Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 29, 13:52)
Kadais esu vaistineje pirkus, dar yra rusisku papildu kioskuciuose Kalvariju turguj,
tik toks itartinai pigus  ax.gif

vaistinėse visi jie su saulėgąžų aliejum skiesti rolleyes.gif skaičiau kad labai legva pačiam pasigamint biggrin.gif bet reikia dabar, o šaltalankių dar nėra...
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 29, 14:24)

bet jis neekologiškas ir natūralumo neitin turbut... Yra parduotuvese toks "užuolaidų baliklis" BALIS, bet jis labai gerai ir spalvotiems skalbiniams. Nedidelė stačiakampė dėžutė melyna prie ūkinių muilų visokių. Tai tirpale mirkau kokia parą, poto išskalbiu.
Atsakyti
Matau,kad dalinatės įspūdžiais apie laimą.Net nesu girdėjusi.Gal galėtumėte pasakyti,kaip būten jį naudojat?Nes bijau bet kokį deziką naudoti,nes nesenai turėjau problemų su prakaito liaukom,uždegimas buvo doh.gif Nemalonu ir koks skausmas,tai fobija bet kokiems dezikams blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 29, 16:08)
Matau,kad dalinatės įspūdžiais apie laimą.Net nesu girdėjusi.Gal galėtumėte pasakyti,kaip būten jį naudojat?Nes bijau bet kokį deziką naudoti,nes nesenai turėjau problemų su prakaito liaukom,uždegimas buvo doh.gif Nemalonu ir koks skausmas,tai fobija bet kokiems dezikams blush2.gif  4u.gif

pasivarčius kelis puslapius rastum... atsipjauni ir tepi.. koks kitoks gali būti naudojimas? g.gif
Atsakyti
Kašariukė Paskelbta Šiandien, 16:10
  QUOTE(Manija69 @ 2009 05 29, 16:08)
Matau,kad dalinatės įspūdžiais apie laimą.Net nesu girdėjusi.Gal galėtumėte pasakyti,kaip būten jį naudojat?Nes bijau bet kokį deziką naudoti,nes nesenai turėjau problemų su prakaito liaukom,uždegimas buvo  Nemalonu ir koks skausmas,tai fobija bet kokiems dezikams 

pasivarčius kelis puslapius rastum... atsipjauni ir tepi.. koks kitoks gali būti naudojimas? 

Neradau,todėl ir paklausiau.
Atsakyti
nusiperki laimą, nuplauni ir raikai paskui skiltelėmis, kokios patinka, ir jomis pasitepi pažastis, nudžiūni, rengiesi smile.gif Tepu negailėdama, man pats geriausias natūralus dezikas, kokį kada turėjau biggrin.gif
Atsakyti
katutis Paskelbta Šiandien, 20:19
  nusiperki laimą, nuplauni ir raikai paskui skiltelėmis, kokios patinka, ir jomis pasitepi pažastis, nudžiūni, rengiesi  Tepu negailėdama, man pats geriausias natūralus dezikas, kokį kada turėjau 

Ačiukas 4u.gif O nelieka laimo gabaliukų?Nes citrina labiau patrynus ( na ne pažastis biggrin.gif )kartais lieka minkštimo ax.gif
Atsakyti
jei smarkiau patrinsi ir liks, tai gali nukrapštyti į kriauklę 4u.gif Jie tikrai neprilimpa, lengvai pabraukus "perteklius" nusiima wink.gif
Atsakyti
Būtinai bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
atsiliepimų neužmiršk parašyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumb_yello.gif
Atsakyti
As irgi noriu parasyt savo atsiliepimus biggrin.gif kaip siandien man buvo geda blush2.gif
Vakar is Akomos gavau kokosu alieju, sviestmedzio alieju, mango sviesta ir buvau uzsisakius pabandymui maza buteliuka granatu aliejaus, atidariau as ta alieju, pasitepiau ant rankos, taip svelniai pasitepe, galvoju jau bandysiu. Kvapelis to granatu aliejaus nekoks wacko.gif nu bet galvojus viskas del veido grozio. Tirstokas tas aliejus, tai gerai padrekinau oda su hidrolatu (visada pries tepant alieju dar ir i delna papurskiu hidrolato) ir uzsitepiau, susigere is karto, maloniai, lipnumo neliko. Pasidaziau. Nuejau i darba. Po pusryciu gryztu i kabineta ir pasitryniau netycia veida, pauostau savo ranka ogi smirda blink.gif doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif . Jetau kaip geda buvo, po to visa laika uostinejausi, bet kvapas isliko beveik visai dienai.
Vat ir nezinau ka daryt, odai patiko tas aliejus, bet kaip su tuo kvapu kovot gun_bandana.gif
Atsakyti