Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(valkiria @ 2009 05 29, 00:21)
Aliejus va šitas:

Kaip suprantu, tai yra morku seklu istrauka kazkokiame kitame aliejuje ar klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 28, 23:07)
labai nemaloni problema verysad.gif  buvo laikas net kompleksavau verysad.gif

tai jau tikrai verysad.gif Aš iki šiol kompleksuoju verysad.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 05 28, 23:27)
o tu nebandei pas daktaru eiti?
man buvo kilusi tokia mintis. bet nenuejau..
man irgi vienu metu buvo, kad pirkdama drabuzius rinkausi pagal tai, kad demes nesimatytu  doh.gif

Ėjau.. nieko gero nepasakė...
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 29, 09:10)
tai jau tikrai  verysad.gif Aš iki šiol kompleksuoju  verysad.gif

O, geras. Aš irgi ištisus metus, nesvarbu žiema ar vasara, su sintetiniais, ar su natūraliais dezikais tepuosi, visvien visada vaikštau su šlapiomis dėmėmis. Pačiai net keista, bet iki šiol maniau, kad visoms taip yra. Man tik būdavo svarbu nesmirdėti ir tiek. Kaip gerai, kad dėl to nekomplekuoju. Visai taip pat kaip ir su plaukeliais ant rankų. Nu nedepiuoliu aš jų ir dėl to visai nepergyvenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 29 gegužės 2009 - 08:36
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 29, 09:36)
O, geras. Aš irgi ištisus metus, nesvarbu žiema ar vasara, su sintetiniais, ar su natūraliais dezikais tepuosi, visvien visada vaikštau su šlapiomis dėmėmis. Pačiai net keista, bet iki šiol maniau, kad visoms taip yra. Man tik būdavo svarbu nesmirdėti ir tiek. Kaip gerai, kad dėl to nekomplekuoju. Visai taip pat kaip ir su plaukeliais ant rankų. Nu nedepiuoliu aš jų ir dėl to visai nepergyvenu.

as sporto salej pasiziuriu, kad kitoms isvis jokios demeles.... doh.gif arba karsta vasaros diena irgi yra tokiu merginu, kurios sausom pazastim vaiksto..
kai yra progos, tai specialu vartoju dezodoranta - jis visiskai sustabdo prakaitavima, jokiu demiu ir karsciausia diena. Man tai buvo atradimas, bet ten tikra chemine bomba doh.gif
O kas del plaukeliu, tai esu pastebejus, kad vienoms jie ryskiai matosi, tokie juodi arba ju daug unsure.gif pas manes ju nedaug ir sviesuciai, tad nematau reikalo depiliuot schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 29 gegužės 2009 - 09:55
Gal kuri užmatėt kur galima nusipirkti gryno šaltalankių aliejaus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 29, 10:53)
as sporto salej pasiziuriu, kad kitoms isvis jokios demeles....  doh.gif  arba karsta vasaros diena irgi yra tokiu merginu, kurios sausom pazastim vaiksto..
kai yra progos, tai specialu vartoju dezodoranta - jis visiskai sustabdo prakaitavima, jokiu demiu ir karsciausia diena. Man tai buvo atradimas, bet ten tikra chemine bomba  doh.gif
O kas del plaukeliu, tai esu pastebejus, kad vienoms jie ryskiai matosi, tokie juodi arba ju daug  unsure.gif  pas manes ju nedaug ir sviesuciai, tad nematau reikalo depiliuot  schmoll.gif

ka ten sporto salej, MB isviso dezodorantu nenaudoja, ot naturalistas lotuliukas.gif tai jei imkim mane su bet kuriuo naturaliu dezodorantu ir ji be nieko vakare vistiek jis kvepia o as.... blush2.gif
gelbejuosi uztat su laimu, nors ir buna slapios pazastys bet nors ramybe del kvapu
o pas mane sviesus daug ir ilgi ir tikrai matosi, tai ka darysi kartais nupesu...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 29, 10:53)
Man tai buvo atradimas, bet ten tikra chemine bomba  doh.gif

Įdomumo dėlei parašyk ką naudoji į až.

QUOTE(Odora @ 2009 05 29, 11:06)
o pas mane sviesus daug ir ilgi ir tikrai matosi, tai ka darysi kartais nupesu...

O pas mane jie tamosoki ir jų tikrai nemažai, bet vistiek aš jų neišsižadu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 29 gegužės 2009 - 11:02
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 29, 09:36)

Tikrai ne visoms schmoll.gif Turiu daug pažįstamu, kurios su paprastu dezodorantu gali bet ką apsivilkt ir nėra nei dėmelės smile.gif Čia paprasčiausiai hiperhidrozė, padidėjęs prakaitavimas, dabar daug žmonių su šia problema susiduria... Tai tenka pamiršt natūralius dezodorantus, kas man labai nepatinka unsure.gif
Atsakyti
Ranku ir netvarkau... ir d4l to visai nepergyvenu, bet kad šokant ar šiaip kada negali rankos pakeltis, nes dėmės tai tikrai nesmagu... Dar kol radau kuo tas dėmes po to išimti unsure.gif

QUOTE(Claude @ 2009 05 29, 12:35)
Čia paprasčiausiai hiperhidrozė, padidėjęs prakaitavimas, dabar daug žmonių su šia problema susiduria... Tai tenka pamiršt natūralius dezodorantus, kas man labai nepatinka unsure.gif

Man nei natūralūs, nei nenatūralūs nepadėjo, o su tais labai stipriais tai labai niežti tai negaliu naudoti... Net nenatūrlus geriausias, kurį buvau radusi negelbėjo nuo blogo kvapo, o va laimas kažkaip (tfutfutfu) gelbsti...
Atsakyti
QUOTE(Rita @ 2009 05 29, 10:55)
Gal kuri užmatėt kur galima nusipirkti gryno šaltalankių aliejaus?  4u.gif

Kadais esu vaistineje pirkus, dar yra rusisku papildu kioskuciuose Kalvariju turguj,
tik toks itartinai pigus ax.gif
Atsakyti
sakykit gal kuri zinot kiek galioja santes kremai nuo saules? pernai palikau pas mama, o dabar nebezinau reikia naujo ar dar tas bus geras?
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 29, 13:50)
Dar kol radau kuo tas dėmes po to išimti  unsure.gif

kuo? 4u.gif
Atsakyti