Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

nu cia geras su ta depiliacija biggrin.gif vel visas forumas raganystem namie uzsiims, kaip tada kai ricinos kauke visos daresi smile.gif as irgi meginsiu tik citrinos ir laimo vietoj dezodoranto tuo paciu uzsipirksiu, beje o laimo dabar parduotuvese yra?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 14, 12:32)
beje o laimo dabar parduotuvese yra?

yra pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 14, 11:40)
jei gerai pamenu, tai 6 šaukštai cukraus, po 2 citrinos sulčių ir vandens, tada 5-7 minutes pakaitint reikia ant ugnies, kol švelniai parus smile.gif Tada po truputį kabini, pašildai (mikrobangėje ar ant karšto vandens inde - aš taip darysiu, nes mikrobanges neturiu), išminkai, kol spalva gausis grietininė, tepi ir plėši  bigsmile.gif

bigsmile.gif tyrineju jau ir as ta tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 05 14, 11:21)
O su kuo geriausia plest  g.gif

jis pats plėšiasi, mane tas ir sužavėjo, kad nereikia jokių juosteloių papildomai klijuoti thumbup.gif

QUOTE(Odora @ 2009 05 14, 11:32)
o laimo dabar parduotuvese yra?

yra, tik geriau kokią didesnę pardą rinkis, nes mažosiose laimai aiškiai užsiguli sad.gif
Atsakyti
skaitydama "ozona" aptikau http://www.marmozel.lt/. idomu, ar naudojami sertifikuoti aliejai ir pan? g.gif gal kuri jau buvot susidurusi.
Atsakyti
O oro gaiviklių būna ekologiškų ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 05 14, 13:29)
skaitydama "ozona" aptikau http://www.marmozel.lt/. idomu, ar naudojami sertifikuoti aliejai ir pan? g.gif gal kuri jau buvot susidurusi.

man tai įtarimą kelia ea ir bazinių al. kokybė. Keista, kad visų mišinių kaina veinoda, juk pz ea kainos tai l. skiriasi.Pažiūrėjau, kūnui 1 mišiny yra ir sandalas ir nerolis, kurie yra tikrai brangūs, o kaina tokia pat kaip visų 55 Lt/100 ml. Nžn, kokia turi būti ea koncentracija tokiuose aliejuose, bet kokie 3 proc. tai tikrai. Vien bazinių kokybiškų aliejų kaina mažiausia turėtų būti 20 Lt, o normalių ea net dedant po 1 ml tų , už tiek tikrai nenusipirktum schmoll.gif

Adrija, man atrodo ekol. oro gaivikliai yra tik tokie. Aš wc naudojau, tai visai patiko.Didesniam plote kvapas nelb jaustųsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 14 gegužės 2009 - 14:43
QUOTE(Monica @ 2009 05 14, 15:37)
man tai įtarimą kelia ea ir bazinių al. kokybė. Keista, kad visų mišinių kaina veinoda, juk pz ea kainos tai l. skiriasi.Pažiūrėjau, kūnui 1 mišiny yra ir sandalas ir nerolis, kurie yra tikrai brangūs, o kaina tokia pat kaip visų 55 Lt/100 ml. Nžn, kokia turi būti ea koncentracija tokiuose aliejuose, bet kokie 3 proc. tai tikrai. Vien bazinių kokybiškų aliejų kaina mažiausia turėtų būti 20 Lt, o normalių ea net dedant po 1 ml tų , už tiek tikrai nenusipirktum schmoll.gif

man kazkaip irgi nepatikimai pasirode.
Atsakyti
Gal kuri žinote ar "Rūtos" kakavos sviestas (tas baltas, aliejų parduotuvėse parduodamas), rafinuotas?
Papildyta:
Oi, kaip įdomu ta depiliacija cukrumi rolleyes.gif ...... Aš salone už ją tokius pinigus moku doh.gif .
Depiliacija cukrumi gera tuo, kad ta cukraus pasta limpa tik prie plauko, o ne prie odos. Būtinai pabandysiu, tik ne ant kojų, nes ką tik jas nuvariau su depiliatoriumi lotuliukas.gif , o bikini blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 05 14, 14:28)
O oro gaiviklių būna ekologiškų ar ne? g.gif

iš Sveikų produktų tas metalo skritulys yra geras 4u.gif

QUOTE(Atėnė @ 2009 05 14, 15:46)
Gal kuri žinote ar "Rūtos" kakavos sviestas (tas baltas, aliejų parduotuvėse parduodamas), rafinuotas?

Oi, kaip įdomu ta depiliacija cukrumi rolleyes.gif ...... Aš salone už ją tokius pinigus moku doh.gif .

rafinuotas sad.gif

o kiek moki, jei ne paslaptis? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 14, 15:52)
iš Sveikų produktų tas metalo skritulys yra geras  4u.gif
rafinuotas sad.gif

o kiek moki, jei ne paslaptis? wink.gif

Bikini - 120.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 05 14, 17:46)
Papildyta:
Depiliacija cukrumi gera tuo, kad ta cukraus pasta limpa tik prie plauko, o ne prie odos. Būtinai pabandysiu, tik ne ant kojų, nes ką tik jas nuvariau su depiliatoriumi lotuliukas.gif , o bikini blush2.gif .

jei bandysi bikini, butinai parasyk, kaip seksis wink.gif nes as kazkada seniai su vasko juostelem esu bandzius, tai laaaabai prastai buvo blink.gif oda baisiai sudirgo ir net kraujosruvu atsirado! doh.gif nuo to laiko bijau ka pati daryt, tik skutimas lieka blush2.gif
Atsakyti