Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 21:01)
reikia nagu lako sepeteli pamirkyt ne tik nagu lake, bet ir mineraliniuose seseliuose.. ir lakuot tada..

įdomiai ax.gif O šepetėlis taip neišsiterlioja? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 22:22)
įdomiai  ax.gif O šepetėlis taip neišsiterlioja? wink.gif

gal kazkiek ir issiterlioja g.gif na bet nuvalyt galima jeigu ka
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kam bus įdomu, pasikeitė kai kurių Ciel d'Azur prekių kainos:

Skutimosi kremas su alijošium 32 lt. žr. čia

Skutimosi kremas su moliu 26 lt. žr. čia

Losjonas po skutimosi su alijošium 40 lt. žr. čia

Grožio kaukė su moliu 26 lt. žr. čia

Drėkinamasis kūno pienelis su molio vandeniu 30 lt. (aprašymo nėra)

Veido kremas su alijošium 22 lt. žr. čia

Losjonas nuo plaukų slinkimo 32 lt. žr. čia

Valomasis gelis su alijošiu 42 lt. žr. čia

Kūno pienelis su alijošiu 28 lt. žr. čia

Losjonas veidui alijošiaus pagrindu (250 ml.) 34 lt. Gaivina, drėkina odą, neleidžia atsirasti raukšlelėm.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 02, 23:20)
Sveikos 4u.gif Gal kam bus įdomu, pasikeitė kai kurių Ciel d'Azur prekių kainos:

Oho kaip pasikeitė thumbup.gif , o jus internetu lyg neprekiaujat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 06 02, 22:20)
Losjonas po skutimosi su alijošium 40 lt. žr. čia

šitą planuoju MB pasiūlyti, kai baigs Feniqua losjoną. Labai įdomu, kažin kiek tas alijošinis galioja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 22:41)
as siandien buvau uzsukus i VCUP ten kur pardavineja Eco Cosmetics, Bentley Organis, Sophyto ir kt. kosmetika (na atrodo, kad 3 aukste  g.gif )
tai apziurejau BellaPierre mineraline kosmetika  rolleyes.gif  na manau, kad nusipirksiu veliau as pudra, ant rankos pabandziau, tai nebloga ispudi paliko kazkaip  smile.gif  dar mineraliniai seseliai irgi pasirode labai graziu spalvu..  wub.gif  dar pademonstravo, kaip nagus nusilakuot su mineraliniais seseliais ir bespalviu laku  biggrin.gif  blakstienom tusas irgi uzkabino: pardaveja buvo tuo tusu pasidazius, tai ryskios blakstienos buvo, vaizdas man patiko.. tik del jo sudeties nezinau, nepaziurejau..  blush2.gif  dar lupoms kazkokius blizgesius rode, tai vieno paziurejau tai blizgesiai man pasirode nekokios sudeties, buvo mineral oil  g.gif
bet va, kad pudra vien tik is mineralu tai tikrai, tikrinau kokia pudros sudetis.. seseliai irgi vien is mineralu..  smile.gif

Palomina, cia toj pacioj parduotuvej-salelej kur ir Eco pardavineja? ar kitoj salelej, tam paciam aukste (ten kur vis nuolat siulo kazka ismegint)? as kazkaip ekostudijoj niekad neuzmaciau dekoratyvines kosmetikos. nors gal nelabai ziurejau ax.gif gal pameni kokios kainytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 03, 09:27)
Palomina, cia toj pacioj parduotuvej-salelej kur ir Eco pardavineja? ar kitoj salelej, tam paciam aukste (ten kur vis nuolat siulo kazka ismegint)? as kazkaip ekostudijoj niekad neuzmaciau dekoratyvines kosmetikos. nors gal nelabai ziurejau  ax.gif gal pameni kokios kainytes?  4u.gif

taip cia ten kur Eco pardavineja.. sake sita mineraline kosmetika tik praeita savaite gavo..
o kainas tai isklausinejau kai kuriu dalyku..
tai mazdaug tokios:
Foundation - 66 lt
Seseliai po viena spalva - 30 lt (o gal 35 lt)
Seseliu rinkiniai kur yra 9 vnt spalvu - 150 lt (bet negarantuoju, nes praklausiau blush2.gif )
Tusas - 40 lt
Concealer'is - man atrodo irgi apie 40 lt (pabandziau, tai labiau patiko uz Nvey Eco, kuri turiu)
dar bronzantas yra.. gal kaina panasi kaip ir pudros g.gif nepaklausiau..
sepeteliu yra, bet neklausinejau kainu, nes man sepeteliu kaip ir nelabai reikia blush2.gif

seip pudra tai mane uzkabino.. pasirode tokia svelnesne, minkstesne nei Everyday Minerals.. seseliai irgi uzkabino (nors as seseliais beveik nesidazau), spalvos ju labai grazios wub.gif ir tusas graziai ir ryskiai blakstienas padazo, na sudeti tik reiktu pasiziuret pries perkant..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 03 birželio 2009 - 08:39
as vakar labai greit pro sali begdama irgi maciau, kad mineraline atsirado - sviecia tas stendas is tolo smile.gif taip is tolo pasirode, kad seseliu palete tokia vaivorykstine - ryskios grynos spalvos
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 03, 09:51)
as vakar labai greit pro sali begdama irgi maciau, kad mineraline atsirado - sviecia tas stendas is tolo smile.gif taip is tolo pasirode, kad seseliu palete tokia vaivorykstine - ryskios grynos spalvos

yra visokiu.. yr zemes tonu ir vaivorykstiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 02, 15:50)
Man irgi šviežios mėtos labai patinka, ypač šalta arbata karštą dieną wub.gif

o mes kasdien turim šitą malonumą wub.gif ir pipirmėtes, ir mėtas wub.gif

hm, o gal kokį purškaliuką veidui iš jų galima pasigaminti vietoj hidrolato, nes šitas gėris jau į pabaigą verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na,žinovės,dabar mane pataisykite,ką blogai dariau ax.gif

išsiploviau galva,paskui išdžiūvusius plaukus ištepiau kokoso alijumi ir nuėjau miegoti.
ryte su šampūnu išploviau ir dar paskui drėgnus plaukus patepiau makadamijų aliejumi.Po geros valandos išploviau su šampūnu.

Aš čia dar naujokė,tai pataisykite,prašau,ką blogai dariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 06 03, 10:58)
Sveikos smile.gif

Na,žinovės,dabar mane pataisykite,ką blogai dariau ax.gif

išsiploviau galva,paskui išdžiūvusius plaukus ištepiau kokoso alijumi ir nuėjau miegoti.
ryte su šampūnu išploviau ir dar paskui drėgnus plaukus patepiau makadamijų aliejumi.Po geros valandos išploviau su šampūnu.

Aš čia dar naujokė,tai pataisykite,prašau,ką blogai dariau 4u.gif

labai jau daug plovimo-tepimo-plovimo ,,veiksmų'' pas jus. Manau reiktų tik ant sausų plaukų (nereikia plauti specialiai tam kad isdziovinus uzdeti aliejų) prieš naktį užtepti pasirinktą aliejų, ryte išplauti šampūnu ir viskas smile.gif
Atsakyti