QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 02, 12:54)
Mačiau šitą arbatą, bet čia pagrindas žalioji arbata ir tik pakvepinta šaltmėte
QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 13:04)
parduotuviniu visokiu metu ar pipirmeciu arbatu as neperku.. man nepatinka.. man patinka svieziu metu arbata
tai ir nezinau kur butu galima nusipirkt
Man irgi šviežios mėtos labai patinka, ypač šalta arbata karštą dieną
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 13:12)
dbr pamasciau,kad jau ilga laika naudoju kokosus plaukams ir kazkaip lyg nebesijaucia poveikio
mastau,gal pakeist kazkuo kitu... ka labiausiai rekomenduotumet? mastau apie simondsiju alieju
Esu naudojus kokosų, dygminų, monoi, alyvuogių, sezamų. Mažiausiai plaukams patiko monoi (galbūt dėl to, kad turėjau pakvepintus), po alyvuogių aliejaus plaukai būdavo sunkūs, bet gerai sudrėkinti (gerus metus aš jį naudojau, paskui atsibodo), dygminų panašaus poveikio kaip ir sezamų - abu aliejai gerai drėkina, neapsunkina plaukų, ir kokosai - vis dėlto mano mėgiamiausi, nors anksčiau galvojau, kad per lengvas aliejus. Kai pasitepu kokosais ir pabūnu per naktį plaukai švelnūs švelnūs, lengvi ir labai lengvai išsiplauna
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 13:15)
o kvapas koks ir is kur perkat? gal maistini is parduotuves?
QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 13:17)
as turiu Anira firmos sezamu alieju.. na kvapas nelabai
bet pakenciamas..
Aš sezamų aliejų pirkau iš KN - kvapas skanus, tikrų sezamų
QUOTE(skrendu @ 2009 06 02, 13:44)
Klausimas ne apie kosmetiką, bet gal galit patart, kokį natūralų intymios higienos prausiklį įsigyti? Ką naudojat tam reikalui?
Yra kažkoks Stepono g. 6, Vilniuje. Pati tam reikalui tik vandenį naudoju
QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 13:44)
Weledos aliejine kauke ir man labai patiko
o sezamai uz kokosa yra lengvesni.. taip pat siek tiek lengvesnis uz kokosa yra monoi
Man kaip tik sezamai sunkesni už kokosą - čia matyt kiekvienam plaukui skirtingai