Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Meginos, paaiškinkit man tokį dalyką. Nusipirkau dantų pastą L'angelica. Žiūrėjau, kad būtų su sertifikatu. Yra sertifikatas AIAB. Bet paskaičiau sudėtį ir man sukėlė šitie ingridientai įtarimą:
PEG-32, Methylparaben, Ethylparaben ir dar keli kiti.

Tai ar čia ta pasta ekologiška ar ne?
Atsakyti
na katik as po kaukes.. maisiau zaliaji moli su nat. jogurtu.. na galiu pasakyt, kad patiko.. jei lygint su Hauschka ir su rusisku (esu tik juoda bandziusi), tai man Hauschkos ir zaliasis mazdaug panasu biggrin.gif na abu thumbup.gif o va rusiskas nepatinka.. rusiskas labai grubus palyginus su kitais dviem.. zalias molis is siu triju yra svelniausias manyciau g.gif faina, kad nebruzina odos.. veido oda truputi paraudo, bet cia manau del to, kad as moli paskutini kart gal pries metus dejausi.. tai atprato oda biggrin.gif bet dilgciojimo nejauciau jokio.. atsimenu juoda moli kai buvau uzsitepus tai ir veidas raudonas buvo ir dilgciojo dar..
po zalio molio + nat. jogurto kaukes veidas svelnus, atsigaves siek tiek.. valymo kazkokio nesitikiu po vieno karto (nors nelabai jau yra ka ten ir valyt pas mane)..
Papildyta:
QUOTE(kryyste @ 2009 05 27, 19:41)
Meginos, paaiškinkit man tokį dalyką. Nusipirkau dantų pastą L'angelica. Žiūrėjau, kad būtų su sertifikatu. Yra sertifikatas AIAB. Bet paskaičiau sudėtį ir man sukėlė šitie ingridientai įtarimą:
PEG-32, Methylparaben, Ethylparaben ir dar keli kiti.

Tai ar čia ta pasta ekologiška ar ne?

o gal vis tik nusipirkai ne naturalia g.gif su kuo pas tave pasta? su bazilikais? ar kokiais augalais?
tik dvi pastos is L'Angelica yra naturalios, o kitos ne.. ir turi but parasyta 100 proc naturale
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 19:49)
o gal vis tik nusipirkai ne naturalia  g.gif  su kuo pas tave pasta? su bazilikais? ar kokiais augalais?
tik dvi pastos is L'Angelica yra naturalios, o kitos ne.. ir turi but parasyta 100 proc naturale

Ant pačios dėžutės parašyta 100% Naturale. Ji su žolelėm- bazilikas, mėtos, šalavijas, rozmarinas. Ir kai valiau tai ji man daug daugiau putojo nei Lavera kur turiu.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 13:58)
yra kremu, hidrolatu (roziu, nerolio, jazminu, rozmarino)..

gal juos uostei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 05 27, 20:23)
Ant pačios dėžutės parašyta 100% Naturale. Ji su žolelėm- bazilikas, mėtos, šalavijas, rozmarinas. Ir kai valiau tai ji man daug daugiau putojo nei Lavera kur turiu.

Va tokia kaip čia http://www.svarospre...oducts_id=31653

Tik pas mane ant pačios pastos tūbelės yra toks pats ženkliukas kai ir šitam paveiksliuke. O ant kartoninės pastos pakuotės, kur sudėtis surašyta, ženkliukas kitoks BIO (Estratti da agricoltura biologica).

Vat ir nesuprantu nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 05 27, 20:28)

Tik pas mane ant pačios pastos tūbelės yra toks pats ženkliukas kai ir šitam paveiksliuke. O ant kartoninės pastos pakuotės, kur sudėtis surašyta, ženkliukas kitoks BIO (Estratti da agricoltura biologica).

Vat ir nesuprantu nieko  g.gif

Aš irgi nieko nesuprantu, nes turiu tokią pačią, ir tikrai ten nėra nei parabenų, nei dar ko blogo, gera sudėtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 05 27, 20:30)
Aš irgi nieko nesuprantu, nes turiu tokią pačią, ir tikrai ten nėra nei parabenų, nei dar ko blogo, gera sudėtis g.gif

O sudėtį ant kartoninės pakuotės žiūri? g.gif Galvoju, gal tūbelės ir kartoninės pakuotės nesutampa?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 27, 20:27)
gal juos uostei?  4u.gif

ne tik kad uosciau, bet dar ir purskiausi biggrin.gif purskiausi neroliu, tai taip atgaivino, nes buvau susilus labai biggrin.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 05 27, 20:28)

Vat ir nesuprantu nieko  g.gif

QUOTE(Claude @ 2009 05 27, 20:30)

na as irgi kai sau pirkau sia pasta pirma kart, tai atidziai paziurejau ar tikrai ner blogieciu.. na nebuvo tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 19:35)
ne tik kad uosciau, bet dar ir purskiausi  biggrin.gif  purskiausi neroliu, tai taip atgaivino, nes buvau susilus labai  biggrin.gif

na as irgi kai sau pirkau sia pasta pirma kart, tai atidziai paziurejau ar tikrai ner blogieciu.. na nebuvo tikrai  g.gif

kitoks nei KN? ax.gif

ir aš tokią pastą dabar turiu dar naują, bet taupydama vietą jos dėžutę išmečiau doh.gif bet irgi nepamenu, kad joje būtų ko neleistino g.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 05 27, 20:34)
O sudėtį ant kartoninės pakuotės žiūri?  g.gif Galvoju, gal tūbelės ir kartoninės pakuotės nesutampa?

Ant tūbelės pas mane nėra sudėties, o pakuotę išmečiau, bet irgi, kai pirkau pirmą kartą tikrai perskaičiau sudėtį, nieko blogo nebuvo g.gif Nebent pasikeitė gal, bet tada nebesivadintų taip ir su tuo pačiu sertifikatu g.gif
Atsakyti
Tai va, kad ant tubelės nėra jokios sudėties, tik ant pakuotės. O ant tūbelės yra uždėtas sertifikatas, o ant pakuotės kažkoks biškį kitos. Jaučiu, kad pakuotės falšyvos. Jei ką tai pirkau Droge trakų gatvės pradžioj. Jei kuri eisit, tai užmeskit akį smile.gif labai man įdomu ar ir kitos tokios pat.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 27, 20:41)
kitoks nei KN?  ax.gif

aha kvapas Argital nerolio hidrolato skiriasi nuo KN nerolio hidrolato.. Argital labiau i nerolio EA kvapa panasus, toks rugstesnis/kartesnis nei KN hidrolato.. man KN labiau gelem kvepia..
Atsakyti