QUOTE(Palomina @ 2009 05 24, 23:08)
ooo beveik mano plaukus apibudinai as palunu kas 2-3 dienas plaukus, o kai issiplaunu tai dziovinu dziovintuvu visada.. ir dar patiesinu tiesinimo znyplem (na bet sito iprocio stengiuos paskutiniu metu vengt) mano plaukai irgi dazyti (tamsiai)..
tai man is alieju patinka monoi, kokosas ir sezamai.. laikau per nakti visada (aliejum tepu karta per savaite).. plaukus stengiuosi padrekint ir pamaitint su balzamu (patike tokie: dr.Hauschka, BEMA, Sante Briliant Care)..
su plaukais viskas ok.. nera nusauseje, blizga kaip reikiant
tai man is alieju patinka monoi, kokosas ir sezamai.. laikau per nakti visada (aliejum tepu karta per savaite).. plaukus stengiuosi padrekint ir pamaitint su balzamu (patike tokie: dr.Hauschka, BEMA, Sante Briliant Care)..
su plaukais viskas ok.. nera nusauseje, blizga kaip reikiant
Ačiu už pasidalijimą patirtim , bandysiu įsigyti kaip nors kokį tai aliejų. Apie Monoi svajoju jau senai , bet niekaip nėra galimybės nusipirkti, o į Vilnių vien dėl to nevažiuosi iš Žemaitijos.
Aš taip pat tamsiai dažau ir matau, kad reikia plaukučius atgaivinti, o ypač kai alinu juos kasdien.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 25, 00:19)
Aš taip pat plaunu kas antrą dieną, tik mano nedažyti. Pamėgau šampūnus su moliu, nuo jų plaukai labai gražiai blizga, kiek pradedu manyti Tiesiog visus nešvarumus gerai pašalina ir nenusausina galvos odos.
Dar patiko Druide "Purity" su moliu bei Dr. Hauschka su citrinom ir nasturtom, skirtas normaliems ir į riebumą plaukams.
Dar patiko Druide "Purity" su moliu bei Dr. Hauschka su citrinom ir nasturtom, skirtas normaliems ir į riebumą plaukams.
Reiks išbandyti. Ačiu.