Sveikos , norejau jūsų paklausti ką manot apie žuvų taukus? Na tuos kurie skysti, be jokių skonių. . . . Nes linų sėmenų aliejus nepadeda odos būklės pagerinti . . . Sakau, gal jie padėtų. . .
Tiesa iš essentials care papirkau prausiklį, toniką ir kremuką ( mini pakuotės) , tai kai susipirksiu galutinai viską ko reikia ir senus subaigsiu, pradėsiu juos naudot .
QUOTE(rutuk @ 2009 05 25, 18:11)
Prakaitavimo nestabdo bet neatsirado nemalonaus prakaito kvapo
Ir neturi stabdyti, bet kad man besportuojant prakaitas lašeliais kapsės tai nė neįsivaizdavau - to nebuvę niekada gyvenime. Bet po sporto kvapo anei jokio, nesuvokiu kaip bėgantis prakaitas nenuplauna to laimo apsauginės plėvelės. Nerealu.
QUOTE(aaam @ 2009 05 24, 14:59)
Sveikos galbūt kuri nors norėtų priglausti Dr. Hauschka svarainių kremą veidui (maždaug pusė tūbelės) ir faith in nature arbatmedžių šampūną riebiems plaukams (irgi apie pusė butelio likę)? Man jie netiko, nors ilgai bandžiau prisipratinti o išmesti kažkaip gaila, tai gal kas nors norėtų jų?
Gal dar turit tą šampūną? Visai norėčiau.
Merginos as vistik noreciau perleisti Dr Hauschka Rejuvenating kauke,
karta bandyta tiktai, nezinau, kad man jis neprireiks, turiu labai daug produktu is KN, man ju pilnai pakanka odos prieziurai, o sioji Rejuvenating kauke uzsigules
vistik nusipirkau is inercijos
Rasykite i AZ jeigu kam idomu, parsiusta tik pereita savaite, su visa dezute ir instrukcija
Kaina aisku bus jau mazesne nei perkant visai nauja
karta bandyta tiktai, nezinau, kad man jis neprireiks, turiu labai daug produktu is KN, man ju pilnai pakanka odos prieziurai, o sioji Rejuvenating kauke uzsigules
vistik nusipirkau is inercijos
Rasykite i AZ jeigu kam idomu, parsiusta tik pereita savaite, su visa dezute ir instrukcija
Kaina aisku bus jau mazesne nei perkant visai nauja
QUOTE(katutis @ 2009 05 25, 17:16)
bet nei jokio sudirgimo, nei bėrimo, nei kąsymosi - nieko, tyla ir ramybė dabar
Na, įtikinai - išbandysiu
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 25, 20:45)
Merginos as vistik noreciau perleisti Dr Hauschka Rejuvenating kauke,
griebkit greičiau, kas neturit
sakykit ar gali egzema nuo kuno "perlipti" ant veido?
rankas kojas tepiau tepiau su logona tropic ir ziuriu nyksta pamazu tos pleiskanojancios demes, bet uztat kas ant veido pasidare bijau i veidrodi ziureti, o ir nereikia nes niezti taip, kad neuzsimirsi po antakiais, po akim, ant nosies, ant smilkiniu visur randasi rausvos demes kurios po biski pleiskanoja ir yra pabertos ir matosi oda tokia ne raukslejasi is sausumo ten
zinokit nekas su raudonais ruozais ypac apie akis vaikscioti ir iskest nesikasius, tepiau tamanais, kokosais, kn aliejuku riebiai odai, sviestmedziu, weledos kremu drekinanciu jau veida isvis ramunelem prausiu ir nenyksta o tik daugeja, jau siandien nervai nebelaiko
rankas kojas tepiau tepiau su logona tropic ir ziuriu nyksta pamazu tos pleiskanojancios demes, bet uztat kas ant veido pasidare bijau i veidrodi ziureti, o ir nereikia nes niezti taip, kad neuzsimirsi po antakiais, po akim, ant nosies, ant smilkiniu visur randasi rausvos demes kurios po biski pleiskanoja ir yra pabertos ir matosi oda tokia ne raukslejasi is sausumo ten
zinokit nekas su raudonais ruozais ypac apie akis vaikscioti ir iskest nesikasius, tepiau tamanais, kokosais, kn aliejuku riebiai odai, sviestmedziu, weledos kremu drekinanciu jau veida isvis ramunelem prausiu ir nenyksta o tik daugeja, jau siandien nervai nebelaiko
