Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

merginos, atsiliepkit apie urtekram priemones 4u.gif

ypač domina šampūnai, kūno pieneliai, muilai. Noriu nusipirkt kol dar šį mėnesį nuolaida, tik va problema išsirinkt doh.gif Pamenu tik Summer-in-Paris rašė apie rasulo šampūną unsure.gif Mano plaukai mišrūs, prie šaknų linkę greit prisiplot, o galai pučiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 13:02)

ypač domina šampūnai, kūno pieneliai, muilai. Noriu nusipirkt kol dar šį mėnesį nuolaida, tik va problema išsirinkt doh.gif  Pamenu tik Summer-in-Paris rašė apie rasulo šampūną unsure.gif  Mano plaukai mišrūs, prie šaknų linkę greit prisiplot, o galai pučiasi doh.gif

as turejau su henine lavsonija (dar dabar spintoj stovi:/), jame irgi yra rasulo, maniau bus kaip tik mano plaukams, bet, deja, netiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 13:02)

ypač domina šampūnai, kūno pieneliai, muilai. Noriu nusipirkt kol dar šį mėnesį nuolaida, tik va problema išsirinkt doh.gif  Pamenu tik Summer-in-Paris rašė apie rasulo šampūną unsure.gif  Mano plaukai mišrūs, prie šaknų linkę greit prisiplot, o galai pučiasi doh.gif

Urtekramo esu naudojus roziu sampuna ir kondicionieriu, mano nedazytiems plaukams buvo pernelyg primaitinantis

Urtekram dantu pastos patiko

O va stai labai noriu Urtekram muila ismeginti ir as blush2.gif

O kur Urtekram'ui nuoliados? g.gif
Atsakyti
holos -25proc 4u.gif tik neseniai pastebėjau doh.gif

aš tai galvoju kokį neutralų šampūną paimt, gal aljošių ar levandų g.gif
Atsakyti
As turiu urtekram sampuna su ruduoju cukrumi, tikrai geras, na zinoma mano galiukai reikalauja balzamo, dabar naudoju faith in nature su levandom, o siaip , man svarbiausia kad neriebintu plauku...ir siaip butent apie sita sampuna skaiciau daug geru atsiliepimu sm 4u.gif
noriu pagirti ramuneliu distiliuota vandeni is akamuti.com , man jis geresnis uz roziu vandeni, svelnina oda, o kvapas, tai toks jausmas, kad ramuneliu pievoj sedetum wub.gif (nzn, gal kitoms nepatiktu, nes gan astrokas) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 27 gegužės 2009 - 12:23
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 13:17)
holos  -25proc 4u.gif  tik neseniai pastebėjau doh.gif

aš tai galvoju kokį neutralų šampūną paimt, gal aljošių ar levandų g.gif

O iki kada akcija idomu vyksta? nera informacijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 27, 13:17)
holos  -25proc 4u.gif  tik neseniai pastebėjau doh.gif

Užupyje prieš savaitę buvo 15 proc. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 27, 13:24)
Užupyje prieš savaitę buvo 15 proc. g.gif

O tai Holos gi Uzupyje g.gif
Atsakyti
oi, tiksliai, 15proc doh.gif va
yra parduotuvė ir prie siemens arenos
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2009 05 27, 13:21)
As turiu urtekram  sampuna su ruduoju cukrumi, tikrai geras, na zinoma mano galiukai reikalauja balzamo, dabar naudoju faith in nature su levandom, o siaip , man svarbiausia kad neriebintu plauku...ir siaip  butent apie sita sampuna skaiciau daug geru atsiliepimu sm  4u.gif

pamenu mūsų plaukai panašūs, tai gal ir man tiktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 13:23)
O iki kada akcija idomu vyksta? nera informacijos?  g.gif

akcija vyksta si menesi, taigi iki sio menesio pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
as katik is Stepono 6 rolleyes.gif nusipirkau maisa (1 kg) zaliojo molio Argital.. na tai jau kaukes darysiuos.. be to iki birzelio kazkelintos dienos (gal 15 d.) 30 proc. nuolaidos Argital kosmetikai..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 27, 14:51)
as katik is Stepono 6  rolleyes.gif  nusipirkau maisa (1 kg) zaliojo molio Argital.. na tai jau kaukes darysiuos.. be to iki birzelio kazkelintos dienos (gal 15 d.) 30 proc. nuolaidos Argital kosmetikai..

O ko dar gero yra Argital firmos, ar tik molio produkcija?
Atsakyti