QUOTE(Dovish @ 2009 06 02, 20:16)
man atrodo klysti
Tik ant sausų
ir kodel gi as klystu?
)
QUOTE(Vergine @ 2009 06 03, 00:20)
Sveikos
Gal kam bus įdomu, pasikeitė kai kurių Ciel d'Azur prekių kainos:
Grožio kaukė su moliu 26 lt.
žr. čia
Losjonas nuo plaukų slinkimo 32 lt.
žr. čia
Valomasis gelis su alijošiu 42 lt.
žr. čia
Kūno pienelis su alijošiu 28 lt.
žr. čia
visu situ noreciau
iki kada tokios kainos?ar cia 'su visam' pasikeite?
QUOTE(Palomina @ 2009 06 03, 10:35)
taip cia ten kur Eco pardavineja.. sake sita mineraline kosmetika tik praeita savaite gavo..
o kainas tai isklausinejau kai kuriu dalyku..
tai mazdaug tokios:
Foundation - 66 lt
Seseliai po viena spalva - 30 lt (o gal 35 lt)
Seseliu rinkiniai kur yra 9 vnt spalvu - 150 lt (bet negarantuoju, nes praklausiau
)
Tusas - 40 lt
Concealer'is - man atrodo irgi apie 40 lt (pabandziau, tai labiau patiko uz Nvey Eco, kuri turiu)
dar bronzantas yra.. gal kaina panasi kaip ir pudros
nepaklausiau..
sepeteliu yra, bet neklausinejau kainu, nes man sepeteliu kaip ir nelabai reikia
seip pudra tai mane uzkabino.. pasirode tokia svelnesne, minkstesne nei Everyday Minerals.. seseliai irgi uzkabino (nors as seseliais beveik nesidazau), spalvos ju labai grazios
ir tusas graziai ir ryskiai blakstienas padazo, na sudeti tik reiktu pasiziuret pries perkant..
dar vienas gundymo sokis skirtas piniginems
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 12:32)
gal kas toki esat turejusios?
as dbr turiu,bet galioja 2menesius nuo atidarymo,tai nepradarius dar,nes ir kitokiu kremu dbr turiu naudojamu..tai bijau nespet sunaudot
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 19:14)
As tai manau, esant itin svarbiai progai, rinkciausi nebutinai naturalu makiaza
vienas kartas nieko nepagadins
nezinau,kas dbr darytu makiaza su nat. priemonem,bet jei ir darytu,tai,manau, kainu skirtumas butu panasaus lygio kaip dbr depiliacijos vasku ir cukrumi kainu. (mazdaug 3-4 kartus). as tikrai nemokeciau tokiu pinigu del daugiau maziau vienkartinio dalyko... o ir svarbiom progom svarbu,kad 'makiazas laikytusi'..tai nat.priemonem sioj vietoj ir pasitiket ne visada galima...