atitempsiu is kitos temos savo nuotykius su naturalia depiliacija
dariau ir as eksperimentus su cukrum
nu ciudu ciudai, dariau su 6saukstais plius vienas vandens ir puse citrinos tokios nemazos, tai pirmas gavosi per skystas bent man taip pasirode, suverciau atgal truputi vandens ir dar kelis cukraus, atvesinau paskui i mikrobange issilupau sauja tos marmaliodes meginu suminkyti ar pratampyti kaip ten reikia tai galvojau kas bus kai man rankos susiklijuos kiek truks kol vandeny atitirps
siaip ne taip suminkiau, bet kai jau gerokai palaupiau ta mase vel prie ranku mirtinai klijuotis pradejo, idesiu vaizdines medziagos cia taip atrodo is pradziu minkant ir kai vel pradejo lipti nzn del ko
ar taip turi buti?
o siaip kai jau lupimui tiko tai atrode mazdaug taip
matosi kokie delnai raudoni, taip lipo prie delnu kad galvojau oda nueis
siaip rankas depiliavau, daugmaz gavosi, tik paslaptis mano akimis ta plastilina tokiu stipriu braukianciu judesiu priklijuoti ir priesinga kryptim lupti, jei tapsnojant lipdai neima plauku turi padeti gumula ant odos i braukti pirstais per ji tada gerai prilimpa, ir bent jau man gan nemazai jegos reikejo tai gal ta mase per kieta
tai tokie ispudziai rankas taip apdepiliavau kantrybes pritruko nebuvau tikra del konsistencijos
skausmas tikrai daug mazesnis nei epiliatorium, ir atitaikius konsistencija ir judesius turetu buti nerealus budas depiliuotis