėmiau savo užsakymą iš siuntinuko, dėkui astutei ir jos vyro sesei 4u.gif nekantrauju bandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Na ruosiuos tusa Dr H pirkti, gal kas turite BLOGU atsiliepimu ? bigsmile.gif
nes geru jau girdejau berods rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 26, 18:56)
Na ruosiuos tusa Dr H pirkti, gal kas turite BLOGU atsiliepimu ?  bigsmile.gif
nes geru jau girdejau berods  rolleyes.gif

Pats tušas man patinka thumbup.gif Kaip dažo, koks efektas. Man tik viena smulkmena įdomi, man jis 'graužia' akis, vos tik pasidažau g.gif (aš pirkau "Volume") Norisi ašaroti, vos vos peršti, bet po kiek laiko praeina. Matyt čia kažkoks individualus dalykas, nes kitoms taip nėra ax.gif Ir aišku teikėjo priprast, kad nepasitrint netyčia akių, nes tada išsikleizoja paakiai doh.gif
Bet nesigailiu pirkusi, man visumoje patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 05 26, 19:33)
Pats tušas man patinka thumbup.gif Kaip dažo, koks efektas. Man tik viena smulkmena įdomi, man jis 'graužia' akis, vos tik pasidažau g.gif (aš pirkau "Volume") Norisi ašaroti, vos vos peršti, bet po kiek laiko praeina. Matyt čia kažkoks individualus dalykas, nes kitoms taip nėra ax.gif Ir aišku teikėjo priprast, kad nepasitrint netyčia akių, nes tada išsikleizoja paakiai doh.gif

Ojei unsure.gif tai jau as neiskentesiu nepasitrynus akiu unsure.gif
Atsakyti

na aisku man taip buvo ne su naturalios kosmetikos tusu bet siaip cia manau yra alergine reakcija, man taip buvo su Chanel tusu irgi grauzdavo, poto praeidavo tai nustojau naudoti, nusipirkau kt tusa ir nieko panasaus nebebuvo smile.gif
Atsakyti
kuo tepat trasnslucent birią pudrą? 4u.gif
toks tbs šepetėlis (veidui/kūnui) turbūt tiktų? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 26, 22:16)
user posted image

kodel gi ne, manau tiktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 26, 22:16)

turiu as toki, bet nenaudoju blush2.gif savo biriai pudrai naudoju Shiseido naturaliu seriu sepeteli, tas tai svelnutis ir pudra labai gerai paskirsto.. labai didelis skirtumas kaip pudra uztepa (lyginu TBS su Shiseido).. na bet va minusas didysis - tai kaina didele..
Atsakyti

Man irgi labai graužia akis jis. O jeigu dar netyčia akys ašarų prisipildo, tada tai vargas doh.gif . Daugiau nei su vienu tušu taip nėra buvę man. Bet vistiek jis geras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 26, 21:16)

Su biria pudra yra tokia minkšta ir faina kempinėlė, man neprireikė kito šepetuko ax.gif
Atsakyti