Odora, labai gali būti, kad tai bendra organizmo reakcija į kažkokį alergeną
mano nuomone, blogai darai, kad tiek skirtingų aliejų panaudojai , nes tokiu metu su oda reikia elgtis kaip su įsierzinusiu šunimi - labai atsargiai, be staigių judesių. Iš raminančių man labiausiai į galvą šauna Hauschkos Rejuvenating kaukė, matyt aš pati bandyčiau viską mest į šalį ir ją tepti vietoj kremo kokią savaitę mažiausiai, jei oda nesudirgs ir neniežės labiau. Tada ir būtų matyti, ar ji rimsta, ar ne O gelbėjimo priemonių ir jai gali pasirodyti labai perdaug
mano nuomone, blogai darai, kad tiek skirtingų aliejų panaudojai , nes tokiu metu su oda reikia elgtis kaip su įsierzinusiu šunimi - labai atsargiai, be staigių judesių. Iš raminančių man labiausiai į galvą šauna Hauschkos Rejuvenating kaukė, matyt aš pati bandyčiau viską mest į šalį ir ją tepti vietoj kremo kokią savaitę mažiausiai, jei oda nesudirgs ir neniežės labiau. Tada ir būtų matyti, ar ji rimsta, ar ne O gelbėjimo priemonių ir jai gali pasirodyti labai perdaug
O kiek laiko gali buti atidaryti Dr Hauschka produktai, jokiu zenkliuku tai nera
ant paciu produktu
Na kaip ir yra viena pirkeja mano kaukytei, bet galvoju jeigu nepirktu tai pasilikciau sau,
bet kad as nenaudosiu jos daznai tai tikrai, tai va iskilo klausimas su galiojimu atidarius, matomai apie tai buvokalbeta, bet as ne visas tema skaicius gi
ant paciu produktu
Na kaip ir yra viena pirkeja mano kaukytei, bet galvoju jeigu nepirktu tai pasilikciau sau,
bet kad as nenaudosiu jos daznai tai tikrai, tai va iskilo klausimas su galiojimu atidarius, matomai apie tai buvokalbeta, bet as ne visas tema skaicius gi
QUOTE(katutis @ 2009 05 26, 11:07)
Odora, labai gali būti, kad tai bendra organizmo reakcija į kažkokį alergeną
na tiek daug gavosi nes viena alieju patepu matau, kad net nesuminkstina odos ir nesudrekina tai meginu kita is kur dabar zinoti kas tas alergenas? reiks turbut ant kokios avizu koses sesti kelioms dienoms
deja rejunavating kaukes neturiu dabar, siaip galvoju iki stepono 6 palekti, gal elyte rasiu jinai manau galetu kazka parekomenduoti
dabar reiktų negerti vynų visokių, nevalgyti šokolado, pomidorų - mano kosmetologė sakė, kad pastariesiems alerginės reakcijos kažkodėl pasireiškia ypač dažnai Citrusinių vaisių ir neaiškių salotų iš parduotuvės. Pasėdėk ant vištienos sriubų, gal bus ne taip drastiška, kaip avižos
ką paskutiniu metu keitei savo kosmetikos, ypač maisto asortimente? Optimalios mitybos biblijoje rašoma, kad dažnai žmogus alergiškas tam, ką labai mėgsta = jaučia priklausomybę. Pvz. kviečių baltymui, nors jam net rankos dreba, kaip norėtų sukirsti kokią šviežią bandelę
ką paskutiniu metu keitei savo kosmetikos, ypač maisto asortimente? Optimalios mitybos biblijoje rašoma, kad dažnai žmogus alergiškas tam, ką labai mėgsta = jaučia priklausomybę. Pvz. kviečių baltymui, nors jam net rankos dreba, kaip norėtų sukirsti kokią šviežią bandelę
pomidorus va labai megstu bet tik is mamos siltnamio, o jie ten dar neuzaugo. Siaip labai sunku atrasti kas cia taip suveike is kosmetikos tai vienintelis pasikeitimas, kad gal tamanais dazniau emiau tepti, na sokolado pavartoju kartais...
na pradesiu turbut maista ziuret aciu katutis uz patarimus
na pradesiu turbut maista ziuret aciu katutis uz patarimus