Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 14:56)
O ko dar gero yra Argital firmos, ar tik molio produkcija?

yra kremu, hidrolatu (roziu, nerolio, jazminu, rozmarino).. na zodziu veidui priemoniu tikrai yra.. o kaip del sampunu tai nezinau, nepaziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 12:02)
merginos, atsiliepkit apie urtekram priemones 4u.gif

Dabar šampūną su rožėmis - patinka, nes puikiai išplauna aliejines kaukes, nesausina, nepučia plaukų, nedirgina galvos odos.
Turiu dantų pastą su eukaliptais - visiškai nepatiko kvapas (labai jaučiasi kreida), negaivina burnos ertmės ir dar man blogai valo doh.gif
Dušo kremas su apelsinais - skaniai ir gaiviai kvepia, švelnus dušo kremas, bet man vis tiek pasausindavo tarpais odą, t.y. reikėdavo po dušo kažkuo tepti kūną.
Muiliukas su žolelėmis - tik iš kvapo gal nelabai, bet šiaip malonus naudoti, nesausino rankų.
Atrodo lyg viskas, ką esu naudojusi 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 13:51)
as katik is Stepono 6  rolleyes.gif  nusipirkau maisa (1 kg) zaliojo molio Argital.. na tai jau kaukes darysiuos.. be to iki birzelio kazkelintos dienos (gal 15 d.) 30 proc. nuolaidos Argital kosmetikai..

Oho thumbup.gif Kokios kainos šios kosmetikos? Kaip tik žiūrinėju jų puslapį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 27 gegužės 2009 - 14:06
QUOTE(Dovish @ 2009 05 27, 14:58)
Oho thumbup.gif Kokios kainos šios kosmetikos? Kaip tik žiūrinėju jų puslpį ax.gif

parasysiu (kainas be nuolaidu) tik tai ka prisimenu - zalias molis 1 kg - 44 lt, zalias molis 2.5 kg - 55 lt (o gal 65 g.gif ), jau paruosta kauke molio 50 ml - 50 ar tai 60 lt, hidrolatai 125 ml - 68 lt..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 14:02)
parasysiu (kainas be nuolaidu) tik tai ka prisimenu - zalias molis 1 kg - 44 lt, zalias molis 2.5 kg - 55 lt (o gal 65  g.gif ), jau paruosta kauke molio 50 ml - 50 ar tai 60 lt, hidrolatai 125 ml - 68 lt..

Nemažos kainos, nemažos, bet turbūt Stepono parduotuvėlė dar ir antkainį nemažą užsidėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 05 27, 15:08)
Nemažos kainos, nemažos, bet turbūt Stepono parduotuvėlė dar ir antkainį nemažą užsidėjus ax.gif

aha kainos tikrai nemazos.. na bet moli tai pirkau biggrin.gif uz 1kg su nuolaida sumokejau 30 lt, tai manau visai gerai.. kadangi planuoju naudot tik veidui, tai oi ilgam uzteks rolleyes.gif Hauschkos molis kainos atzvilgiu labai brangu gaunasi.. ziuresiu, kaip patiks man sitas zaliasis molis..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 14:11)
aha kainos tikrai nemazos.. na bet moli tai pirkau  biggrin.gif  uz 1kg su nuolaida sumokejau 30 lt, tai manau visai gerai..

Tikrai 1kg ilgai naudosi, o ir kainos atžvilgiu geras pirkinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 15:02)
parasysiu (kainas be nuolaidu) tik tai ka prisimenu - zalias molis 1 kg - 44 lt, zalias molis 2.5 kg - 55 lt (o gal 65  g.gif ), jau paruosta kauke molio 50 ml - 50 ar tai 60 lt, hidrolatai 125 ml - 68 lt..

Na, kainos tai tikrai nemazos g.gif nimfali man atrodo pigiau- esu pirkusi zalio molio pasta, tai 280ml kainavo 23Lt. ja iskart galima kaukem naudoti- nebent dar kokio EA isilasinti. o pats molis, kur jau paskui paciai su vandeniu maisytis reikia, tai irgi palyginti nedaug kainavo 1kg kazkur apie 30Lt. nors, bendrai, dabar kai su nuolaida, tai Argital tada irgi panasiai kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 27, 15:17)
Na, kainos tai tikrai nemazos g.gif nimfali man atrodo pigiau- esu pirkusi zalio molio pasta, tai 280ml kainavo 23Lt. ja iskart galima kaukem naudoti- nebent dar kokio EA isilasinti. o pats molis, kur jau paskui paciai su vandeniu maisytis reikia, tai irgi palyginti nedaug kainavo 1kg kazkur apie 30Lt. nors, bendrai, dabar kai su nuolaida, tai Argital tada irgi panasiai kainuoja biggrin.gif

ir kaip tau ta zalio molio pasta - kauke?
as tai megstu su jogurtu maisyt moli, tai norejau milteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 15:20)
ir kaip tau ta zalio molio pasta - kauke?
as tai megstu su jogurtu maisyt moli, tai norejau milteliu  smile.gif

man ta molio pasta labai patiko ax.gif kaip tik i pabaiga, tai dabar galvoju ar is nimfali vel ta pati paimti, ar geriau miltelius is Argital kadangi jau akcija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 27, 15:32)
man ta molio pasta labai patiko ax.gif kaip tik i pabaiga, tai dabar galvoju ar is nimfali vel ta pati paimti, ar geriau miltelius is Argital kadangi jau akcija ax.gif

as siandien vakare isbandysiu savo moli, tai galesiu parasyt atsiliepimus.. palyginsiu su Hauschka ir su rusisku moliu

patikslinu data iki kada Argital 30 proc nuolaida Sv.Stepono 6.. --> iki birzelio 10 dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 27 gegužės 2009 - 15:09
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 13:02)
merginos, atsiliepkit apie urtekram priemones 4u.gif
ypač domina šampūnai

Bandžiau ir aš šampūną su tuo moliu. Netiko siaubingai, nes galvą plauk neplovus, visi plaukai prie šaknų tokie susiriebalavę, sruogomos nuėję buvo. Bet purindavo tai jis tikrai nereliai gerai. Taigi, jis manau tiktų sausokus (o gal ir normalius)plaukus turinčioms.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 27, 15:32)

galima placiau, kuo patiko? 4u.gif
Atsakyti