Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 06 02, 18:38)
rolleyes.gif ne taip supratau... Sezamų aliejaus KN kainuoja 50ml ~20lt

Matyt plaukai drėgmę praradę, jeigu tiek nemažai sugeria aliejaus 4u.gif Kietoje formoje sunkiau apskaičiuoti kiek reikia, man tas irgi kartais nepatinka, nes būna per daug ar per mažai pakabinu ax.gif

as jau juoda humora telkiuos- jie niekada dregmes ir neturejo lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O sakykit,kokosų aliejų nakčiai tepant ant plaukų,jį reikia tepti ant sausų ar drėgnų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 17:04)
as jau juoda humora telkiuos- jie niekada dregmes ir neturejo  lotuliukas.gif  4u.gif

biggrin.gif man atrodo klysti tongue.gif

QUOTE(adrija @ 2009 06 02, 18:03)
O sakykit,kokosų aliejų nakčiai tepant ant plaukų,jį reikia tepti ant sausų ar drėgnų? blush2.gif

Tik ant sausų 4u.gif
Atsakyti
na, atlikau šiandien mažą tyrimuką Droge cool.gif Dalinuosi rezultatais:

kaip ir buvo minėta, L'angelica pastose pilna parabenų. Bet bent man jos visiškai naujos ir nematytos - ant vienos pastos medetkos žiedas, ant kitos itališkai parašyta denti sensibli ir kažkoks naujas Bio ženklas kampe, kur nesuprantu, ką reiškia, nes visa uodega parabenų sudėtyje doh.gif

pastabuolei - baliončikas 4u.gif už erelio akis ir ingredientų atidų skaitymą drinks_cheers.gif

tų senųjų L'angelica pastų nebelikę, beje, Alterra želių ir vėl neradau sad.gif
Atsakyti
tęsiu toliau. Iškart pasakau - olga klp, oi kaip apsigavai, patikėjusi lietuviškojo gamintojo kalbomis doh.gif Apžiūrėjau du naujuosius "švelniuosius" jų gaminius - kūno prausiklį ir šampūną plaukams. Taip, SLS iš ten dingęs, parabenai taip pat, bet štai ką pasižymėjau iš ingredientų sąrašo: propilenglikolis (aušinimo skysčių, stabdžių draugas), PEG'ai, disodium EDTA....

dabar aišku ir tai, kodėl kai kas spyriojosi ir nenorėjo viešai ingredientų sąrašų skelbti... Ech, tas lietuviškas supratimas apie verslą rolleyes.gif
Atsakyti
as siandien buvau uzsukus i VCUP ten kur pardavineja Eco Cosmetics, Bentley Organis, Sophyto ir kt. kosmetika (na atrodo, kad 3 aukste g.gif )
tai apziurejau BellaPierre mineraline kosmetika rolleyes.gif na manau, kad nusipirksiu veliau as pudra, ant rankos pabandziau, tai nebloga ispudi paliko kazkaip smile.gif dar mineraliniai seseliai irgi pasirode labai graziu spalvu.. wub.gif dar pademonstravo, kaip nagus nusilakuot su mineraliniais seseliais ir bespalviu laku biggrin.gif blakstienom tusas irgi uzkabino: pardaveja buvo tuo tusu pasidazius, tai ryskios blakstienos buvo, vaizdas man patiko.. tik del jo sudeties nezinau, nepaziurejau.. blush2.gif dar lupoms kazkokius blizgesius rode, tai vieno paziurejau tai blizgesiai man pasirode nekokios sudeties, buvo mineral oil g.gif
bet va, kad pudra vien tik is mineralu tai tikrai, tikrinau kokia pudros sudetis.. seseliai irgi vien is mineralu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 20:41)
dar pademonstravo, kaip nagus nusilakuot su mineraliniais seseliais ir bespalviu laku  biggrin.gif

blizgesiai man pasirode nekokios sudeties, buvo mineral oil  g.gif

kaip? biggrin.gif Papasakok bigsmile.gif

na va, ir šituos reikia tikrint.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 02, 19:16)

Tik ant sausų 4u.gif

Ačiū smile.gif
O aš jau galvoju,kaip man reikės su šlapia galva miegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 21:56)
kaip? biggrin.gif Papasakok  bigsmile.gif

reikia nagu lako sepeteli pamirkyt ne tik nagu lake, bet ir mineraliniuose seseliuose.. ir lakuot tada.. kad graziai pasidengtu tai pora sluoksniu manau butina padaryt.. nulakavo man viena naga, tai grazu biggrin.gif
sake ir lupas taip galima.. imi bespalvi lupu blizgesi ir tuos seselius.. ir pasidazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 19:28)
na, atlikau šiandien mažą tyrimuką Droge  cool.gif

Aš irgi mačiau kažkokias naujas ir dar atseit su bio kažkokiu ženklu, o sudėtis bloga. Nejaugi visai panaikino geras l'angelica pastas? Jeigu rasiu kur, reikės užsipirkti biggrin.gif
Ačiū, katuti, už informaciją 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2009 06 02, 20:57)
O aš jau galvoju,kaip man reikės su šlapia galva miegoti biggrin.gif

Reikės tik pabūti šlapia galva, kol plaukai išdžius biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 21:01)
reikia nagu lako sepeteli pamirkyt ne tik nagu lake, bet ir mineraliniuose seseliuose.. ir lakuot tada..

Gudriai gudriai cool.gif Tai šita mineralinė kosmetika ne visa geros sudėties? Vadinasi nesertifikuota, taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 02, 22:04)
Gudriai gudriai cool.gif Tai šita mineralinė kosmetika ne visa geros sudėties? Vadinasi nesertifikuota, taip? 4u.gif

neuzmaciau sertifikatu.. na pudros ir seseliai tai vien is mineralu - situ sudetis mano manymu gera.. o va lupoms tai uzmaciau blogiuku.. kaip del tuso nezinau..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 21:06)
neuzmaciau sertifikatu.. na pudros ir seseliai tai vien is mineralu - situ sudetis mano manymu gera.. o va lupoms tai uzmaciau blogiuku.. kaip del tuso nezinau..

Aišku, vadinasi reikia domėtis ir nagrinėtis 4u.gif
Atsakyti