nesigauna man ta cukraus masė, nors nusišauk - panaši į pirminę Odoros, bet aš taip drąsiai imti ir minkyti rankomis nedrįstu, nes plika akim matosi, kad yra per tąsi. Įdėsiu daugiau cukraus ir dar pavirsiu, mažu išgelbės ji pati save, o tai išmesiu su visu bliūdu lauk
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 15, 14:12)
kai as ten buvau ir paklausiau, tai pardaveja pasiziurejo ar virsininke negirdi ir man pasnibzdejo- rafinuotas
čia pie tą gabalinį pasakė? man tai jis l. skiriasi nuo baltų rafinuotų plokštelių
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 15, 12:12)
Taigi, bandyk, nes tikrai verta:) Aš ką tik po depiliacijos, taigi viskuo dalinuosi su jumis .
Visų pirma, atkreipkite dėmesį, kad mano plaukas storas, tankiai augantis, tamsus, greitai ataugantis (reikia skustis kiekvieną dieną), plius niekada nedepiliuotas (apseidavau su peiliuku). Taigi, potyriai, kurie buvo pas mane, nebūtinai bus pas jus, nes šiuo atveju daug prilauso nuo pačio plauko.
Bet, galite būti tikros, kad tai geriasia, ką man teko išbandyti.
O bandžiau epiliatorių (tai skausmas nerealus, plius tie tokie peršokimai ant odos labai jau skaudūs ir nemalonūs), šįryt išbandžiau Bily vaško juosteles (tai pešt pešė, bet išnaudojusi visas juosteles, buvau nusidepiliavusi gal tik 5-10 proc. blauzdų plaukų ). Taigi, pabaigusi vašką, išsiviriau cukraus ir pirmyn. Atkreipkite dėmesį, kad plaukas turi būti ilgas (apie pusė cm. tikrai). Aš naudojau vidutinio gilumo šaukštus (kaip žinia, būna gilių ir plokščių).
Visų pirma, atkreipkite dėmesį, kad mano plaukas storas, tankiai augantis, tamsus, greitai ataugantis (reikia skustis kiekvieną dieną), plius niekada nedepiliuotas (apseidavau su peiliuku). Taigi, potyriai, kurie buvo pas mane, nebūtinai bus pas jus, nes šiuo atveju daug prilauso nuo pačio plauko.
Bet, galite būti tikros, kad tai geriasia, ką man teko išbandyti.
O bandžiau epiliatorių (tai skausmas nerealus, plius tie tokie peršokimai ant odos labai jau skaudūs ir nemalonūs), šįryt išbandžiau Bily vaško juosteles (tai pešt pešė, bet išnaudojusi visas juosteles, buvau nusidepiliavusi gal tik 5-10 proc. blauzdų plaukų ). Taigi, pabaigusi vašką, išsiviriau cukraus ir pirmyn. Atkreipkite dėmesį, kad plaukas turi būti ilgas (apie pusė cm. tikrai). Aš naudojau vidutinio gilumo šaukštus (kaip žinia, būna gilių ir plokščių).
gal ir man reiktu pabandyt, bet labai bijau skausmo, irgi bandziau su epiliatorium, tai vos akys ant kaktos neissoko galetu but kiek paprastenis cukraus paruosimo budas na bet reiks prisimint nusipirkt cukraus ir pabandyt Aciu uz issamu pasakojima
QUOTE(Monica @ 2009 05 14, 16:31)
jei baltos apvalios plokštelės-rafinuotas, bet jei gabalais-tai nerafinuotas.Aliejaus pard. berods tik nerafinuotą mačiau
Jau seniai neinu į jokius salonus, pati puikiai viską pasitvarkau Bet Atėnė matyt į prabangų saloną vaikšto, nes bikini kainos tai paprastai 30-60 Lt
Jau seniai neinu į jokius salonus, pati puikiai viską pasitvarkau Bet Atėnė matyt į prabangų saloną vaikšto, nes bikini kainos tai paprastai 30-60 Lt
Aha, tas gabalinis.
Aš manydama, kad jis rafinuotas, vakar ant jo blynų vaikui prikepiau
O dėl tos depiliacijos...... Nu nebandžiau, bet esu tikra, kad man taip švariai nepavyktų savęs nuravėt, kaip salone padaro . Tiesiog nepasiekčiau taip toli . Čia už 30-60 Lt su vašku ir gal tik šonai, o ne braziliška depiliacija .
QUOTE(adrija @ 2009 05 14, 18:08)
Eina sau,bet jau 120 tai labai brangu
Nerealiai brangu, bet su cukrumi tokios kainos .
