Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Atėnė @ 2009 05 14, 15:57)
Bikini - 120.

eina sau blink.gif Čia kelis litus tik kainuotų ax.gif Jaučiu, kad šiandien nespėsiu, bet pirmai progai pasitaikius ir aš pabandysiu pasicukrinti biggrin.gif

katiniene-gerai, gal per ilgai laikydavai tas vaško juosteles? Man tokia problema būdavo, nes vis nesiryždavau lupti ir tiesiog vaškas ištirpdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 05 14, 16:46)
Gal kuri žinote ar "Rūtos" kakavos sviestas (tas baltas, aliejų parduotuvėse parduodamas), rafinuotas?
[

jei baltos apvalios plokštelės-rafinuotas, bet jei gabalais-tai nerafinuotas.Aliejaus pard. berods tik nerafinuotą mačiau mirksiukas.gif

Aš anksčiau galvojau atsisiųti ekol. vaško depiliacijai.Bet po to nuo draugės nusižiūrėjau ir nusipirkua praktiškai prof. aparatą, kur dedama vaško kasetė. Jau seniai neinu į jokius salonus, pati puikiai viską pasitvarkau smile.gif Bet Atėnė matyt į prabangų saloną vaikšto, nes bikini kainos tai paprastai 30-60 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 14, 17:31)
jei baltos apvalios plokštelės-rafinuotas, bet jei gabalais-tai nerafinuotas.Aliejaus pard. berods tik nerafinuotą mačiau mirksiukas.gif

va va, vienas rafinuotas, vienas ne, as papuolus buvau ant rafinuoto karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 14 gegužės 2009 - 17:02
QUOTE(Atėnė @ 2009 05 14, 17:57)
Bikini - 120.

kur cia tokie plesikai dirba? blink.gif
as esu ejus pas kosmetologe antaklany tai 50 mokedavau - super atliko thumbup.gif o dbr einu laiks nuo laiko pas kosmetologe i namus, tai moku 40 blush2.gif ir nu tobulai man viska padaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 14, 10:52)
Taigi receptas: aštuoni dideli š. cukraus, du dideli š. išspaustos citrinos sulčių, ir du dideli šaukštai vandens. Čia proporcijos normaliai giliems šaukštams (na žinai, būna tokių ir pakankamai plokščių).Viską sudedi į puodą ar metalinį dubenėlį ir kaitini pamaišant ant nedidelės ugnies iki šviesios gintarinės splavos (apie 5-7 min.). Po to lauki kol masė visiškai atvės. Atvėsusi masė turi būti tokio kietumo, kad jos nebūna įmanoma šiaip tiesiog imti ir paimti. Tuomet paimi tą indelį, įstatai į dubenį su karštu vandeniu ir atšidai tiek, kad galėtum į rankas pasiimti tos masės. Tada tą masę tarp rankų paminkai ir bandai tepti ant plaukų. Truputį palauki, kol apstings ir plėši. Panos žiauriai gyrė, sakė, kad geriau nei depilaicija vašku ar apiliatoriumi

Itariu kad cukru imat rudaji - nerafinuota g.gif Kazkada parduotuvej pastovejau as prie to cukraus (po diskusiju apie pylinga su ruduoju cukrumi lotuliukas.gif ) bet taip ir nenusipirkau, bet matyt teks, nes depiliacija darausi namie biggrin.gif
As kazkada labai senai irgi bandziau bikini depiliuot su vasko juostelem, tai kai nuplesiau juostele, tai po to stovejau 5 min. susiemus uz klyno swoon.gif nu labai skaudejo unsure.gif , dabar net juokas ima lotuliukas.gif
Atsakyti
O tas rudasisi cukrus necukranendriu?Nes kitokio rudo taii aš nemačiau g.gif

Eina sau,bet jau 120 tai labai brangu blink.gif
Aš vaiką į kirpyklą leidau šiandien,tai anksčiau imdavo po 20 už kirpimą,o šiandien 25 paprašė.Čia kažin visur taip brangu? g.gif Nesąmonė kažkokia.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 14, 17:31)
Aš anksčiau galvojau atsisiųti ekol. vaško depiliacijai.Bet po to nuo draugės nusižiūrėjau ir nusipirkua praktiškai prof. aparatą, kur dedama vaško kasetė. Jau seniai neinu į jokius salonus, pati puikiai viską pasitvarkau smile.gif

Aišku čia visai ne į temą, bet papasakok, koks aparatas, kiek kainuoja, kuo nuplėši... Aš vis galvoju, bet vis bijau kad bus baisiau nei juostelėm ir nesiperku, dirbu vaško juostelėm...
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 14, 18:13)
eina sau  blink.gif Čia kelis litus tik kainuotų  ax.gif Jaučiu, kad šiandien nespėsiu, bet pirmai progai pasitaikius ir aš pabandysiu pasicukrinti biggrin.gif

katiniene-gerai, gal per ilgai laikydavai tas vaško juosteles? Man tokia problema būdavo, nes vis nesiryždavau lupti ir tiesiog vaškas ištirpdavo  biggrin.gif

nebepamenu biggrin.gif man atrodo, kad ne per ilgai laikydavau, o per silpnai plesdavau, nes kazkaip gaila vis saves budavo ax.gif bet cia matyt negalima saves gailet, o ryztis ir greit veiksmu imtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 05 14, 16:31)
nusipirkua praktiškai prof. aparatą, kur dedama vaško kasetė.

man ir įdomu, kiek kainuoja ir kaip viskas vyksta biggrin.gif

QUOTE(rutuk @ 2009 05 14, 17:36)
Itariu kad cukru imat rudaji - nerafinuota  g.gif 

tai kai nuplesiau juostele, tai po to stovejau 5 min. susiemus uz klyno  swoon.gif    nu labai skaudejo  unsure.gif , dabar net juokas ima  lotuliukas.gif

ne, šitam reikalui tai balto eilinio cukraus nusipirkau, būtų gaila man iš rudo saldainius virt, jei nesigautų tongue.gif

o sako cukrumi ne taip skausminga 4u.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 05 14, 18:39)
bet cia matyt negalima saves gailet, o ryztis ir greit veiksmu imtis  lotuliukas.gif

mes abi taip pačiai pamedituosim lygiai 3 sekundes ir plėšim cukraus masę nuo savęs negailėdamos lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 14 gegužės 2009 - 19:04
Reiktu patarimo ismananciu, ar yra panasiu pudru i dr.hauschka biria translucent??
Atsakyti
o tu taip ir negavai tos pudros, Oksanik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 14, 20:01)
man ir įdomu, kiek kainuoja ir kaip viskas vyksta biggrin.gif

Pirkau daugmaž tokį vaško šildytuvą, tik mano peršviečiamais šonais, kad matytųsi, kiek vaško liko, gal dar kažkas daugiau, kainavo 129 Lt. Į jį dedasi vaško kasetė bet kuri iš šitų .kai sušyla vaškas, tai tieisog tepi kaip su rutuliniu deziku (ar kaip salonuose, kas lankotės), klijuoji ant viršaus spec. pop. juostą, ir nuplėšinėji.Abi blauzdas per 10 min nusidepiliavau smile.gif Bikini reikia siauro antgalio ant kasetės tokio, bandžiau plačiu, tai labai ne kas.
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 14, 20:27)
Reiktu patarimo ismananciu, ar yra panasiu pudru i dr.hauschka biria translucent??

Gal em pabandyk g.gif Priklausomai nuo rūšies, kai kurios pudros praktiškai nematomos ant veido
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 14 gegužės 2009 - 20:11