merginos, atsiliepkit apie urtekram priemones
ypač domina šampūnai, kūno pieneliai, muilai. Noriu nusipirkt kol dar šį mėnesį nuolaida, tik va problema išsirinkt Pamenu tik Summer-in-Paris rašė apie rasulo šampūną Mano plaukai mišrūs, prie šaknų linkę greit prisiplot, o galai pučiasi
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 13:02)
ypač domina šampūnai, kūno pieneliai, muilai. Noriu nusipirkt kol dar šį mėnesį nuolaida, tik va problema išsirinkt Pamenu tik Summer-in-Paris rašė apie rasulo šampūną Mano plaukai mišrūs, prie šaknų linkę greit prisiplot, o galai pučiasi
as turejau su henine lavsonija (dar dabar spintoj stovi:/), jame irgi yra rasulo, maniau bus kaip tik mano plaukams, bet, deja, netiko
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 13:02)
Urtekramo esu naudojus roziu sampuna ir kondicionieriu, mano nedazytiems plaukams buvo pernelyg primaitinantis
Urtekram dantu pastos patiko
O va stai labai noriu Urtekram muila ismeginti ir as
O kur Urtekram'ui nuoliados?
holos -25proc tik neseniai pastebėjau
aš tai galvoju kokį neutralų šampūną paimt, gal aljošių ar levandų
As turiu urtekram sampuna su ruduoju cukrumi, tikrai geras, na zinoma mano galiukai reikalauja balzamo, dabar naudoju faith in nature su levandom, o siaip , man svarbiausia kad neriebintu plauku...ir siaip butent apie sita sampuna skaiciau daug geru atsiliepimu sm
noriu pagirti ramuneliu distiliuota vandeni is akamuti.com , man jis geresnis uz roziu vandeni, svelnina oda, o kvapas, tai toks jausmas, kad ramuneliu pievoj sedetum (nzn, gal kitoms nepatiktu, nes gan astrokas)
noriu pagirti ramuneliu distiliuota vandeni is akamuti.com , man jis geresnis uz roziu vandeni, svelnina oda, o kvapas, tai toks jausmas, kad ramuneliu pievoj sedetum (nzn, gal kitoms nepatiktu, nes gan astrokas)
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 13:17)
O iki kada akcija idomu vyksta? nera informacijos?
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 13:17)
Užupyje prieš savaitę buvo 15 proc.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 27, 13:24)
Užupyje prieš savaitę buvo 15 proc.
O tai Holos gi Uzupyje
oi, tiksliai, 15proc va
yra parduotuvė ir prie siemens arenos
Papildyta:
pamenu mūsų plaukai panašūs, tai gal ir man tiktų
yra parduotuvė ir prie siemens arenos
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2009 05 27, 13:21)
As turiu urtekram sampuna su ruduoju cukrumi, tikrai geras, na zinoma mano galiukai reikalauja balzamo, dabar naudoju faith in nature su levandom, o siaip , man svarbiausia kad neriebintu plauku...ir siaip butent apie sita sampuna skaiciau daug geru atsiliepimu sm
pamenu mūsų plaukai panašūs, tai gal ir man tiktų
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 13:23)
O iki kada akcija idomu vyksta? nera informacijos?
akcija vyksta si menesi, taigi iki sio menesio pabaigos
as katik is Stepono 6 nusipirkau maisa (1 kg) zaliojo molio Argital.. na tai jau kaukes darysiuos.. be to iki birzelio kazkelintos dienos (gal 15 d.) 30 proc. nuolaidos Argital kosmetikai..
QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 14:51)
as katik is Stepono 6 nusipirkau maisa (1 kg) zaliojo molio Argital.. na tai jau kaukes darysiuos.. be to iki birzelio kazkelintos dienos (gal 15 d.) 30 proc. nuolaidos Argital kosmetikai..
O ko dar gero yra Argital firmos, ar tik molio produkcija?