Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 27, 23:07)
naudoju veido kaukems ir kartais galvos odai kaukyte pasidarau, nes galvos oda riebi, tai gerai "nuriebina". plaukai maziau riebaluojasi. bet ant galvos tai retai, gal karta i 2 savaites naudoju, dar kokio EA ilasinu- rozmarinu arba kedro. o veido oda pas mane irgi riebi- tai gerai sutraukia, isvalo, toks svarumo jausmas lieka ax.gif

o kaip issiplauna? gerai? g.gif pas mane irgi galvos oda riebi, bet patys plaukai sausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 27, 23:10)
o kaip issiplauna? gerai?  g.gif pas mane irgi galvos oda riebi, bet patys plaukai sausi  unsure.gif

kauke dedu pries plaunant sampunu, tada viskas gerai issiplauna, nes jei po sampuno, tada nekas doh.gif o itrinu as tik i galvos oda, nes pas mane galai irgi sausoki, tai vat dazniausiai moli dedu ant galvos odos, o ant plauku, ypac galiuku kokia aliejine kaukyte uzdedu. tik va alieju reiktu ilgiau laikyti, kad koks efektas butu, o ta moli apie 20min unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 27, 23:25)
kauke dedu pries plaunant sampunu, tada viskas gerai issiplauna, nes jei po sampuno, tada nekas doh.gif o itrinu as tik i galvos oda, nes pas mane galai irgi sausoki, tai vat dazniausiai moli dedu ant galvos odos, o ant plauku, ypac galiuku kokia aliejine kaukyte uzdedu. tik va alieju reiktu ilgiau laikyti, kad koks efektas butu, o ta moli apie 20min unsure.gif

na kad pries sampuna, tai kitaip ir negalvojau, klausiu, nes man kai veidui darausi kauke, tai kol nusiplaunu doh.gif nors plaunu tik su vandeniu, gal su sampunu geriau nusiplauna rolleyes.gif (pamasciau garsiai) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 27, 23:29)
na kad pries sampuna, tai kitaip ir negalvojau, klausiu, nes man kai veidui darausi kauke, tai kol nusiplaunu  doh.gif  nors plaunu tik su vandeniu, gal su sampunu geriau nusiplauna  rolleyes.gif  (pamasciau garsiai)  biggrin.gif

su sampunu viskas gerai issiplauna mirksiukas.gif ant veido tai labai staigiai sustingsta, uztai paskui gana sunkiai plaunasi, ant galvos taip greitai kazkaip nesustingsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 27, 23:34)
su sampunu viskas gerai issiplauna mirksiukas.gif ant veido tai labai staigiai sustingsta, uztai paskui gana sunkiai plaunasi, ant galvos taip greitai kazkaip nesustingsta ax.gif

o jus neleiskit sustingt, vis padrekinkit ir odai geriau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 27, 23:40)

kazkaip visada galvojau, kad sustingimas- tai jau pozymis, kad laikas plauti g.gif o vis padrekinti tai cia del to, kad ilgiau palaikyti nenuplovus ar tiesiog tik tam, kad nesustingtu?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 27, 23:34)

aziu, zinosiu, turiu balto molio kaip tik, gal reiks pabandyt bigsmile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 27, 23:40)

bigsmile.gif gera ideja,kazkaip ne nepagalvojau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 27, 23:47)
aziu, zinosiu, turiu balto molio kaip tik, gal reiks pabandyt  bigsmile.gif

del balto molio nieko nezinau, nesu turejus, tai kazkaip nezinau ar "nuriebina" (nu nezinau kaip daugiau issireikst), bet zalias tai tikrai taip. atsimenu, kai ieskojau zalio, tai kai man siule balto, kazko nelabai norejau g.gif bet gal ir baltas tinka, jus geriau zinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 27, 23:46)
kazkaip visada galvojau, kad sustingimas- tai jau pozymis, kad laikas plauti g.gif o vis padrekinti tai cia del to, kad ilgiau palaikyti nenuplovus ar tiesiog tik tam, kad nesustingtu?

na, as, kai darydavau, tai pamenu labai greit apstingsta, nemaloniai traukt pradeda, o ir odai tai nera gerai, labai svarbu per daug grimasu tada nedaryt smile.gif , netampyt odeles ir tuo paciu, ta kauke veikia ilgeliau rolleyes.gif as isipildavau vandens i buteliuka su pursktuku ir vis apsipurksdavau rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, ieškau kompanijos kas norėtų prisijungti prie pirkimo iš Biologisch
čia
norim surinkti užsakymą už 150 eurų, kad gautųsi nemokamas shipingas į Lietuvąax.gif

laukiu norinčių až (esu iš Palangos)
[/quote]

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 14:58)
yra kremu, hidrolatu (roziu, nerolio, jazminu, rozmarino).. na zodziu veidui priemoniu tikrai yra.. o kaip del sampunu tai nezinau, nepaziurejau  blush2.gif

aš nusipirkau šampūną šviesiems plaukams (kainavo 39, su nuolaida nepilni 30 Lt), be to Elytė davė bandinuką jų rožių kremo, dėl kurio ji sakė ir "užsikabinusi" už šios firmos, bei nemažą mėginuką plaukų balzamo (kuris man bus pats tas kelionei biggrin.gif ). Šampūną tai bandysiu tik rytoj, balzamo iki kelionės neliesiu, o štai kremas man labai labai wub.gif (oda mano mišri).
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 05 28, 08:41)
aš nusipirkau šampūną šviesiems plaukams (kainavo 39, su nuolaida nepilni 30 Lt), be to Elytė davė bandinuką jų rožių kremo, dėl kurio ji sakė ir "užsikabinusi" už šios firmos, bei nemažą mėginuką plaukų balzamo (kuris man bus pats tas kelionei  biggrin.gif ). Šampūną tai bandysiu tik rytoj, balzamo iki kelionės neliesiu, o štai kremas man labai labai  wub.gif  (oda mano mišri).

o kremas lengvas ar riebesnis? gal palygint su kokiu gali? na mazdaug kad isivaizduot kokia konsistencija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 28 gegužės 2009 - 08:06