Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 26, 11:09)
O kiek laiko gali buti atidaryti Dr Hauschka produktai, jokiu zenkliuku tai nera
ant paciu produktu  unsure.gif
Na kaip ir yra viena pirkeja mano kaukytei, bet galvoju jeigu nepirktu tai pasilikciau sau,
bet kad as nenaudosiu jos daznai tai tikrai, tai va iskilo klausimas su galiojimu atidarius, matomai apie tai buvokalbeta, bet as ne visas tema skaicius gi  blush2.gif

ant pakuotes turi buti isspausdinta galiojimo data, tai iki tada ir galioja (nesvarbu ar dar nepradarytas ar jau pradarytas) mirksiukas.gif kazkada cia buvo visom toks klausimas iskiles, tai net dr.Hauschkai rasem ir klausem biggrin.gif
Atsakyti
iš stiklainio bent kol kas irgi nevalgyk 4u.gif
Atsakyti
užmačiau, kad urtekram turi laimų rutulinį deo, gal irgi būtų veiksmingas? bigsmile.gif nieks nebandėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 26, 12:20)
užmačiau, kad urtekram turi laimų rutulinį deo, gal irgi būtų veiksmingas? bigsmile.gif  nieks nebandėt? 4u.gif

Įdomu kiek ten to laimo yra g.gif. Manau, kad tai nėra veiklioji medžiaga, greičiau dėl kvapo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 26, 12:20)
užmačiau, kad urtekram turi laimų rutulinį deo, gal irgi būtų veiksmingas? bigsmile.gif  nieks nebandėt? 4u.gif

Man gerai ir pats laimas, ennoriu nieko daugiau lotuliukas.gif
o siaip jis turi cinamono kvapa ziuriu, ar tik man taip atrodo? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 05 26, 11:50)
ant pakuotes turi buti isspausdinta galiojimo data, tai iki tada ir galioja (nesvarbu ar dar nepradarytas ar jau pradarytas)  mirksiukas.gif  kazkada cia buvo visom toks klausimas iskiles, tai net dr.Hauschkai rasem ir klausem  biggrin.gif

Aiksu, aciu uz info thumbup.gif
Atsakyti
Siuntinukas iš Acomos jau parkeliavo. Vėlai vakare pasistengsiu išrūšiuoti ir parašysiu visoms AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 05 26, 13:20)

As pirkau urtekram bekvapi tai labai neveiksmingas, dar net paskatino prakaitavima, darbe variau praustis kas valanda, nes varvejau ir tikrai pati sau nekvepejau. Nors to kvapo jei ir nepasitepu niekuom tokio nebuna. Gal su laimu ir kvapa panaikina.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 26, 12:38)
Įdomu kiek ten to laimo yra g.gif. Manau, kad tai nėra veiklioji medžiaga, greičiau dėl kvapo wink.gif

gal ir taip, nepagalvojau g.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 26, 13:22)
Man gerai ir pats laimas, ennoriu nieko daugiau  lotuliukas.gif
o siaip jis turi cinamono kvapa ziuriu, ar tik man taip atrodo?  rolleyes.gif

aš dar tik šiandien pirmąkart laimą panaudojau, žiūrėsim kaip ten bus, pagraužė pasitepus. Bet jei reik ne namie pasitept, tai gatavas deo patogiau būtų rolleyes.gif

QUOTE(SaDa @ 2009 05 26, 17:27)
As pirkau urtekram bekvapi tai labai neveiksmingas,  dar net paskatino prakaitavima, darbe variau praustis kas valanda, nes varvejau ir tikrai pati sau nekvepejau. Nors to kvapo jei ir nepasitepu niekuom tokio nebuna. Gal su laimu ir kvapa panaikina.

oi tai nekas tada doh.gif
Atsakyti
merginos kurios bandete ar turejote is Madaros saules geliu tonini kremuka, kaip jis jums patiko? klausiu butent misriaodziu, riebesne odele turinciu mamyciu... noriu ji isigyti bet kaip jis jums nepasirode per lengvas, ar pakankamai drekino? o gal patartumete koki is logonos, weledos lengva drekinanti kremuka misriai/riebesnei odelei... vis neapsisiprendziu kuri isigyti. aciu atsakiusioms... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 05 26, 21:04)
merginos kurios bandete ar turejote is Madaros saules geliu tonini kremuka, kaip jis jums patiko? klausiu butent misriaodziu, riebesne odele turinciu mamyciu... noriu ji isigyti bet kaip jis jums nepasirode per lengvas, ar pakankamai drekino? o gal patartumete koki is logonos, weledos lengva drekinanti kremuka misriai/riebesnei odelei... vis neapsisiprendziu kuri isigyti. aciu atsakiusioms... 4u.gif

as dabar turiu Madaros Saules geles krema su spalva, na man tai siuo metu labai tinka ir patinka smile.gif mano oda is riebesniu.. del dregmes, tai raso, kad jei neuztenka dregmes, tada papildomai pries si krema padrekint reikia.. man tai uztenka vien sio kremo su spalva.. patinka, kad neriebina odos rolleyes.gif na isvis man Madaros geriausi kremai su spalva is to ka esu anksciau bandzius ar naudojus..
o jei be spalvos nori kremo, tai pabandyk Madara zele veidui skirta misriai/riebiai odai, padrekina oda pakankamai ir veidas matinis buna smile.gif turiu meginuka dabar, tai testuoju biggrin.gif bet sakiau jauciu pirksiu as veliau ji..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 26 gegužės 2009 - 21:08
Paneles, norejau jusu pasiteirauti nuomones apie aromabalt produkcija, pabandymui nusipirkau nagams alieju, nes veidui pirkti bijojau, pagal sudeti sio aliejaus atrodo lyg ir naturalus, taciau ar ekologiski tai nezinia, nes jokiu sertifikatu neturi, sudetis: naturalus simondsiju aliejus, naturalus ea citrinu, eukaliptu, levandu, rozmarinu, bergamociu, vitaminas e, ka manote?
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 05 26, 21:04)
merginos kurios bandete ar turejote is Madaros saules geliu tonini kremuka, kaip jis jums patiko? klausiu butent misriaodziu

Mano oda mišri, tai praeitą savaitę nusipirkau šį fluidą. Patinka jis man, bet pastebėjau, kad prieš jį tepantis odą turi paruošti taip, lyg ją ruoštumei krempudrai. Ta prasme, aplink lūpas pas mane kartais yra sausoka ir tam reikia trupučio kremo. Bet tada pamaniau, kad šis fluidas toks kreminis, tai gal man kartu ir padrėkins. Bet, ne - sausra taip ir liko. Tai tiek. O šiaip jis man patinka tuo, kad tai tarpinis variantas tarp nepasidažymo ir rimtesnio pasigražinimo ax.gif.
Manau, kad tave pažįstu dar nuo tų laikų, kai Sampo banke dirbome, nebent iš nuotraukos klystu ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 27 gegužės 2009 - 08:24