Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Akwilė @ 2009 06 01, 20:13)
Odora, cia tai bet sumanymas, gali tikrai patentuot  bigsmile.gif  eisiu ir as paieskot ka turiu, bet pas mane lyg visi kreminiai lyg buvo  g.gif  eisiu prasyt tusciu buteliuku pas visus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ekologine senu deo butelaiciu konversija i aplinkai ir jusu odai draugisko dezodoranto-laimo ekopakuote smartass.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 05 31, 19:36)
-----------------------------------------------------------------------------------------
ok, dabar atsiliepimas apie ta kauke:  thumbup.gif  thumbup.gif  anskciau man nei sante, nei logona dazai neimdavo, jei pries tai nepadazydavau plauku chna. o jei padazydavau, tai vistiek likdavo ryzas/ radonas bizgesys  doh.gif  tai po sitos kaukes super nudaze thumbup.gif  thumbup.gif  gal kas planuojat uzsakyma is natractive ?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kaip faina kad pasidalinat savo įspūdžiais ir patirtimi thumbup.gif

apsisprendžiau išbandyti Logona dažus ir dar tą kaukę tada prigriebsiu, nes mano plaukai tamūs ir iki šiol buvo dažomi tik su ,,chemija" - tai žiūrėsiu koks bus efektas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidusia: 01 birželio 2009 - 19:39
QUOTE(katutis @ 2009 06 01, 17:53)

bet ne, valio valio, dar man likęs Sebamedo stiklinis buteliukas su panašia sandara kaip Sante  thumbup.gif

as irgi turiu sebamedo likuti ka tik pasiziurejau - lygiai toks pat tas daiktas su rutuliuku kaip sante, turetu sekmingai nusiimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 28, 21:51)
kryyste, aš tepu negailėdama, o paskui pažastis nudžiovinu - pavaikštau be bliuzelės, kol nudžiūsta  4u.gif O kaip greitai tu kvapą pajautei???

na aš irgi palaukiau kol nudžius. Šeip man gan greitai kvapas atsirado, net po kelių valandų, nors diena tikrai nebuvo karšta.

Klausykit, kur gali būti problema, turiu aš Weleda šampūna su rozmarinu. Nu niekai aš jo nesugebu gerai išplauti. Gal kuri naudojat tokį patį? g.gif

Ai, dar buvau Mindaugo Maximoj, tai specialiai pažiūrėjau dėl L'angelica pastos- nu dėžutė kaip pas mane- su visokiomis blogybėmis. Ir visas išžiūrėjau, tai ten tik dvi buvo, kurios su sertifikatais, bet sudėtyje radau parabenų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 01 birželio 2009 - 21:00
QUOTE(kryyste @ 2009 06 01, 22:58)
na aš irgi palaukiau kol nudžius. Šeip man gan greitai kvapas atsirado, net po kelių valandų, nors diena tikrai nebuvo karšta.

Klausykit, kur gali būti problema, turiu aš Weleda šampūna su rozmarinu. Nu niekai aš jo nesugebu gerai išplauti. Gal kuri naudojat tokį patį?  g.gif

Ai, dar buvau Mindaugo Maximoj, tai specialiai pažiūrėjau dėl L'angelica pastos- nu dėžutė kaip pas mane- su visokiomis blogybėmis. Ir visas išžiūrėjau, tai ten tik dvi buvo, kurios su sertifikatais, bet sudėtyje radau parabenų.

esu turejus ne viena tubele to sampuno.puikiai issiplaudavo bigsmile.gif gal per daug tepat... o gal pries tai plauku nesuslapinat pakankamai? g.gif

p.s. man tuoj sebamed rutulinis dezodorantas baigsis,tai jei kam taros vilniuj reikia,duokit zinot biggrin.gif atiduosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 06 01, 19:13)
eisiu prasyt tusciu buteliuku pas visus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dar po darbo užbėgau į parduotuvę, tai nenatūralių stiklinių dezodorantų su plastmase viršuje yra ir "miniukų", o kaina buvo po 5,7 lito smile.gif Čia jei trūkst-plyš prisireiks kuriai staigiai buteliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 06 01, 00:11)
Norėjau paklausti ar galima laikyti aliejus, jų mišinius plastikiniuose indeliuose? Lyg ir girdėjau, kad negerai. . . g.gif

