Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 06 01, 10:21)
ar verta pirkti žurnalą? wink.gif Yra naujos įdomios info, ar mes ir taip viską žinom? biggrin.gif

as tiesa pasakius dar neskaiciau, tik perverciau ir paziurejau kas ten gero yra blush2.gif bet manau yra straipsniu, kurie idomus turetu buti..
Atsakyti
pasidariau kauke plaukams su baltu moliu unsure.gif paskui parasysiu atsiliepimus kaip mano plaukai i ji sureagavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 31, 20:54)
taip taip, man ta pati sakė. Dar sakė kad daug kam po gimdymo praeina

belieka tiketis rolleyes.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 06 01, 09:48)
gal ir nelabai i tema, bet birzelio men. Moters zurnalas vel apie ekologija raso  smile.gif  katik nusipirkau paskaityt..

bigsmile.gif dekui, kad pasakei, nes siaip moters niekad neperku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 31, 20:07)
na jo  blink.gif Visai jau gėdą prarado  g.gif

tai logona body butter pas juos beveik 60lt internetu apie 35lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 31, 20:54)
taip taip, man ta pati sakė. Dar sakė kad daug kam po gimdymo praeina

na ka, reiks eit vaiko i kopustus ieskoti 2.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 06 01, 11:55)

as uzsisakiau pas juos apsaugini krema nuo saules, ir po to paziurejau, kad pagal biologish24 jie uzsideje kazkur 10Lt antkaini doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 01 birželio 2009 - 11:50
QUOTE(Palomina @ 2009 06 01, 10:48)
gal ir nelabai i tema, bet birzelio men. Moters zurnalas vel apie ekologija raso  smile.gif  katik nusipirkau paskaityt..

Ir aš jį turiu biggrin.gif Kol kas atkreipiau dėmesį tik į Weledos ir holos reklamas. Straipsnių dar neskaičiau, tik perverčiau.
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 01, 12:50)
as uzsisakiau pas juos apsaugini krema nuo saules, ir po to paziurejau, kad pagal biologish24 jie uzsideje kazkur 10Lt antkaini  doh.gif

tai 10Lt antkainis sakyciau dar visai normalu- juk parduotuve reikia islaikyt, darbuotojus. jei labai staigiai reiktu kazko tai tikrai del 10Lt nelaukciau kol bus uzsakinejama is biologisch ax.gif vat 35Lt ir 60Lt- tai jau skirtumas unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 01, 10:55)

perku pas juos kritiniais tik atvejais, kai ko nors staigiai pritrūksta schmoll.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 06 01, 11:50)
na ka, reiks eit vaiko i kopustus ieskoti  2.gif

kad nereikėtų tik graudžiau verkt pabraidžius po kopūstus tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 01, 13:38)
tai 10Lt antkainis sakyciau dar visai normalu- juk parduotuve reikia islaikyt, darbuotojus. jei labai staigiai reiktu kazko tai tikrai del 10Lt nelaukciau kol bus uzsakinejama is biologisch ax.gif vat 35Lt ir 60Lt- tai jau skirtumas unsure.gif  doh.gif

atsiunte man kainorasti, tai vidutiniskai 15-20Lt antkainis yra. Pigesnems prekems apie 10Lt. Planavau is ju ir Logonos kuno sviesta pasiimt, bet paciu laiku persigalvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 01, 13:44)
atsiunte man kainorasti, tai vidutiniskai 15-20Lt antkainis yra. Pigesnems prekems apie 10Lt. Planavau is ju ir Logonos kuno sviesta pasiimt, bet paciu laiku persigalvojau  doh.gif

galetum gal ir man atsiust ta kainorasti? ax.gif 4u.gif in_vogue_1982@hotmail.com
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 06 01, 13:39)
kad nereikėtų tik graudžiau verkt pabraidžius po kopūstus tongue.gif biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 06 01, 12:14)
Ir aš jį turiu biggrin.gif

ir aš nusipirkau drinks_cheers.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 01, 12:38)
tai 10Lt antkainis sakyciau dar visai normalu- juk parduotuve reikia islaikyt, darbuotojus. jei labai staigiai reiktu kazko tai tikrai del 10Lt nelaukciau kol bus uzsakinejama is biologisch ax.gif vat 35Lt ir 60Lt- tai jau skirtumas unsure.gif  doh.gif

pritariu kad reikia, bet kol esu ne verslininko pozicijoje, o paprastos eilinės pirkėjos, tai man visiškai neįdomu, kaip jie savo kaštus tvarkosi, kur spaudžiasi ir pan smile.gif Noriu gauti produktą už teisingą kainą, o konkurencingesnis variantas vistik yra Vokietijos e-shop'ai smile.gif

kaip KN neprasigyvens iš lūpų balzamų indelių, taip ir šitie su milžiniškais antkainiais rolleyes.gif

užsikėlė kainas, o pilnos temos mergičkų, kurios siūlo sklaidyti katalogus ir iš jų pirkti su nuolaida, tai verslas tikriausiai šlubuoja šiek tiek....
Atsakyti