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 15, 11:12)
Taigi, bandyk, nes tikrai verta:) Aš ką tik po depiliacijos, taigi viskuo dalinuosi su jumis .
Ačiū už istoriją. Reiks bandyti. Nežinau ar turi reikšmės, bet kai man kosmetologė daro depiliaciją cukrumi, tai tepa paplaukiui ir plėšia paplaukiui.
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 15, 13:12)
idomu kur siais laikais dar uz 30Lt padaro o vaiksto matyt i sarmastyle, nes kiek zinau tai kol kas tik ten su cukrumi depiliuoja
Taigi. Jei kas nors sužinosite kur dar dirbama su cukraus pasta, praneškite
http://www.youtube.c...h?v=rHBCtuQWH-E
cia parodytas visas veiksmas kaip depiliuoti cukrumi
cia parodytas visas veiksmas kaip depiliuoti cukrumi
QUOTE(Moon_Light @ 2009 05 15, 15:24)
Nu labai idomiai atrodo ta depiliacija kazkaip atrodo, kad ta mase skysta, bet greitu judesiu pagalba ji nuplesiama Nu dabar ir as uzsimaniau pabandyt, tik vat reik citrinos, nes namie nebera
Nu bet as ir tundra tik siandien supratau, kad turiu kakavos sviesta, o ne kokosu alieju
QUOTE(katutis @ 2009 05 15, 14:53)
plika akim matosi, kad yra per tąsi.
Ji ir turi būti labai tąsi (o tik išvirus apskritai kone skysta), tačiau paminkius pradeda kietėti. Pagal mano proporcijas tikrai turi išeiti.
QUOTE(Monica @ 2009 05 15, 12:24)
efektyviau kaukės su aliejum. Jei skaito draugė rus. k., parašyk savo meilą, atsiųsiu krūvą receptų plaukams.
Bitute, nerolį ne iš akomos užsakinėjau.Jei ir gausiu, tai tik po kelionės, 3 sav.
Bitute, nerolį ne iš akomos užsakinėjau.Jei ir gausiu, tai tik po kelionės, 3 sav.
Nu man susimaise visa informacija galveleje, jau nebesigaudau kada kur kas uzsakyta ir kur ko galima rasti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 15, 17:29)
Ji ir turi būti labai tąsi (o tik išvirus apskritai kone skysta), tačiau paminkius pradeda kietėti. Pagal mano proporcijas tikrai turi išeiti.
o kaip tada tau rankos ja neapsivėlė minkant????
QUOTE(Moon_Light @ 2009 05 15, 15:24)
Nu velnias, prisižiūrėjau aš n filmukų apie tą cukraus pastos gamybą ir dabar galva susisuko . Ten jos visos tą masę verda verda iki permatomos tamsaus gintaro spalvos. Nieko jos ten daugiau nešildo, neminko, tiesiog tepa ir plešia su ja pačia. Ar ką nors ne taip supratau . Jaučiu kol pati neišbandysiu, nesuprasiu .
QUOTE(katutis @ 2009 05 15, 22:37)
o kaip tada tau rankos ja neapsivėlė minkant????
Vėlėsi, bet paminkius minutėlę ta masė pradeda darytis panaši į minkštą plasteliną ir nustoja tąsytis.
Bet kokiu atveju, mačiau pas nippe ta masė tokia į rudumą, o man gaunasi gelsva, o paminkius pabąla. Sakau, gal ji ilgiau verda ir cukrus paruduoja . Kitą kartą ir aš pabandysiu ilgiau pavirti, juk kaip suprantu nippe pas mus šio reikalo specė.
QUOTE(Atėnė @ 2009 05 15, 23:39)
Nu velnias, prisižiūrėjau aš n filmukų apie tą cukraus pastos gamybą ir dabar galva susisuko . Ten jos visos tą masę verda verda iki permatomos tamsaus gintaro spalvos. Nieko jos ten daugiau nešildo, neminko, tiesiog tepa ir plešia su ja pačia.
Aš kaip supratau jos ten neverda jokių cukrų namūdinėm sąlygom, o naudoja kažkokią gatavą cukraus pastą. Na, žinot užsienyje visko yra, tai ne pas mus . Juk ir pas mus salonuose niekas tikiu cukraus neverda, o atsisiunčia kokio tai gatavo produkto. Sakau kada reikės pasėdėti intike ir susirasti šį reikalą, nebereikėtų ir po salonus vaikščioti, oi kaip aš jų nemėgstu .