Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 05 28, 09:04)
o kremas lengvas ar riebesnis? gal palygint su kokiu gali? na mazdaug kad isivaizduot kokia konsistencija

cia apie argital roziu krema? konsistensija labai panasi i hauskos roziu krema abu panasaus riebumo jei galima taip issireiksti ir kvapas toks tu roziu kur ne visiems patinka smile.gif

o man gal galetumet palyginti dr hauschka ir lavera pienelius veidui valyti, maciau raso naudojusios kad labai panasus, o kaip su labai jautria oda? jei tinka hauschka tiks ir lavera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 28 gegužės 2009 - 09:13
matau lavera turi pieneli su rozem, su aloe vera ir basis kuri naudojote? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 28 gegužės 2009 - 09:52
QUOTE(Odora @ 2009 05 28, 10:39)
matau lavera turi pieneli su rozem, su aloe vera ir basis kuri naudojote? smile.gif

aš turiu basis bigsmile.gif mano odelė iš jautresnių ir šis pienelis labai labai tinka wub.gif su hauschka negaliu palyginti, nes pastarojo nesu bandžius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 27, 23:58)
del balto molio nieko nezinau, nesu turejus, tai kazkaip nezinau ar "nuriebina" (nu nezinau kaip daugiau issireikst), bet zalias tai tikrai taip. atsimenu, kai ieskojau zalio, tai kai man siule balto, kazko nelabai norejau g.gif bet gal ir baltas tinka, jus geriau zinot mirksiukas.gif

unsure.gif kad nesu zinove as tuose moliuose, tik turejus juoda, tai man jis labai nepatiko, dabar nusipirkau balta, va ka raso apie ji:
kosmetine kauke valo oda, suteikia jai elastingumo, aprupina mikroelementais, galima naudoti kaip sveitikli, kuris lygina smulkias rauksleles, tonizuoja, svelniai balina ir atgaivina veido oda.
Plauku kauke (pasirodo parasyta, bet man neuzsifiksavo doh.gif ) maitina galvos oda, stimuliuoja plauku augima, stabdo pleiskanu atsiradima. Naudojimas - moli supilti i keramikini indeli, uzpilti siltu vandeniu, ismaisyti gerai, tepti ant dregnu svariu plauku, palaukti 5-10min., nuskalauti siltu vandeniu.
g.gif Gal reiktu visvien surizikuot ir pabandyt, mano plaukai sviesus, tai truputio bijau, kad nenudazytu doh.gif nes sumaisius su vandeniu, psidaro mase tikrai ne balta, o tamsi biggrin.gif

Ziurekit ka dar raso: Silti balto molio kompresia pasalina nuovargi, veikia raminanciai, reikia paruosta mase uztepti ant problemiskos odos storu sluoksniu, uzdeti polietilenine plevele, po 20-30min nuplauti siltu vandeniu, naudoti 2-3k per savaite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 28 gegužės 2009 - 10:15
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 28, 11:12)
unsure.gif  kad nesu zinove as tuose moliuose, tik turejus juoda, tai man jis labai nepatiko, dabar nusipirkau balta, va ka raso apie ji:

tai sitas baltas molis, kaip suprantu, labiau maitinantis ir stimuliuojantis, o riebiai odai, manyciau, gal labiau zalias tiktu unsure.gif g.gif tiksliau, ziurint kokio rezultato tikimasi... nes zalias molis pasizymi stipriomis absorbuojanciomis savybemis ax.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausimą dėl laimo. Pabandžiau šiandien ir nesulaukiau tokio efekto kaip čia buvo rašyta, nors nesu labai gausiai prakaituojanti. Gal ką ne taip dariau? Švarias pažastis patrinu griežinėliu laimo ir leidžiu padžiūti Ar taip?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 05 28, 16:07)
Merginos, turiu klausimą dėl laimo. Pabandžiau šiandien ir nesulaukiau tokio efekto kaip čia buvo rašyta, nors nesu labai gausiai prakaituojanti. Gal ką ne taip dariau? Švarias pažastis patrinu griežinėliu laimo ir leidžiu padžiūti Ar taip?

o kokio efekto laukei g.gif
Man laimas kokiom 5 valandom geriau nei Eco dezodorantas. (kalbant apie kvapa, ne apie kieki)
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 05 21, 00:30)
Mano oda irgi labai sausa. Visada nusiprausus tepuosi specialiai kūnui skirtu morkų aliejum, bet kai šveičiuosi su kava, man jokio papildomo drėkinimo nereikia. Oda tokia pamaitinta būna, kaip kokiu sviestu ištepta.

kas cia per aliejus? kur perki? ax.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 21, 11:02)
Logonos sviestas man labai patinka - dabar naudoju rytietiškio kvapo, eilėje laukia tropikų, pastarojo dar nebandžiau, bet įsivaizduoju, kad jų tik kvapas skiriasi. Tačiau dar geriau sausai odai aliejų mišinys - bent jau man, aš susimaišiusi iš kavos sviesto, sviestmedžio, kokosų, jojobos ir atrodo erškėčių plius ea įlašinai: levandų, pačiulių. Dar sviestmedis super yra sausai odai, tik jis man labiau patinka ne vienas, o išsuktas su kokiu kitu baziniu skystu aliejum, - sakyčiau šis variantas kai labai sausos blauzdos turėtų būti tinkamiausias  4u.gif

na jau patikejau, kad Logonos sviestai geri biggrin.gif bet dabar mastau gal geriau sviestmedi pirkt? sumaisyciau dar su kokosu aliejumi ir is KN alieju misinuku sausai odai... kaip manote? geresnis efektas butu gal nei Logonos sviestas? g.gif labai labai reikia patarimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 05 21, 16:23)
Geriausias efektas ne į šampūną lašinant, o darant aliejinę kaukę, kurioje yra įlašinta rozmarinų ea 4u.gif

as darausi karta per savaite aliejaus kaukes su rozmarinais, bet kartais laiko nebuna... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 28, 09:39)

basis, labai patinka smile.gif Spalva Laveros į gelsvumą ir kvapas skanus, konsistencija daug maž panaši kaip ir Hauschkos 4u.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 05 28, 15:07)
Švarias pažastis patrinu griežinėliu laimo ir leidžiu padžiūti Ar taip?

ne padžiūti, o visiškai nudžiūti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 05 28, 15:07)

Tas efektas ir yra toks, kad prakaitavimo nestabdo, bet neatsiranda nemalonaus kvapo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 05 28, 16:25)
kas cia per aliejus? kur perki?  ax.gif
na jau patikejau, kad Logonos sviestai geri  biggrin.gif bet dabar mastau gal geriau sviestmedi pirkt? sumaisyciau dar su kokosu aliejumi ir is KN alieju misinuku sausai odai... kaip manote? geresnis efektas butu gal nei Logonos sviestas?  g.gif labai labai reikia patarimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as meginau visus tuos sunkesnius aliejus ir man asmeniskai jie nedrekina tik tam kartui suminkstina oda, labiausia tinka bent jau sviestmedis nakciai istepti kojas ir pamiegojus su kojinaitem kulniukai suminksteja na dar lupom suskirdusioms, kokosas labai maloniai tepasi ant odos bet velgi man nedrekina is visu situ vel griztu prie logonos sviesto man ir padrekina ir pamaitina oda
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 05 28, 18:26)
Tas efektas ir yra toks, kad prakaitavimo nestabdo, bet neatsiranda nemalonaus kvapo  mirksiukas.gif

na va unsure.gif tada jauc ne nebandysiu, nes man, stipriai prakaituojanciai, svarbu ne tik, kad nebut nemalonaus kvapo..
Atsakyti