gavau akomą .Tikrinkit paštą, neužilgo atsiųsiu instruktažą dėl atsiėmimo
QUOTE(Monica @ 2009 05 15, 11:16)
gavau akomą .Tikrinkit paštą, neužilgo atsiųsiu instruktažą dėl atsiėmimo
Tai gal ir neroli EA is Akomos gavai?
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 15, 08:08)
Tas lipimas yra visuomet, tik taisyklingai užsimaišius masę ir ją paminkius (būtinai) lipimas turėtų patapti tokiu normaliu - turi tiesiog gerai lipti prie kūno ir gebėti atsiplėšti. Man kartą gavosi per skysta, tai prilipusi masė prie kūno tik dar labiau atšildavo ir jos nebūdavo įmanoma apskritai nusigramdyti . Dar kitą kartą masė buvo per kieta, tai išvis paminkiusi ji sukietėdavo, kad sunkiai ją begalėjau užtepti ant kūno.
Jei tau paminkius masę išėjo užsitepti jos ant kūno ir staigiu judesiu nuplėšti, vadinaisi masė pavyko. Ir kaip tau? Išėjo nusidepiliuoti?
Ir nepamiršk, kad masė išpradžių buvusi lyg ir tinkama, vėliau gal nuo kūno (ar tavo rankų) atšilti ir dėl to patapti per daug tąsi. Panos dėl to net šiltoje patalpoje vengia šios depiliacijos.
Jei tau paminkius masę išėjo užsitepti jos ant kūno ir staigiu judesiu nuplėšti, vadinaisi masė pavyko. Ir kaip tau? Išėjo nusidepiliuoti?
Ir nepamiršk, kad masė išpradžių buvusi lyg ir tinkama, vėliau gal nuo kūno (ar tavo rankų) atšilti ir dėl to patapti per daug tąsi. Panos dėl to net šiltoje patalpoje vengia šios depiliacijos.
na pas mane ant ranku toks miskas jau buvo vis atideliojau nes su epiliatorium baisiai skauda ir daznai isberia po to arba iauga, tai visu nenudepiliavau nes reikia igusti dar ir pradejo konsistencija keistis kantrybe truko, bet kiek spejau tai ilgiausius geriausiai ima, skauda palyginus su epiliatorium tikrai nedaug, rezultate visai padori isvaizda, siandien neberia oda nesudirgusi tikrai meginsiu ir meginsiu kol atidirbsiu receptura nes sitas budas palyginti su kitom alternatyvom man labai patiko kiek esu bandziusi su vaskais tai sakyciau su jais daugiau terliones ir jei prilimpa tai turi grandyt vandeny nebeistirpinsi
QUOTE(katutis @ 2009 05 15, 09:15)
na jo, ne viskas taip paprasta, kaip atrodo Jei būtum pradėjus cukrintis tu, o ne nippe, šitas projektas būtų žlugęs taip ir nesulaukus šlovės valandos
as sieksiu tobulumo nes iziuriu sio projekto perspektyvas efektyviam panaudojimui
rozmarinu eterinis i aliejines kaukes, weledos sampunas ir dar kazkokia priemone yra su rosmarinu, jei neklystu dar neem vanduo tinka berods dr. hauschka kazka panasaus turi
cia nuo slinkimo ir plauku augima skatina
kazkada kai intensyviai gydziausi savo plaukelius visom imanomom priemonem aliejais eteriniais ir tt tai po to buvo atzeles net toks fainais nauju trumpuciu plauku miskelis
cia nuo slinkimo ir plauku augima skatina
kazkada kai intensyviai gydziausi savo plaukelius visom imanomom priemonem aliejais eteriniais ir tt tai po to buvo atzeles net toks fainais nauju trumpuciu plauku miskelis
QUOTE(Odora @ 2009 05 15, 11:31)
tikrai meginsiu ir meginsiu kol atidirbsiu receptura nes sitas budas palyginti su kitom alternatyvom man labai patiko
Taigi, bandyk, nes tikrai verta:) Aš ką tik po depiliacijos, taigi viskuo dalinuosi su jumis .
Visų pirma, atkreipkite dėmesį, kad mano plaukas storas, tankiai augantis, tamsus, greitai ataugantis (reikia skustis kiekvieną dieną), plius niekada nedepiliuotas (apseidavau su peiliuku). Taigi, potyriai, kurie buvo pas mane, nebūtinai bus pas jus, nes šiuo atveju daug prilauso nuo pačio plauko.
Bet, galite būti tikros, kad tai geriasia, ką man teko išbandyti.
O bandžiau epiliatorių (tai skausmas nerealus, plius tie tokie peršokimai ant odos labai jau skaudūs ir nemalonūs), šįryt išbandžiau Bily vaško juosteles (tai pešt pešė, bet išnaudojusi visas juosteles, buvau nusidepiliavusi gal tik 5-10 proc. blauzdų plaukų ). Taigi, pabaigusi vašką, išsiviriau cukraus ir pirmyn. Atkreipkite dėmesį, kad plaukas turi būti ilgas (apie pusė cm. tikrai). Aš naudojau vidutinio gilumo šaukštus (kaip žinia, būna gilių ir plokščių).
