Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

neįsivaizduoju tada, su kokia jėga tu pažastis laimu trini biggrin.gif
Atsakyti
as labai pasipiktinusi ant ekoeko (buvusu bioboutique) parduotuves mad.gif neseniai ten pirkau kauke "Color Plus". jau parduotuveje pasirode itartina, nes lentynoje kaina buvo parasyta 69 Lt, o ant pakuotes 30 Lt. kasoje ismuse 69 Lt, o pardaveja patikino, kad kainos sumaisytos. kadangi siaip ten iki siol nesusiduriau su "kosminiais antkainiais"(pvz logona dazai ten kainuoja 30Lt, o natraktive apie 7 eurus, tai dar puse bedos ) tai ir patikejau unsure.gif dabar uzmeciau aki i natractive, paziurejau.. ten ta color plius kauke kainuoja 7.19 euru blink.gif wacko.gif toks sakyciau nemazas skirtumas 25 ir 69 LT. supykau nerealiai, ir is principo daugiau is ten nieko nebepirksiu beee.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------
ok, dabar atsiliepimas apie ta kauke: thumbup.gif thumbup.gif anskciau man nei sante, nei logona dazai neimdavo, jei pries tai nepadazydavau plauku chna. o jei padazydavau, tai vistiek likdavo ryzas/ radonas bizgesys doh.gif tai po sitos kaukes super nudaze thumbup.gif thumbup.gif gal kas planuojat uzsakyma is natractive ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
katutis Paskelbta Šiandien, 18:46
  neįsivaizduoju tada, su kokia jėga tu pažastis laimu trini 

blush2.gif lotuliukas.gif net nefaina pasidarė.... fitness4.gif , nu lyg teplioju tik ir tiek..netrinu...jooo,turbūt tik aš taip moku lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar man šovė tokia mintis į galvą - paprasta citrina netinka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 05 31, 18:36)
toks sakyciau nemazas skirtumas 25 ir 69 LT. supykau nerealiai, ir is principo daugiau is ten nieko nebepirksiu  beee.gif

na jo blink.gif Visai jau gėdą prarado g.gif

iš natractiv nelabai kas užsakinėja sad.gif Biologisch tokio dalyko nėra?

QUOTE(Manija69 @ 2009 05 31, 18:54)
blush2.gif  lotuliukas.gif net nefaina pasidarė.... fitness4.gif , nu lyg teplioju tik ir tiek..netrinu...jooo,turbūt tik aš taip moku lotuliukas.gif

biggrin.gif Aš atsiriekiu tokį storesnį gabaliuką ir švelniai braukiu per pažastį smile.gif Pakankamai laimas turi sulčių, kad ir po tokio pažastų tiuningo būtų kam džiūt wink.gif Aišku, kad nefaina, kai pažastys limpa, čia tave pilnai suprantu, tik man toks įtarimas, kad paprasčiausiai padaugini 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 05 31, 19:01)
Dabar man šovė tokia mintis į galvą - paprasta citrina netinka? biggrin.gif

gal silpniau laikytų, nes laimas yra rūgštesnis už citriną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 28, 23:27)
o tu nebandei pas daktaru eiti?
man buvo kilusi tokia mintis. bet nenuejau..
man irgi vienu metu buvo, kad pirkdama drabuzius rinkausi pagal tai, kad demes nesimatytu  doh.gif

buvau, tyre ir skydliauke, ir dar ten kazka, nieko nerado, paskui pasake - gal isaugsi blink.gif
buvo ir man, pirkdavau ka nors tamsaus, arba dar svarkelius dedavausi, nesmagu budavo nusivilkti verysad.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 05 29, 10:53)
as sporto salej pasiziuriu, kad kitoms isvis jokios demeles....  doh.gif  arba karsta vasaros diena irgi yra tokiu merginu, kurios sausom pazastim vaiksto..
kai yra progos, tai specialu vartoju dezodoranta - jis visiskai sustabdo prakaitavima, jokiu demiu ir karsciausia diena. Man tai buvo atradimas, bet ten tikra chemine bomba  doh.gif

mhm, as pamenu mokykloje kaip nesmagiai per kuno kulturos pamokas jausdavausi doh.gif
jauciu zinau, ka naudoji, ir as turiu blush2.gif , o ka belieka daryt, kai kokios svarbios progos verysad.gif visa laime, kad tenka ta daryt itin retai...

QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 29, 13:50)
nes dėmės tai tikrai nesmagu... Dar kol radau kuo tas dėmes po to išimti  unsure.gif

reiks pabandyt del demiu 4u.gif nes tikrai buna nezinau ka daryt, tiesiog sugadintas drabuzis doh.gif
Atsakyti
katutis Paskelbta Šiandien, 20:07

Aš atsiriekiu tokį storesnį gabaliuką ir švelniai braukiu per pažastį  Pakankamai laimas turi sulčių, kad ir po tokio pažastų tiuningo būtų kam džiūt  Aišku, kad nefaina, kai pažastys limpa, čia tave pilnai suprantu, tik man toks įtarimas, kad paprasčiausiai padaugini 

Nu va,greičiauisiai,kad persistengiau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 31, 19:07)
gal silpniau laikytų, nes laimas yra rūgštesnis už citriną smile.gif

Mat kaip... Nežinojau šito biggrin.gif Na, reikės pabandyti tą laimą namuose būnant ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 31, 19:15)

Turiu draugę, kuri visiškai neprakaituoja, net neparausta, jeigu intensyviai, pvz, juda. Kaip visiems skirtingai viskas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 31, 19:16)
Nu va,greičiauisiai,kad persistengiau doh.gif

Čia vis per tą norą, kad geriau būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 31 gegužės 2009 - 19:33
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 31, 20:15)
buvau, tyre ir skydliauke, ir dar ten kazka, nieko nerado, paskui pasake - gal isaugsi blink.gif

taip taip, man ta pati sakė. Dar sakė kad daug kam po gimdymo praeina
Atsakyti
Norėjau paklausti ar galima laikyti aliejus, jų mišinius plastikiniuose indeliuose? Lyg ir girdėjau, kad negerai. . . g.gif
Atsakyti
gal ir nelabai i tema, bet birzelio men. Moters zurnalas vel apie ekologija raso smile.gif katik nusipirkau paskaityt..
Atsakyti
ar verta pirkti žurnalą? wink.gif Yra naujos įdomios info, ar mes ir taip viską žinom? biggrin.gif
Atsakyti