Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

isbandziau is akamuti.co.uk apelsinu veido sveitikli, na netinka mano odai toksai, visu pirma is pradziu gan astrokas, o nuprausus jauciasi alieju pleve, ant veido, na netinka mano tipo odai doh.gif , bent jau pirmas ispudis toks ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 15, 15:30)
čia pie tą gabalinį pasakė? blink.gif  man tai jis l. skiriasi nuo baltų rafinuotų plokštelių

nelabai suprantu kuris tas gabalinis ir kokios ten tos ploksteles blush2.gif na, ten tas kakavos sviestas toks balksvai geltonos spalvos buvo, tokios formos lyg butu sokoladas is jo padarytas ir sulauzytas ax.gif tiesa, kazkodel visada galvojau, kad nerafinuotas kakavos sviestas butinai turi buti rusvos spalvos, bet dabar cia supratau, kad ir gelsvas gali buti, taip? g.gif
Atsakyti
Laukiu patarimo ir nuomoniu smile.gif
Radau UK puslapi kur EA ir baziniai aliejai nera labai brangus, bet vat klausimas kyla del kokybes, o apie savo kokybe jie sako:- We pride ourselves on the quality of the oils and the customer service we provide. All our essential oils have been tested and analysed by Gas Chromatography (or similar methods) and a certificate has been obtained from our suppliers, where possible, for each of the oils we stock (a copy of which is available upon request).
Vat sitam puslapely http://www.essentialoilsonline.co.uk/index.html
As atsiprasau, nu bet man niekaip nesigauna imest normalios nuorodos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 05 16, 18:28)
Vat sitam puslapely http://www.essentialoilsonline.co.uk/index.html
As atsiprasau, nu bet man niekaip nesigauna imest normalios nuorodos  doh.gif

žiūrinėjau šį psl.Jei aliejai organiški, viskas su jais yra gerai, bet... jie siunčia tik į UK..
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 16, 18:22)
žiūrinėjau šį psl.Jei aliejai organiški, viskas su jais yra gerai, bet... jie siunčia tik į UK..

Man tinka, as gyvenu UK blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif
Ir labai uzsimaniau granatu seklu aliejaus, brangokas, bet gal vertas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 16 gegužės 2009 - 18:41
QUOTE(Eveliina @ 2009 05 16, 10:55)
isbandziau is akamuti.co.uk apelsinu veido sveitikli, na netinka mano odai toksai, visu pirma is pradziu gan astrokas, o nuprausus jauciasi  alieju pleve, ant veido, na netinka mano tipo odai  doh.gif , bent jau pirmas ispudis toks ... rolleyes.gif

neblogas psl bigsmile.gif merginos kurios is ten perkate ka pasiulytumete misriai odelei geriausiam efektui pasiekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 05 16, 19:38)
Man tinka, as gyvenu UK  blush2.gif  ax.gif  mirksiukas.gif
Ir labai uzsimaniau granatu seklu aliejaus, brangokas, bet gal vertas  g.gif

tai tau gerai, is daug kur gali atsisiųsti gerų aliejų smile.gif
Atsakyti
gal kas turi atsiliepimu apie sita psl:

http://akuawood.co.u...s.php?pageid=10

labai sudomino, yra alma, kavos sviesto ir visokiu alieju biggrin.gif
Atsakyti
isbandziau laima vietoj dezodoranto, tai likau labai maloniai nustebinta absoliutus nulis kvapo smile.gif zinoma prakaituoji, bet pabuvau visokiose situacijose kur buna jau pazastys slapios tai po to iskart ir kvapelis jauciasi o su laimu nicnieko neitiketina biggrin.gif
sakyciau metu atradimas
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 17, 13:29)
isbandziau laima vietoj dezodoranto, tai likau labai maloniai nustebinta absoliutus nulis kvapo smile.gif zinoma prakaituoji, bet pabuvau visokiose situacijose kur buna jau pazastys slapios tai po to iskart ir kvapelis jauciasi o su laimu nicnieko neitiketina biggrin.gif
sakyciau metu atradimas

Laima - tai ta citrusini vaisiu? o kaip naudojot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 17, 13:33)
Laima - tai ta citrusini vaisiu? o kaip naudojot? unsure.gif

Laimas - zalia citrina mirksiukas.gif o naudot tai stai kaip: atsipjauni griezineli ir patepi pazastis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 17, 13:49)
Laimas - zalia citrina  mirksiukas.gif  o naudot tai stai kaip: atsipjauni griezineli ir patepi pazastis  smile.gif

O cia tai geras thumbup.gif
as labai megstu laimus ir nuolatos
ju turiu thumbup.gif einu tuoj pat ismeginti bigsmile.gif
idomu ar tik nepablukins ju rugstele rubu ties pazastim unsure.gif
Atsakyti