Nejau niekas negalėtų patarti?. . .
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 01, 22:03)
p.s. man tuoj sebamed rutulinis dezodorantas baigsis,tai jei kam taros vilniuj reikia,duokit zinot biggrin.gif atiduosiu  bigsmile.gif

gaila kad ne Kaune lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(katutis @ 2009 06 01, 22:11)
dar po darbo užbėgau į parduotuvę, tai nenatūralių stiklinių dezodorantų su plastmase viršuje yra ir "miniukų", o kaina buvo po 5,7 lito smile.gif Čia jei trūkst-plyš prisireiks kuriai staigiai buteliuko biggrin.gif

bigsmile.gif reiks atkreipt demesi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Peach17 @ 2009 06 01, 22:22)
Nejau niekas negalėtų patarti?. . .

nesu zinove, bet sako stikliniuose turi buti, nors pas mane kokosas, gautas is akomos plastmasineje taroje, kadangi stikliniu dar kol kas nesu uzsipirkus, tai naudojuosi sia, kad jis man labai trumpam laikui, jau baigineju, reiks vel kur pirkt, bandysiu kitus, ne is akomos, kaip paskaiciau Kunigundos pasisakyma, kad 'food grade' ji netepa ant veido, tai nusprendziau ir as paieskoti geresnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 06 01, 22:03)
p.s. man tuoj sebamed rutulinis dezodorantas baigsis,tai jei kam taros vilniuj reikia,duokit zinot biggrin.gif atiduosiu  bigsmile.gif

bigsmile.gif rezervuoju biggrin.gif
Atsakyti
kokį įspūdį jums paliko žaliasis Moters numeris? wink.gif

daugmaž perskaičiau jį vakar, kažkoks labai dviprasmiškas. Vienas žmogelis kalba, kokia yra gera skandinaviška buitinė chemija ir kosmetika. O kokius skandinaviškos natūralios kosmetikos brendus jūs žinot? Aš nei vieno biggrin.gif Reklamos sintetinių kvapų ir parabeninis mėginukas kažkokio losjono, vos iš kojų neiškritau biggrin.gif Grožio puslapyje sintetiniai tušai sukrauti. Ar čia nesąmoningai ar norėta skaitytojus suklaidinti, neva jie yra "žali"? Nesupratau to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 13:03)
kokį įspūdį jums paliko žaliasis Moters numeris? wink.gif

daugmaž perskaičiau jį vakar, kažkoks labai dviprasmiškas. Vienas žmogelis kalba, kokia yra gera skandinaviška buitinė chemija ir kosmetika. O kokius skandinaviškos natūralios kosmetikos brendus jūs žinot? Aš nei vieno biggrin.gif Reklamos sintetinių kvapų ir parabeninis mėginukas kažkokio losjono, vos iš kojų neiškritau biggrin.gif Grožio puslapyje sintetiniai tušai sukrauti. Ar čia nesąmoningai ar norėta skaitytojus suklaidinti, neva jie yra "žali"? Nesupratau to smile.gif

apie skandinaviskas naturalios kosmetikos kompanijas ir man labai idomu,nes teks ten pagyvent kuri laika bigsmile.gif
o del Moters 'politikos',tai juk negali visiskai nukirst sakos,ant kurios sedi. kas uz reklama moka,ta ir reklamuoja. pripazinkim,naturali kosmetika LT reklamos atzvilgiu nelabai konkurencinga,tiksliau - praktiskai tokios nera.

reik dziaugtis,kad nors ka nors i geraja puse paraso.kad ir Mados,o ne Ekologijos ar kitais graziais sumetimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 12:03)
O kokius skandinaviškos natūralios kosmetikos brendus jūs žinot?

"Urtekram" - Danija mirksiukas.gif
Atsakyti