Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 06 02, 13:47)
"Urtekram" - Danija mirksiukas.gif

bigsmile.gif kazkaip net nepastebejus buvau. o gal is Norvegijos kokiu gamintoju zinot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 11:32)
apie skandinaviskas naturalios kosmetikos kompanijas ir man labai idomu,nes teks ten pagyvent kuri laika  bigsmile.gif

naturali kosmetika LT reklamos atzvilgiu nelabai konkurencinga,tiksliau - praktiskai tokios nera.

o kur gyvensi? wink.gif Esi įpareigojama ištirti tenykštę natūralios kosmetikos rinką pioneer.gif

taip, bet teisus buvo vienas jų pašnekovas - tam, kad atsirinktum, reikia mokėti sudėtis skaityti, o tai daro tikrai nedaug moterų, jau nekalbant apie vyrus. Šiaip nepažįstamas man žurnalų leidėjų verslo modelis, nes visąlaik maniau, kad išgyvena iš tiražo pardavimų, kol dėl reklamos trūkumo neužsidarė Istorijos doh.gif

čia tas pats išėjo, kaip kad vaistinės lentynoj tarp vaistų-papildų staiga atrastum kiaulės kumpį biggrin.gif Ir viskas vardan visagalės reklamos tongue.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 06 02, 11:47)
"Urtekram" - Danija mirksiukas.gif

o dar? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 12:02)
Šiaip nepažįstamas man žurnalų leidėjų verslo modelis, nes visąlaik maniau, kad išgyvena iš tiražo pardavimų, kol dėl reklamos trūkumo neužsidarė Istorijos  doh.gif

Ne tik iš tiražų, bet ir masto ekonomija turi pasiekti, o "Istorijos" būtent dėl to ir išnyko iš rinkos, nes jiems neatsipirko tai, ką jie leido 4u.gif

Gal kas matė ar turi pipirmėtės ea kokio nors poveikio plaukams? 4u.gif

Beje, ar šaltmėtė yra atskiras augalas, ar čia sinonimas mėtai, pipirmėtei? Nerandu tikslios informacijos šiuo klausimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 14:02)
o kur gyvensi? wink.gif Esi įpareigojama ištirti tenykštę natūralios kosmetikos rinką pioneer.gif

taip, bet teisus buvo vienas jų pašnekovas - tam, kad atsirinktum, reikia mokėti sudėtis skaityti, o tai daro tikrai nedaug moterų, jau nekalbant apie vyrus. Šiaip nepažįstamas man žurnalų leidėjų verslo modelis, nes visąlaik maniau, kad išgyvena iš tiražo pardavimų, kol dėl reklamos trūkumo neužsidarė Istorijos  doh.gif

čia tas pats išėjo, kaip kad vaistinės lentynoj tarp vaistų-papildų staiga atrastum kiaulės kumpį biggrin.gif Ir viskas vardan visagalės reklamos tongue.gif
o dar?  bigsmile.gif

Norvegijoj wink.gif istirsiu cool.gif

na, zurnalai ,kaip Dovish ir sake ,gyvena is dvieju dalyku - masto ekonomijos ir reklamos.... reikia pasiekti arba viena,arba kita.

o kumpis butu ne del reklamos,o del pinigu.. lotuliukas.gif vaistines juk irgi is reklamos prisiduria wink.gif ir uz pardavimus is atitinkamu firmu procentukus gauna.. kaip ir gydytojai
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 02, 13:11)
Beje, ar šaltmėtė yra atskiras augalas, ar čia sinonimas mėtai, pipirmėtei? Nerandu tikslios informacijos šiuo klausimu unsure.gif

saltmete atskiras augalas mirksiukas.gif man labai kvapas patiko ziema biggrin.gif o KN kainuoja jis beveik 50 lt (neseniai drauge pirko)
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 12:34)
Norvegijoj wink.gif istirsiu  cool.gif

na, 

kaip fainai wub.gif Būtinai rašyk čia apie tyrimų rezultatus biggrin.gif

sutinku drinks_cheers.gif Apsišviečiau šiandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 12:34)
saltmete atskiras augalas  mirksiukas.gif  man labai kvapas patiko ziema  biggrin.gif  o KN kainuoja jis beveik 50 lt (neseniai drauge pirko)

Ačiū už informaciją 4u.gif Aš noriu nusipirkti šaltmėtės arbatos, nes skaičiau, kad moterims ji labai naudinga, bet visur yra tik pipirmėtės, mėtos arbatos ir man vis sako, kad čia sinonimai. Gal teko kur matyti tokios arbatos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 02, 13:45)
Ačiū už informaciją 4u.gif Aš noriu nusipirkti šaltmėtės arbatos, nes skaičiau, kad moterims ji labai naudinga, bet visur yra tik pipirmėtės, mėtos arbatos ir man vis sako, kad čia sinonimai. Gal teko kur matyti tokios arbatos? ax.gif

tokia netiktu?
as pati labai megstu tokias arbatas, nes ir skrandziui man pagelbsti, bet as tik esu pirkus pipirmeciu g.gif net nepagalvojau, kad va, taip poveikiai iskart skiriasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 02 birželio 2009 - 12:56
QUOTE(Dovish @ 2009 06 02, 13:45)

parduotuviniu visokiu metu ar pipirmeciu arbatu as neperku.. man nepatinka.. man patinka svieziu metu arbata smile.gif tai ir nezinau kur butu galima nusipirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 14:44)
kaip fainai  wub.gif Būtinai rašyk čia apie tyrimų rezultatus biggrin.gif

sutinku  drinks_cheers.gif Apsišviečiau šiandien  biggrin.gif

drinks_cheers.gif kartais pati sau pavydziu blush2.gif

sviestis yra gerai wink.gif

dbr pamasciau,kad jau ilga laika naudoju kokosus plaukams ir kazkaip lyg nebesijaucia poveikio ax.gif mastau,gal pakeist kazkuo kitu... ka labiausiai rekomenduotumet? mastau apie simondsiju alieju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 14:12)
dbr pamasciau,kad jau ilga laika naudoju kokosus plaukams ir kazkaip lyg nebesijaucia poveikio  ax.gif  mastau,gal pakeist kazkuo kitu... ka labiausiai rekomenduotumet? mastau apie simondsiju alieju  g.gif

sezamu alieju rekomenduoju smile.gif plaukai po jo blizga, minksti ir slidus biggrin.gif man tai patinka.. va katik as ji is savo plauku isploviau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 02, 15:13)
sezamu alieju rekomenduoju  smile.gif  plaukai po jo blizga, minksti ir slidus  biggrin.gif  man tai patinka.. va katik as ji is savo plauku isploviau  rolleyes.gif

o kvapas koks ir is kur perkat? gal maistini is parduotuves? 4u.gif
as pvz linu semenu negaliu pakest kvapo, nu net tasyt pradeda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 02 birželio 2009 - 13:16