Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 14:15)
o kvapas koks ir is kur perkat?  gal maistini is parduotuves? 4u.gif
as pvz linu semenu negaliu pakest kvapo, nu net tasyt pradeda  doh.gif

as turiu Anira firmos sezamu alieju.. na kvapas nelabai biggrin.gif bet pakenciamas..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 13:13)
sezamu alieju rekomenduoju  smile.gif  plaukai po jo blizga, minksti ir slidus  biggrin.gif 

kokie tavo plaukai? 4u.gif

sezamų aliejus man irgi yra draugiškas, aš jį turiu bronzinės odos aliejuje. Nesitikėjau niekada naudos iš jo, tiksliau, laukiau alerginės reakcijos, kuri pasireiškia suvalgius sezamų, bet šitą mišinį kartais ant veido užsitepu šiaip sau - gerai susigeria, oda suminkštėja ir nurimsta, jokių alergijų biggrin.gif

kaip manot, ar galėjo veido kaukė sukelt akių uždegimą? Spėju, ar čia sutapimas, ar neatsargiai brūkštelėjau pirštu, kai kaukę tepiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 14:27)
kokie tavo plaukai?  4u.gif

na plaukai mano normalus, o tokie yra todel, kad naudoju aliejus ir kt. priemones, kad neissausetu biggrin.gif seip jei nenaudociau, tai butu sausi, nes dziovinu plaukus dziovintuvu ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
mano riebūs verysad.gif O iš aliejų plaukams labiausiai patiko Weledos mišinukas, kurį mamai pirkau smile.gif Kartais ir aš juo pasinaudoju, kai grįžtu namo smile.gif O kokosai man per sunkūs pasirodė, neprigijo plaukams sad.gif
Atsakyti
Pradėjau kanapių aliejum tušą valytis. Labai malonus pojūtis...
Aš turbūt supratau problema, nusausinau labai galvos odą, dėl to ir pleiskanoja, o aliejinių kaukių užsidėti neturiu kada unsure.gif Bet bent pusvalandukui bandysiu taikyti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Klausimas ne apie kosmetiką, bet gal galit patart, kokį natūralų intymios higienos prausiklį įsigyti? Ką naudojat tam reikalui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 14:38)
mano riebūs  verysad.gif O iš aliejų plaukams labiausiai patiko Weledos mišinukas, kurį mamai pirkau smile.gif Kartais ir aš juo pasinaudoju, kai grįžtu namo smile.gif O kokosai man per sunkūs pasirodė, neprigijo plaukams sad.gif

Weledos aliejine kauke ir man labai patiko thumbup.gif o sezamai uz kokosa yra lengvesni.. taip pat siek tiek lengvesnis uz kokosa yra monoi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 06 02, 14:42)
Pradėjau kanapių aliejum tušą valytis. Labai malonus pojūtis...

jau pripratau prie ivairiu alieju kvapo, bet kanapiu aliejus vienas is tu, kuriu kvapas zudantis doh.gif kankinuosi, kai reikia tepti ant plauku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 02, 14:52)
jau pripratau prie ivairiu alieju kvapo, bet kanapiu aliejus vienas is tu, kuriu kvapas zudantis  doh.gif  kankinuosi, kai reikia tepti ant plauku  doh.gif

na, dėl kvapo tai kažkaip nejaučiu, bet skonis pradžioj atrodęs visai nieko, poto jau nebe labai skanus pasidarė... Kažkaip visai nustojau gerti aliejų... Rytais kažkaip pagalvojus apie aliejų negera būna, o vėliau jau pamirštu...
Atsakyti
QUOTE(skrendu @ 2009 06 02, 13:44)
Klausimas ne apie kosmetiką, bet gal galit patart, kokį natūralų intymios higienos prausiklį įsigyti? Ką naudojat tam reikalui? smile.gif

nieko atskiro pati neturiu, bet vokiškose parduotuvėse tikrai galima rasti natūralų prausiklį intymiai higienai smile.gif Tokį esu mamai pirkusi - Bioturm firmos. Dar Biok skelbiasi, kad tam reikalui kažką natūralaus ėmė gamint, bet kol nepamatysiu ir neišsinagrinėsiu sudėties, tol jais nepatikėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 15:01)
nieko atskiro pati neturiu, bet vokiškose parduotuvėse tikrai galima rasti natūralų prausiklį intymiai higienai smile.gif Tokį esu mamai pirkusi - Bioturm firmos. Dar Biok skelbiasi, kad tam reikalui kažką natūralaus ėmė gamint, bet kol nepamatysiu ir neišsinagrinėsiu sudėties, tol jais nepatikėsiu smile.gif

kažkoks dar buvo. Vis planavau i savo uzrasus isideti, bet vis neisidedavau, o kaip tik baigiau sintetiką, o man visai reikėtų tokio dalyko ir teks dabar ieškoti...
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 14:38)
mano riebūs  verysad.gif O iš aliejų plaukams labiausiai patiko Weledos mišinukas, kurį mamai pirkau smile.gif Kartais ir aš juo pasinaudoju, kai grįžtu namo smile.gif O kokosai man per sunkūs pasirodė, neprigijo plaukams sad.gif

man kokosai per lengvi... sezamai, moliugu seklu, kanapiu man pats tas smile.gif
Atsakyti