Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 28, 18:48)
na va unsure.gif  tada jauc ne nebandysiu, nes man, stipriai prakaituojanciai, svarbu ne tik, kad nebut nemalonaus kvapo..

as kasdienai laima naudoju, o jau kai yra kokia proga, tai visada "rimta" priemone tepu, nes nesinori, kad demes matytusi doh.gif
esu prie stipriai prakaituojanciu. Netgi buvo kilusi mintis darytis botulino injekcijas... Kvapa galiu nugaleti su dezodorantais ar tuo paciu laimu, bet demiu pazastyse - niekaip doh.gif
Papildyta:
beje, kokius logonos ar santes sampunus galetumet rekomenduoti? ax.gif
Atsakyti
o gal kas zinote Logonos sviestu oriental ir tropic sudetis? bandyciau pagal sudeti issirinkt, kuris geriau drekina... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 28, 20:32)
beje, kokius logonos ar santes sampunus galetumet rekomenduoti?  ax.gif

man patiko Sante sampunas su apelsinais - plaukai minksti ir svelnus.. o Logonos esu bandziusi kelis kartus su dilgelem, nepatiko..
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 28, 16:22)
o kokio efekto laukei  g.gif
Man laimas kokiom 5 valandom geriau nei Eco dezodorantas. (kalbant apie kvapa, ne apie kieki)

QUOTE(rutuk @ 2009 05 28, 18:26)
Tas efektas ir yra toks, kad prakaitavimo nestabdo, bet neatsiranda nemalonaus kvapo  mirksiukas.gif

na man kvapas atsirado blush2.gif reiks dar ryt pabandyti, vis tiek visą laimą turiu, tai reiks sunaudot
Atsakyti
kryyste, aš tepu negailėdama, o paskui pažastis nudžiovinu - pavaikštau be bliuzelės, kol nudžiūsta 4u.gif O kaip greitai tu kvapą pajautei???
Atsakyti
nu ką, įlašinau aš apelsinų ea į kokosų aliejų, kokosų kvapo mat beveik nejaučiau doh.gif (turiu tą mažiau kvepiantį) o teptis tai noris skaniai kvepiančiu dalyku biggrin.gif tai dabar kokosas stipriau jaučiasi, o ne apelsinai lotuliukas.gif ir šiaip nedera kartu, nelabai kaip kvepia, grynas kokosas geriau.
Įdomu, toks kokosų aliejus su apelsinų ea tinka plaukams kaip kaukė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 28, 22:16)
nu ką, įlašinau aš apelsinų ea į kokosų aliejų, kokosų kvapo mat beveik nejaučiau  doh.gif (turiu tą mažiau kvepiantį)  o teptis tai noris skaniai kvepiančiu dalyku biggrin.gif  tai dabar kokosas stipriau jaučiasi, o ne apelsinai lotuliukas.gif  ir šiaip nedera kartu, nelabai kaip kvepia, grynas kokosas geriau.
Įdomu, toks kokosų aliejus su apelsinų ea tinka plaukams kaip kaukė? g.gif

tinka.. apelsinai turetu blizgesio suteikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 28, 22:21)
tinka.. apelsinai turetu blizgesio suteikt  biggrin.gif

tai bent tiek gerai, sunaudosiu plaukams biggrin.gif aišku, dar rozmarino ea lašinsiu, tikiuosi nesipyks tarpusavy unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 28, 22:25)
tai bent tiek gerai, sunaudosiu plaukams biggrin.gif  aišku, dar rozmarino ea lašinsiu, tikiuosi nesipyks tarpusavy unsure.gif

nemanau kad susipyks biggrin.gif bus labai liuks kauke plaukams - kokosas padrekins ir pamaitins plaukus, rozmarinai pastiprins (jei ir saknis ta kauke tepsi), o apelsinai suteiks zvilgesio..
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 28, 20:32)
esu prie stipriai prakaituojanciu. Netgi buvo kilusi mintis darytis botulino injekcijas... Kvapa galiu nugaleti su dezodorantais ar tuo paciu laimu, bet demiu pazastyse - niekaip  doh.gif

labai nemaloni problema verysad.gif buvo laikas net kompleksavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 28, 23:07)
labai nemaloni problema verysad.gif  buvo laikas net kompleksavau verysad.gif

o tu nebandei pas daktaru eiti?
man buvo kilusi tokia mintis. bet nenuejau..
man irgi vienu metu buvo, kad pirkdama drabuzius rinkausi pagal tai, kad demes nesimatytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 05 28, 14:25)
kas cia per aliejus? kur perki?  ax.gif

Aliejus va šitas:
user posted image
O perku vaistinėj Londone. Bet internetu tikrai nusipirkti galima.
O jau kvapas.... Kaip morkų pyrago wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti