Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Aš naudoju EM original glo. Labai lengvutė, nesimato, kad kuo teptas veidas. Bet va tom, kam maskavimo reikia, turbūt netiks. Ir pabandymui galėčiau duoti, tik kad ne Lt esu...
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 14, 22:46)
Na, va sakiau, kad iš šešių š. cukraus, dviejų š. vandens ir pusės citrinos per skysta gaunasi.
O šiaip tai su šiuo reikalu terlionės yra, yra.

o jum irgi tas lipimas prie ranku buvo? Is pradziu tik minkant, o paskui jau po kurio laiko padepiliavus kai prilipo prie alkunes tik vandeny atmirkius nukrapsciau g.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti, o kam naudojamas garstyčių aliejus?
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 05 14, 21:47)
Aš naudoju EM original glo. Labai lengvutė, nesimato, kad kuo teptas veidas. Bet va tom, kam maskavimo reikia, turbūt netiks. Ir pabandymui galėčiau duoti, tik kad ne Lt esu...

Ar galetumet nuoroda imesti?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 14, 22:50)
o jum irgi tas lipimas prie ranku buvo? Is pradziu tik minkant, o paskui jau po kurio laiko padepiliavus kai prilipo prie alkunes tik vandeny atmirkius nukrapsciau g.gif

Tas lipimas yra visuomet, tik taisyklingai užsimaišius masę ir ją paminkius (būtinai) lipimas turėtų patapti tokiu normaliu - turi tiesiog gerai lipti prie kūno ir gebėti atsiplėšti. Man kartą gavosi per skysta, tai prilipusi masė prie kūno tik dar labiau atšildavo ir jos nebūdavo įmanoma apskritai nusigramdyti doh.gif. Dar kitą kartą masė buvo per kieta, tai išvis paminkiusi ji sukietėdavo, kad sunkiai ją begalėjau užtepti ant kūno.
Jei tau paminkius masę išėjo užsitepti jos ant kūno ir staigiu judesiu nuplėšti, vadinaisi masė pavyko. Ir kaip tau? Išėjo nusidepiliuoti?
Ir nepamiršk, kad masė išpradžių buvusi lyg ir tinkama, vėliau gal nuo kūno (ar tavo rankų) atšilti ir dėl to patapti per daug tąsi. Panos dėl to net šiltoje patalpoje vengia šios depiliacijos.
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 14, 21:39)
Ar galetumet nuoroda imesti?? 4u.gif

https://www.everydayminerals.com/
Čia galima nemokamą pavyzdžių rinkinuką parsisiųsti (tik siuntimas kainuoja). Pasirenki atspalvį ir formulę. Original glo yra lengviausia, lengvą švytėjimą suteikia, tačiau jokių blizgučių nėra.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 14, 21:13)
Pirkau daugmaž ...

ech, kažkaip man baisiai atrodo... Su tom juostelėm kažkaip man patogiau, nors šiaip turbut čia tik psichologinis toks barjeras, turbūt bendrai tai tas pats...

QUOTE(Palomina @ 2009 05 14, 21:52)
na Hauschkos isvis nesimato ant veido kai pasipudruoji, nemaskuoja ji visai, labai lengva, pasipudravus veidas matinis.. zodziu geris (man)  thumbup.gif
o EM tai tokia sunki atrodo palyginus su Hauschka.. ir kai pasipudruoji matosi, nesvarbu, kad ten mazai jos uzsidejai.. tiesiog gal EM pudros daleles didesnes nei Hauschkos.. na zinai kaip buna - smulkaus malimo miltai (Hauschka) ir rupesni (EM)  biggrin.gif  cia toks mano palyginimas

Na, man EM ir sunkoka buvo, o va Bare minerals man visai patinka. Kad maskuotų aš pajamu su pirštu ir užtepu kur reikia...
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 14, 20:13)
kai sušyla vaškas, tai tieisog tepi kaip su rutuliniu deziku (ar kaip salonuose, kas lankotės), klijuoji ant viršaus spec. pop. juostą, ir nuplėšinėji.

kosmetologė ir man kažką tokio siūlė, bet supratau, kad ne mano būdui schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(Odora @ 2009 05 14, 21:38)
atitempsiu is kitos temos savo nuotykius su naturalia depiliacija lotuliukas.gif

na jo, ne viskas taip paprasta, kaip atrodo biggrin.gif Jei būtum pradėjus cukrintis tu, o ne nippe, šitas projektas būtų žlugęs taip ir nesulaukus šlovės valandos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 05 15, 08:02)
https://www.everydayminerals.com/
Čia galima nemokamą pavyzdžių rinkinuką parsisiųsti (tik siuntimas kainuoja). Pasirenki atspalvį ir formulę. Original glo yra lengviausia, lengvą švytėjimą suteikia, tačiau jokių blizgučių nėra.

nerandu paieskos siame psl, kad galeciau paziureti i iriginal glow pudra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 15, 07:46)
nerandu paieskos siame psl, kad galeciau paziureti i iriginal glow pudra doh.gif

Išsirenki atspalvį ir, paspaudus ant jo, šalia pamatai dar ir formulių pasirinkimą. Vaizdinio skirtumo čia nepamatysi. Siūlyčiau išsirinkti atspalvį ir pasiimti to paties atspalvio skirtingas formules pabandymui. Tada ir atsirinksi, kas tinka labiausiai. Nemokamam rinkinuke berods galima pasirinkti tris pudrytes, vieną maskavimo priemonę ir vieną indelį skaistalų.
Atsakyti
[quote=valkiria,2009 05 15, 08:51]
Išsirenki atspalvį ir, paspaudus ant jo, šalia pamatai dar ir formulių pasirinkimą. Vaizdinio skirtumo čia nepamatysi. Siūlyčiau išsirinkti atspalvį ir pasiimti to paties atspalvio skirtingas formules pabandymui. Tada ir atsirinksi, kas tinka labiausiai. Nemokamam rinkinuke berods galima pasirinkti tris pudrytes, vieną maskavimo priemonę ir vieną indelį skaistalų.
[/quote
Kokie zingsniai turetu buti, eiliskumas??
Atsakyti
jau surada
make up>base> pasirenki spalva>tada original glow paskutine 4u.gif blush2.gif
Atsakyti