Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 06 01, 15:36)
su smailiu daiktu nulupau ta antgali su rutuliuku issiploviau ir persipyliau laimo sultis, na dabar tikrai galiu pasakyti, kad radau kaip tikrai patogu naudoti  bigsmile.gif

va ir dar i kokia sporto sale einant nieks neziures kreivai jei tepsies, nors siaip manau jam saldytuve geriausia

gundai mane draskyti L'occitane dezodorantą blush2.gif O kaip tas rutuliukas išssima? Labai sunkiai? Nebijojai sulaužyt? 4u.gif
Atsakyti
as nuemiau ne rutuliuka o visa plastmasine dali: vienoj rankoj liko buteliukas kitoj antgalis su rutuliuku, nzn kaip jusu dezodorante, bet sante krastelis gan minkstas buvo tai uzkisai vienoj pusej kitoj ir po truputi keliant nusimove, o uzdeti atgal isvis lengva buvo smile.gif
o sulauzyt nebuvo gaila- vistiek supelyjes lotuliukas.gif ir isvis as daznai pirmiau padarau, paskui pagalvoju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 01 birželio 2009 - 15:52
QUOTE(Odora @ 2009 06 01, 15:51)
nzn kaip jusu dezodorante,

mūsų tongue.gif dezodorantą apžiūrėsiu vakare, nes jis pas MB mašinos bagažinėj dabar biggrin.gif Nors vilčių nededu, kadangi jis visas plastmasinis, kiek pamenu doh.gif Gal dar kas turit supelijusį Santes deziką? lotuliukas.gif Perimčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 01, 14:48)
netgi intensyviau padirbus, kol kas viskas normalu, siek tiek gal padreko, bet, kad man net su tais cheminiais taip visada buna cool.gif man patiko bigsmile.gif

Ir aš šiandien apimta azarto nusipirkau laimą, man irgi patinka, geras naminis variantas drinks_cheers.gif merginos, o jūs jaučiat pasitepę pažastis pačio laimo kvapą?

QUOTE(katutis @ 2009 06 01, 15:15)
kur tau irnesakyk.gif Nepatinka ir jis, bet kadangi dovana, be to, pats šviežiausias, tai ir nekyla ranka išmesti wink.gif

Gal galėtum apibūdinti kvapą? 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 06 01, 15:36)
papasakosiu as savo eksperimentus su laimu

Kokia geniali mintis thumbup.gif

QUOTE(katutis @ 2009 06 01, 16:11)
Gal dar kas turit supelijusį Santes deziką?  lotuliukas.gif Perimčiau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 01 birželio 2009 - 16:43
QUOTE(Dovish @ 2009 06 01, 16:42)
o jūs jaučiat pasitepę pažastis pačio laimo kvapą?

Gal galėtum apibūdinti kvapą? 4u.gif

nelabai jaučiu nei iškart, nei dienos eigoj schmoll.gif

žolinis jis man toks, jei tu apie L'occitane 4u.gif Švelnus ir neįkyrus smile.gif Tebūnie jis auksinis, bet kad nelaiko visai sad.gif

prisiminiau, kad darbo stalčiuj dar mėtosi nenaudojamas Margaritos dezodorantas, kurį nusipirkau prieš kelis metus, prieš susirgdama natūralumo liga, tai jis vientisas plastmasinis sad.gif Ai, bet tokį "lobį" bus negaila operuoti, jei ir susilaužys tongue.gif

juokingiausia, kad gegužę kuopdama namus ir be gailesčio mesdama viską lauk, ko nenaudoju, pati išmečiau Sante dezodorantą seną, nenaudojamą doh.gif Ir buvo net nesupelijęs sad.gif

bet ne, valio valio, dar man likęs Sebamedo stiklinis buteliukas su panašia sandara kaip Sante thumbup.gif Pasipraktikuosiu ant lietuviško produkto, tada spausiu laimą ir krapštysiu Sebamedą ax.gif
Atsakyti
O gal galėtumėte atsakyti į kelis klausimus?:

1.Kur geriausiai laikyti aliejus ir sviestus?Šaldytuve ar kambario temperatūroje?

2.Turiu kakavos sviesta,kokosą,sviesmedžio sviestą ,nakvišos aliejų,erškėtrožių aliejų ir makadamujų aliejų.Noriu pasidaryti veidui kremuką ,tai gal galite patarti kokiomis proporcijomis man juos dėti?

