Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 14:44)
Weledos aliejine kauke ir man labai patiko  thumbup.gif  o sezamai uz kokosa yra lengvesni.. taip pat siek tiek lengvesnis uz kokosa yra monoi  smile.gif

na zinokit nuo naturaliu sampunu, kuriuos naudoju Faith in Nature nusausejo
skalpas ir man , bandysiu tepti argano alieju ant galvos odos, arba gal jojobos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 15:17)
as turiu Anira firmos sezamu alieju.. na kvapas nelabai  biggrin.gif  bet pakenciamas..

4u.gif reiks bandyt,jei ka- suvalgysim rolleyes.gif

QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 15:38)
mano riebūs  verysad.gif O iš aliejų plaukams labiausiai patiko Weledos mišinukas, kurį mamai pirkau smile.gif Kartais ir aš juo pasinaudoju, kai grįžtu namo smile.gif O kokosai man per sunkūs pasirodė, neprigijo plaukams sad.gif

senokai esu Weledos misini turejus,man kazkaip neuzstrigo jis unsure.gif

QUOTE(skrendu @ 2009 06 02, 15:44)
Sveikos smile.gif
Klausimas ne apie kosmetiką, bet gal galit patart, kokį natūralų intymios higienos prausiklį įsigyti? Ką naudojat tam reikalui? smile.gif

as turiu is Natraktiv,berods, internetinio puslapio pirkta Provida firmos ramuneliu-levandu kvapo intymke. laaabai taupi, kvapas toks svaros,gan intensyvus,bet nusiprausus neuzfiksavau, kad isliktu blush2.gif pries Bioturm minusas tik tas,kad ne putu pavidalu isbega,bet ir pliusas tuo paciu- dar taupiau thumbup.gif
Atsakyti
merginos gal galit padet apsisprest kuri alieju plaukams geriau pirkti ar makadamiju ar linu semenu, cia ant sausu plauku galvoju tepti ne kaip kauke, o kaip alieju po dziovinimo ax.gif
makadamiju alieju raso atstato plauku struktura, o linu semenu suteikia blizgesio ir padaro juos silkiniais bigsmile.gif mano sviesus plaukai kas geriau tiktu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 02, 12:54)

Mačiau šitą arbatą, bet čia pagrindas žalioji arbata ir tik pakvepinta šaltmėte ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 13:04)
parduotuviniu visokiu metu ar pipirmeciu arbatu as neperku.. man nepatinka.. man patinka svieziu metu arbata  smile.gif  tai ir nezinau kur butu galima nusipirkt  blush2.gif

Man irgi šviežios mėtos labai patinka, ypač šalta arbata karštą dieną wub.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 13:12)
dbr pamasciau,kad jau ilga laika naudoju kokosus plaukams ir kazkaip lyg nebesijaucia poveikio  ax.gif  mastau,gal pakeist kazkuo kitu... ka labiausiai rekomenduotumet? mastau apie simondsiju alieju  g.gif

Esu naudojus kokosų, dygminų, monoi, alyvuogių, sezamų. Mažiausiai plaukams patiko monoi (galbūt dėl to, kad turėjau pakvepintus), po alyvuogių aliejaus plaukai būdavo sunkūs, bet gerai sudrėkinti (gerus metus aš jį naudojau, paskui atsibodo), dygminų panašaus poveikio kaip ir sezamų - abu aliejai gerai drėkina, neapsunkina plaukų, ir kokosai - vis dėlto mano mėgiamiausi, nors anksčiau galvojau, kad per lengvas aliejus. Kai pasitepu kokosais ir pabūnu per naktį plaukai švelnūs švelnūs, lengvi ir labai lengvai išsiplauna smile.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 13:15)
o kvapas koks ir is kur perkat?  gal maistini is parduotuves? 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 13:17)
as turiu Anira firmos sezamu alieju.. na kvapas nelabai  biggrin.gif  bet pakenciamas..

Aš sezamų aliejų pirkau iš KN - kvapas skanus, tikrų sezamų ax.gif

QUOTE(skrendu @ 2009 06 02, 13:44)
Klausimas ne apie kosmetiką, bet gal galit patart, kokį natūralų intymios higienos prausiklį įsigyti? Ką naudojat tam reikalui? smile.gif

Yra kažkoks Stepono g. 6, Vilniuje. Pati tam reikalui tik vandenį naudoju ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 13:44)
Weledos aliejine kauke ir man labai patiko  thumbup.gif  o sezamai uz kokosa yra lengvesni.. taip pat siek tiek lengvesnis uz kokosa yra monoi  smile.gif

Man kaip tik sezamai sunkesni už kokosą - čia matyt kiekvienam plaukui skirtingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 02, 16:50)
Esu naudojus kokosų, dygminų, monoi, alyvuogių, sezamų. Mažiausiai plaukams patiko monoi (galbūt dėl to, kad turėjau pakvepintus), po alyvuogių aliejaus plaukai būdavo sunkūs, bet gerai sudrėkinti (gerus metus aš jį naudojau, paskui atsibodo), dygminų panašaus poveikio kaip ir sezamų - abu aliejai gerai drėkina, neapsunkina plaukų, ir kokosai - vis dėlto mano mėgiamiausi, nors anksčiau galvojau, kad per lengvas aliejus. Kai pasitepu kokosais ir pabūnu per naktį plaukai švelnūs švelnūs, lengvi ir labai lengvai išsiplauna smile.gif
Aš sezamų aliejų pirkau iš KN - kvapas skanus, tikrų sezamų ax.gif

o kokia talpa ir kaina is KN? blush2.gif ar jis taupiai naudojas?nes kokosai tai man netaupus..man jokia kauke plaukam(ar pagaminta,ar aliejine) nera taupi..sugeria plaukai labai daug ir labai greit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 02, 14:49)
merginos gal galit padet apsisprest kuri alieju plaukams geriau pirkti ar makadamiju ar linu semenu, cia ant sausu plauku galvoju tepti ne kaip kauke, o kaip alieju po dziovinimo  ax.gif
makadamiju alieju raso atstato plauku struktura, o linu semenu suteikia blizgesio ir padaro juos silkiniais  bigsmile.gif mano sviesus plaukai kas geriau tiktu?  ax.gif