Receptas: aštuoni šaukštai (nusijoti, bet ne nubraukti) cukraus, du su puse šaukšto vandens ir du šaukštai išspaustos citrinos sulčių.
Viską sudedi į puodą ar metalinį dubenėlį ir kaitini pamaišant ant nedidelės ugnies iki šviesios gintarinės splavos (apie 5-7 min.). Po to lauki kol masė visiškai atvės (aš išnešiau į balkoną). Atvėsusi masė turi būti tokio kietumo, kad jos nebūna įmanoma šiaip tiesiog imti ir paimti. Tuomet paimi tą indelį, įstatai į dubenį su karštu vandeniu (aš kišau į mikrobangę kokiom 5 s.) ir atšidai TIK TIEK, kad galėtum į rankas pasiimti tos masės (nes šildant ilgiau, masė pataps nerealiai skysta). Tada tą masę tarp rankų minkai. Nenustebkite, bet pradžioje masė limpa tarsi skystas medus, tačiau minkant keičiasi jos spalva (pabąla) ir ji kietėja. Kai suminkysite iki mikšto išminkyto plastelino konsistencijos (minkyti tenka ne ilgai, gal minutę ar trumpiau), tuomet tepkite ant plaukų. Stengiausi tepti paplaukiui, o pešti prieš plauką, tačiau tikrai tiksliai to nesilaikiau. Užtepus sekundėlę palauki, kol apstings ir plėši. Patikėkit, peša viską, bet pasikankinti man teko apie valandą. Tačiau rezultate turiu švelnias (tik paraudonavusias) blauzdas, liko tik tie trumpieji 3-4 mm. plaukeliai. Tačiau pavyko išpešti apie 90 proc. plaukų.
Žodžiu, jeigu masės atšildžius ir PAMINKIUS neišeis tepti ant plaukų, vadinasi masę pervirėt arba padarėt per kietą. Jei atšildžius ir PAMINKIUS masę, ji bus tiek tąsi, kad normaliai užtepus ant plaukų neatplyšta, o lieka tarsi medus prilipusi prie kūno, vadinasi masė per skysta.
Taigi, čia labai individualu, pabadykite ir pamatysite klaidas. Tikrai verta mėginti, nes šios masės kiekio pakaks pilnai depiliacijai (tiek kojų, tiek bikini ir pan.).
Tiesa, su ta mase padirbėjus kokį pusvalandį ji pradėjo minkštėti, taigi nuėjau į virtuvę prie atidaryto lango (nes vonioje karšta) ir tęsiau reikalą.
P.S. Bikini gerai išsidepiliuoti nepavyko, nes padariau išvadą, kad plaukeliai buvo trumpesni nei kojų. Aišku skausmas didesnis, nei depiliuojant kojas, bet paauginus plaukelius esu tikra, kad ir ten pavyks viskas gerai (gi kitoms pavyko puikiai).
QUOTE(konfetee @ 2009 05 15, 11:45)
Aciu labai
O tiktu pvz. rozmarinu ea ilasint pvz. i sampuna tiesiog?
ar reiktu lasint i bazini alieju?
O tiktu pvz. rozmarinu ea ilasint pvz. i sampuna tiesiog?
ar reiktu lasint i bazini alieju?
efektyviau kaukės su aliejum. Jei skaito draugė rus. k., parašyk savo meilą, atsiųsiu krūvą receptų plaukams.
Bitute, nerolį ne iš akomos užsakinėjau.Jei ir gausiu, tai tik po kelionės, 3 sav.
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 15, 12:12)
Taigi, bandyk, nes tikrai verta:) Aš ką tik po depiliacijos, taigi viskuo dalinuosi su jumis .
puikus aprasymas
del to pries plauka ar paplaukiui man atrodo nudepiliavimo kokybei neturi reiksmes, vienintelis dalykas kuris lemia kaip gerai plaukai nusilupa tai ar gerai uzsitepe
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 15, 13:44)
Man toks klausimas iškilo, o plėšti reikia pačią tą masę ar naudoji kokį popierių spec?
Pačią masę, kas ir daro šį būdą itin patogų.
QUOTE(Atėnė @ 2009 05 14, 16:46)
Gal kuri žinote ar "Rūtos" kakavos sviestas (tas baltas, aliejų parduotuvėse parduodamas), rafinuotas?
kai as ten buvau ir paklausiau, tai pardaveja pasiziurejo ar virsininke negirdi ir man pasnibzdejo- rafinuotas
QUOTE(Monica @ 2009 05 14, 17:31)
Bet Atėnė matyt į prabangų saloną vaikšto, nes bikini kainos tai paprastai 30-60 Lt
idomu kur siais laikais dar uz 30Lt padaro o vaiksto matyt i sarmastyle, nes kiek zinau tai kol kas tik ten su cukrumi depiliuoja