3.Ar Bermudės ( atsiprašau,jei suklydau pavadinime kokia raidukę ) aliejai rafinuoti ar nerafinuoti?Nes pas mus parduotuvėlėje pradėjo jais prekiauti,bet niekur neradau parašyta apie juos detalesnės info.

Iš anksto dėkoju už kantrybę ir atsakymus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 06 01, 16:55)
1.Kur geriausiai laikyti aliejus ir sviestus?Šaldytuve ar kambario temperatūroje?

2.Turiu kakavos sviesta,kokosą,sviesmedžio sviestą ,nakvišos aliejų,erškėtrožių aliejų ir makadamujų aliejų.Noriu pasidaryti veidui kremuką ,tai gal galite patarti kokiomis proporcijomis man juos dėti?

3.Ar Bermudės ( atsiprašau,jei suklydau pavadinime kokia raidukę ) aliejai rafinuoti ar nerafinuoti?

1. kambario temperatūroje laikyk, geriau jų nešaldyti 4u.gif Man pačiai simondsijos buvo kelis kartus sušalę į ledą šaldytuve ir vėl atšilę, tai iš tokios priemonės jau nėra jokios naudos sad.gif bet kai nusipirkau simondsijas iš KN, laikau kambaryje spintelėje ir tiek wink.gif

2. visad pagal KN receptus darau, pati neeksperimentuoju sad.gif

3 Naujoji Barmunė gal? Tik simondsijos nerafinuotos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 01 birželio 2009 - 17:11
QUOTE(Dovish @ 2009 06 01, 17:42)
merginos, o jūs jaučiat pasitepę pažastis pačio laimo kvapą?

nea, as ir nejauciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 01, 18:10)
1. kambario temperatūroje laikyk, geriau jų nešaldyti  4u.gif Man pačiai simondsijos buvo kelis kartus sušalę į ledą šaldytuve ir vėl atšilę, tai iš tokios priemonės jau nėra jokios naudos sad.gif bet kai nusipirkau simondsijas iš KN, laikau kambaryje spintelėje ir tiek wink.gif

2. visad pagal KN receptus darau, pati neeksperimentuoju sad.gif

3 Naujoji Barmunė gal? Tik simondsijos nerafinuotos smile.gif

1.Ačiū labai

2.Ačiū

3.Aha,taip Barmunė.Tada viskas aišku.Tikrai labai gaila,nes čia vietoje ,o ir pasirinkimas tų aliejų nemažas.Turi jie ir sviesmedžio
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 01, 16:53)
nelabai jaučiu nei iškart, nei dienos eigoj  schmoll.gif

žolinis jis man toks, jei tu apie L'occitane  4u.gif Švelnus ir neįkyrus smile.gif Tebūnie jis auksinis, bet kad nelaiko visai sad.gif

4u.gif

Taip, apie 'L'occitane, aš norėčiau kažko saldesnio ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 01, 17:12)
nea, as ir nejauciu 4u.gif

Gal mano uoslė aktyvesnė - aš jaučiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 01, 14:21)
o kokiu tikslu naudojai moli galvos plovimui? del galvos riebalavimosi? nesijaucia, kad pacius plaukus pasausino molis?

ten labai graziai raso apie ji, kad stimuliuoja plauku augina, naikina pleiskanas, dar rase, kad nuo riebalavimosi gerai, o pas mane atsirado riebiu pleiskanu, tai pabandziau, nuo vieno karto pasakyti negaliu,kad padejo, bandysiu dar. O plaukai doh.gif kai nuskalavau tik vandeniu, tai toks pojutis dziovinant, kad buciau issivoliojus milteliuose biggrin.gif , bet perploviau su sampunu, dar balzamo uzdejau ir viskas gerai, nenusausino ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 06 01, 16:00)
smagu  thumbup.gif Aš dabar L'Occitane dezodorantą nešiojuos įsimetus į sporto tašę - dėl akių, kai nusiprausiu po sporto, o kitus nežinau, kur dėt, nes man jie nelaiko....

nu viskas, sugundet ir mane, kai vaziuosiu i parduotuve pirksiu ir as laima bigsmile.gif

Odora, cia tai bet sumanymas, gali tikrai patentuot bigsmile.gif eisiu ir as paieskot ka turiu, bet pas mane lyg visi kreminiai lyg buvo g.gif eisiu prasyt tusciu buteliuku pas visus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 01 birželio 2009 - 19:14
O man tai toks saldžiai rūgštus kvapas jaučiasi vos vos biggrin.gif
Atsakyti