Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 20:56)
aha kvapas Argital nerolio hidrolato skiriasi nuo KN nerolio hidrolato.. Argital labiau i nerolio EA kvapa panasus, toks rugstesnis/kartesnis nei KN hidrolato.. man KN labiau gelem kvepia..

O koks kiekis ir kaina butu Argital neorlio hidrolato, mano mylimiausiais aromato atzvilgiu hidrolatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 21:09)
O koks kiekis ir kaina butu Argital neorlio hidrolato, mano mylimiausiais aromato atzvilgiu hidrolatas  wub.gif

125 ml kainuoja 68 lt
nerolio hidrolatas man irgi labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 21:12)
125 ml kainuoja 68 lt
nerolio hidrolatas man irgi labai patinka  wub.gif

Siaip si kaina ir kiekis labiau apsimoka pirkti g.gif
o testeriu yra siai kosmetikai?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 05 27, 19:47)
Jei ką tai pirkau Droge trakų gatvės pradžioj. Jei kuri eisit, tai užmeskit akį smile.gif labai man įdomu ar ir kitos tokios pat.

įdomu, jei užeisiu pirmiau nei kitos, būtinai pavartysiu tą pastą 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 19:56)
aha kvapas Argital nerolio hidrolato skiriasi nuo KN nerolio hidrolato.. Argital labiau i nerolio EA kvapa panasus, toks rugstesnis/kartesnis nei KN hidrolato.. man KN labiau gelem kvepia..

tada KN skanesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 27, 21:15)
įdomu, jei užeisiu pirmiau nei kitos, būtinai pavartysiu tą pastą  4u.gif
tada KN skanesnis  biggrin.gif

KN nerolio eliksyrinis aliejus man pats paciausiais is visu
neroliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 21:14)
Siaip si kaina ir kiekis labiau apsimoka pirkti  g.gif
o testeriu yra siai kosmetikai?

aha kai neroli tai galima ir Stepone pirkt, panasiai iseina.. bet pvz koks roziu tai per brangu.. Stepone visi tie hidrolatai vienodai kainavo..
buvo - roziu, jazminu, nerolio, rozmarinu.. daugiau neprisimenu g.gif
del testeriu tai nezinau g.gif hidrolatus galima isbandyt vietoj, o del kremu tai nepaziurejau blush2.gif bet gal yra..
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 05 27, 20:30)
Aš irgi nieko nesuprantu, nes turiu tokią pačią, ir tikrai ten nėra nei parabenų, nei dar ko blogo, gera sudėtis g.gif

as vakar IKI pirkau sia pasta, tikrai nieko blogo nera, atidziai skaiciau, nes ju yra dvi rusys, tai vienoj perskaiciau, kad yra negerieciu, o va sitoj nebuvo unsure.gif
Atsakyti
kam aktualu - lovelula.com vėl papildė parfiumų skyrių, taipogi atsirado du nemokami testeriukai 4u.gif Čiupkit, kol dar kiti nepačiupo biggrin.gif Testeris toks ir štai toks wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 27 gegužės 2009 - 21:31
QUOTE(katutis @ 2009 05 27, 22:29)
kam aktualu - lovelula.com vėl papildė parfiumų skyrių, taipogi atsirado du nemokami testeriukai  4u.gif Čiupkit, kol dar kiti nepačiupo biggrin.gif Testeris toks ir štai toks wink.gif

gera puslapi parodei, radau sau nuo karscio apsauganti krema gal kas siuntetes is cia? kiek idomu isuntimas i LT?
Atsakyti
Rasma yra išaiškinus, kad nuo svorio siuntimo išlaidos labai priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 27, 22:52)
Rasma yra išaiškinus, kad nuo svorio siuntimo išlaidos labai priklauso  4u.gif

aciukas, zinosiu 4u.gif einu pirma prisiregistruosiu
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 27, 17:27)
Bandžiau ir aš šampūną su tuo moliu. Netiko siaubingai, nes galvą plauk neplovus, visi plaukai prie šaknų tokie susiriebalavę, sruogomos nuėję buvo. Bet purindavo tai jis tikrai nereliai gerai. Taigi, jis manau tiktų sausokus (o gal ir normalius)plaukus turinčioms.

g.gif pas mane plaukai riebus ir sitas sampunas man labai patiko, tikrai jokio riebumo nelieka g.gif plaukus gerai isplauna ir papurina ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 27, 19:08)
galima placiau, kuo patiko? 4u.gif

naudoju veido kaukems ir kartais galvos odai kaukyte pasidarau, nes galvos oda riebi, tai gerai "nuriebina". plaukai maziau riebaluojasi. bet ant galvos tai retai, gal karta i 2 savaites naudoju, dar kokio EA ilasinu- rozmarinu arba kedro. o veido oda pas mane irgi riebi- tai gerai sutraukia, isvalo, toks svarumo jausmas lieka ax.gif
Atsakyti