Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 05 14, 19:38)
o tu taip ir negavai tos pudros, Oksanik?  g.gif

Neatrase man
O gal kas turi EM pudrytes pabandymui???
Buciau la dekinga wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 14, 21:17)
Neatrase man
Buciau la dekinga wub.gif  4u.gif

na man tai EM ir Hauschkos biri pudra visiskai skirtingi dalykai..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 14, 20:34)
na man tai EM ir Hauschkos biri pudra visiskai skirtingi dalykai..

Kuom??
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 14, 21:47)

na Hauschkos isvis nesimato ant veido kai pasipudruoji, nemaskuoja ji visai, labai lengva, pasipudravus veidas matinis.. zodziu geris (man) thumbup.gif
o EM tai tokia sunki atrodo palyginus su Hauschka.. ir kai pasipudruoji matosi, nesvarbu, kad ten mazai jos uzsidejai.. tiesiog gal EM pudros daleles didesnes nei Hauschkos.. na zinai kaip buna - smulkaus malimo miltai (Hauschka) ir rupesni (EM) biggrin.gif cia toks mano palyginimas
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 14, 21:17)
Neatrase man
Buciau la dekinga wub.gif  4u.gif

aš turiu.kai akoma dalinsimės, galėsi pabandyt smile.gif Aš pasiūliau em, nes man ji l. natūraliai atrodo, kitaip nei įprastos.Jos gi irgi skirtingos: pvz intensiv -daugaiu maskauoja, kokia nors matt -nelb. maskuoja.palomina, o tu jas visų rūšių bandei?Jos l. skiriasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 14 gegužės 2009 - 20:54
QUOTE(Monica @ 2009 05 14, 21:53)
b]palomina[/b], o tu jas visų rūšių bandei?Jos l. skiriasi...

bandziau Mat ir Intensive atrodo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 05 14, 19:39)
nes kazkaip gaila vis saves budavo  ax.gif bet cia matyt negalima saves gailet, o ryztis ir greit veiksmu imtis  lotuliukas.gif

geriausia, kai kitas ta daro, tada ir gailescio nebuna biggrin.gif nes siaip ir man saves gaila buna ir nieko nesigauna rezultate biggrin.gif
Atsakyti
verysad.gif
Teks, jauciu, laukti birzelio ax.gif
Kaip gaila, kad toks nesusipratimas ivyko, bet uztai dar labiau noriu pudrytes dabar
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 14, 15:37)

Adrija, man atrodo ekol. oro gaivikliai yra tik tokie. Aš wc naudojau, tai visai patiko.Didesniam plote kvapas nelb jaustųsi

user posted image
Atsakyti
atitempsiu is kitos temos savo nuotykius su naturalia depiliacija lotuliukas.gif
QUOTE(Odora @ 2009 05 14, 22:24)
dariau ir as eksperimentus su cukrum lotuliukas.gif nu ciudu ciudai, dariau su 6saukstais plius vienas vandens ir puse citrinos tokios nemazos, tai pirmas gavosi per skystas bent man taip pasirode, suverciau atgal truputi vandens ir dar kelis cukraus, atvesinau paskui i mikrobange issilupau sauja tos marmaliodes meginu suminkyti ar pratampyti kaip ten reikia tai galvojau kas bus kai man rankos susiklijuos kiek truks kol vandeny atitirps lotuliukas.gif siaip ne taip suminkiau, bet kai jau gerokai palaupiau ta mase vel prie ranku mirtinai klijuotis pradejo, idesiu vaizdines medziagos cia taip atrodo is pradziu minkant ir kai vel pradejo lipti nzn del ko
user posted image
ar taip turi buti?

o siaip kai jau lupimui tiko tai atrode mazdaug taip
user posted image
matosi kokie delnai raudoni, taip lipo prie delnu kad galvojau oda nueis doh.gif

siaip rankas depiliavau, daugmaz gavosi, tik paslaptis mano akimis ta plastilina tokiu stipriu braukianciu judesiu priklijuoti ir priesinga kryptim lupti, jei tapsnojant lipdai neima plauku turi padeti gumula ant odos i braukti pirstais per ji tada gerai prilimpa, ir bent jau man gan nemazai jegos reikejo tai gal ta mase per kieta g.gif
tai tokie ispudziai rankas taip apdepiliavau kantrybes pritruko nebuvau tikra del konsistencijos
skausmas tikrai daug mazesnis nei epiliatorium, ir atitaikius konsistencija ir judesius turetu buti nerealus budas depiliuotis smile.gif

Atsakyti
Merginos, ar is sito saraso yra kas nors tikrai naturalaus? blush2.gif

1. Caudalie
2. Jo Wood Organics
3. John Masters Organics
4. Jurlique
5. Tisserand
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 14, 22:38)
atitempsiu is kitos temos savo nuotykius su naturalia depiliacija lotuliukas.gif

Na, va sakiau, kad iš šešių š. cukraus, dviejų š. vandens ir pusės citrinos per skysta gaunasi.
O šiaip tai su šiuo reikalu terlionės yra, yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 14 gegužės 2009 - 21:47