QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 27, 23:58)
del balto molio nieko nezinau, nesu turejus, tai kazkaip nezinau ar "nuriebina" (nu nezinau kaip daugiau issireikst), bet zalias tai tikrai taip. atsimenu, kai ieskojau zalio, tai kai man siule balto, kazko nelabai norejau
bet gal ir baltas tinka, jus geriau zinot
kad nesu zinove as tuose moliuose, tik turejus juoda, tai man jis labai nepatiko, dabar nusipirkau balta, va ka raso apie ji:
kosmetine kauke valo oda, suteikia jai elastingumo, aprupina mikroelementais, galima naudoti kaip sveitikli, kuris lygina smulkias rauksleles, tonizuoja, svelniai balina ir atgaivina veido oda.
Plauku kauke (pasirodo parasyta, bet man neuzsifiksavo
) maitina galvos oda, stimuliuoja plauku augima, stabdo pleiskanu atsiradima. Naudojimas - moli supilti i keramikini indeli, uzpilti siltu vandeniu, ismaisyti gerai, tepti ant dregnu svariu plauku, palaukti 5-10min., nuskalauti siltu vandeniu.
Gal reiktu visvien surizikuot ir pabandyt, mano plaukai sviesus, tai truputio bijau, kad nenudazytu
nes sumaisius su vandeniu, psidaro mase tikrai ne balta, o tamsi
Ziurekit ka dar raso: Silti balto molio kompresia pasalina nuovargi, veikia raminanciai, reikia paruosta mase uztepti ant problemiskos odos storu sluoksniu, uzdeti polietilenine plevele, po 20-30min nuplauti siltu vandeniu, naudoti 2-3k per savaite