Aš už makadamijų aliejų - nuostabiai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 02, 15:17)
na zinokit nuo naturaliu sampunu, kuriuos naudoju Faith in Nature nusausejo
skalpas ir man , bandysiu tepti argano alieju ant galvos odos, arba gal jojobos  g.gif

ju sampunuose yra to abejotino agresyvesnio ploviklio sls ar als nebeatsimenu, jauciu nuo jo ir sauseja
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 14:53)
o kokia talpa ir kaina is KN?  blush2.gif ar jis taupiai naudojas?nes kokosai tai man netaupus..man jokia kauke plaukam(ar pagaminta,ar aliejine) nera taupi..sugeria plaukai labai daug ir labai greit  doh.gif

KN kokosai yra dviejų kainų. Indiško kokosų aliejaus 60ml stiklainis - 26Lt; 120ml stiklainis - 48Lt. Afrikietiško kokosų aliejaus 120 ml stiklainis - 32Lt.
Tas, kuris brangesnis - intensyvesnio, berods, kvapo. Aš turėjau 200ml, vakar kaip tik pabaigiau, o užteko sakyčiau ilgam, nes turėjau nuo gruodžio. Dar iš to pačio induko ir rankų, kūno kremus pasidariau. Mano plaukai iki liemens, tai per visą plaukų ilgį ir galvos odai užtenka vieno arbatinio šaukštelio taip su kaupu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 02 birželio 2009 - 15:02
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 15:01)
nieko atskiro pati neturiu, bet vokiškose parduotuvėse tikrai galima rasti natūralų prausiklį intymiai higienai smile.gif Tokį esu mamai pirkusi - Bioturm firmos. Dar Biok skelbiasi, kad tam reikalui kažką natūralaus ėmė gamint, bet kol nepamatysiu ir neišsinagrinėsiu sudėties, tol jais nepatikėsiu smile.gif

turiu bioturm, nu jau taupumas neispasakytas, nepamenu net nuo kada turiu, labai malonios man tos putos, priekaistu neturiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 15:38)
  pries Bioturm minusas tik tas,kad ne putu pavidalu isbega,bet ir pliusas tuo paciu- dar taupiau  thumbup.gif

matai, o as manau, kad putos kaip tik taupiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 02 birželio 2009 - 15:19
QUOTE(Dovish @ 2009 06 02, 15:58)
Aš už makadamijų aliejų - nuostabiai kvepia wub.gif

bigsmile.gif tada pirksiu sita, aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 02, 17:00)
ju sampunuose yra to abejotino agresyvesnio ploviklio sls ar als nebeatsimenu, jauciu nuo jo ir sauseja

bet jo visuose cheminiuose sampunuose yra,bet ir jie juk ne visi sausina... g.gif
QUOTE(Dovish @ 2009 06 02, 17:01)
KN kokosai yra dviejų kainų. Indiško kokosų aliejaus 60ml stiklainis - 26Lt; 120ml stiklainis - 48Lt. Afrikietiško kokosų aliejaus 120 ml stiklainis - 32Lt.
Tas, kuris brangesnis - intensyvesnio, berods, kvapo. Aš turėjau 200ml, vakar kaip tik pabaigiau, o užteko sakyčiau ilgam, nes turėjau nuo gruodžio. Dar iš to pačio induko ir rankų, kūno kremus pasidariau. Mano plaukai iki liemens, tai per visą plaukų ilgį ir galvos odai užtenka vieno arbatinio šaukštelio taip su kaupu 4u.gif

klausiau apie sezamus blush2.gif

mano plaukucu nedaug ir iki liemenuko sagteles tokie,bet sunaudoju kokius 3-4 gerus arbatinius saukstus (kai kietoj formoj buna kabinu, tada jau atsildau) doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 02, 17:18)
turiu bioturm, nu jau taupumas neispasakytas, nepamenu net nuo kada turiu, labai malonios man tos putos, priekaistu neturiu rolleyes.gif
Papildyta:

matai, o as manau, kad putos kaip tik taupiau g.gif

is esmes linkus sutikt,bet sita intymke labai 'sunkiai' isbega,taip lasiukais grynai.tai vieno lasiuko,kai patrinu tarp slapiu delnu uztenka tiek intymiai vietelei nusipraust,tiek pazastims (megstu kartais daugiau svaros ten) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 02 birželio 2009 - 15:31
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 15:33)
klausiau apie sezamus  blush2.gif

mano plaukucu nedaug ir iki liemenuko sagteles tokie,bet sunaudoju kokius 3-4 gerus arbatinius saukstus (kai kietoj formoj buna kabinu, tada jau atsildau) doh.gif

rolleyes.gif ne taip supratau... Sezamų aliejaus KN kainuoja 50ml ~20lt

Matyt plaukai drėgmę praradę, jeigu tiek nemažai sugeria aliejaus 4u.gif Kietoje formoje sunkiau apskaičiuoti kiek reikia, man tas irgi kartais nepatinka, nes būna per daug ar per mažai pakabinu ax.gif
Atsakyti