gal kas naudojat būtent šį faith in nature šampūną įdomu, gal ir uodus atbaidytų , nes jie irgi parazitai
QUOTE(fishke @ 2009 05 25, 12:59)
gal kas naudojat būtent šį faith in nature šampūną įdomu, gal ir uodus atbaidytų , nes jie irgi parazitai
As turiu sio sampuno pameginimui, pagal mainu programa
jis man labai patinka
Tik uodus ar atbaido - ne man spresti, nes manes niekada gyvenime uodai nekanda, esu unikumas
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 25, 09:19)
Ketvirtadieni išsiploviau galvą su anksčiau naudotais šampūnais (logona vaikišku) ir lyg ir dingo visos pleiskanos. Tai dabar nežinau kuris iš Druide šampūnų man pleiskanomis nusėja galvą Arba Purity arba Balance... Dar kelis kartus išsiplausiu su tuo vaikišku ir net bijau vėl mėginti tuos Druide... Jaučiu reikės parduoti kas norės ant pabandymo
Mane domintų Balance šampūnas
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 25, 13:02)
As turiu sio sampuno pameginimui, pagal mainu programa
jis man labai patinka
Tik uodus ar atbaido - ne man spresti, nes manes niekada gyvenime uodai nekanda, esu unikumas
jis man labai patinka
niu va, tada reiks išbandyt nes mano panas bais puola uodai dabar abiejų kaktos yra guzais nuvarytos nesitikiu, jog plaukus išsiplovus uodas neįkas į koją, bet mažu kakta bus neliečiama
QUOTE(fishke @ 2009 05 25, 13:10)
niu va, tada reiks išbandyt nes mano panas bais puola uodai dabar abiejų kaktos yra guzais nuvarytos nesitikiu, jog plaukus išsiplovus uodas neįkas į koją, bet mažu kakta bus neliečiama
Nu kazin kazin kaip su ta kakta
naikina tas sampunas plauku ir galvos odos parazitus, o uodas
cia isvis ne prie ko geriau EA isigykit KN parduotuveje yra toks Vabzdzius atbaidantis
QUOTE(Odora @ 2009 05 25, 11:09)
norejau paprasyti pasidalinkite patirtimi, gal kuri esate atradusi kokia super duper drekinancia kauke arba krema? Meginau detis jogurto +simondsiju aliejaus kauke tai praktiskai kaip nieko nedarius buciau
Man poveikis matėsi po Logonos kaukės su alijošiumi oda tokia ir pamaitinta ir padrėkinta kaukė skirta sausai ir jautriai odai
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 25, 13:12)
Nu kazin kazin kaip su ta kakta
cia isvis ne prie ko geriau EA isigykit KN parduotuveje yra toks Vabzdzius atbaidantis
nu bet rašo šį tą: " ........Taip pat sudėtyje yra grynų karčiavaisių citrinmedžių, apelsinų, mandarinų, cinamonų ir Litsea cubea eterinių aliejų kurių kvapas padeda atbaidyti vabzdžius..........."
ja ja, dėl KN man skaudi tema, o tiek visko noriu gi Klaipėdoj aš
QUOTE(fishke @ 2009 05 25, 13:14)
nu bet rašo šį tą: " ........Taip pat sudėtyje yra grynų karčiavaisių citrinmedžių, apelsinų, mandarinų, cinamonų ir Litsea cubea eterinių aliejų kurių kvapas padeda atbaidyti vabzdžius..........."
Ajai, nu tai siek tiek toloka Klaipeda nuo Vilniaus
Nu tai gal jei raso ir atbaidys nebent butu koks nenuplaunamas kondicionierius
plaukams su siom medziagom, kazin ar sampunas taip stipriai veiks
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 25, 13:04)
Mane domintų Balance šampūnas
pasistengsiu nepamiršti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 25, 13:14)
Man poveikis matėsi po Logonos kaukės su alijošiumi oda tokia ir pamaitinta ir padrėkinta kaukė skirta sausai ir jautriai odai
o kokia kaina kaukes, ir ar yra biobautike meginuku? bet jauciu pirkta internetu ir kainavo puse to kiek biobautike nori
tikrai kad nežinai, o sakai, pradėjai domėtis
Oj kokia pikta juk sakau, kad pradejau dometis, tai gal galima ne viska zinoti beje, labai aciu uz nuorodas
Oj kokia pikta juk sakau, kad pradejau dometis, tai gal galima ne viska zinoti beje, labai aciu uz nuorodas
nepikta, tik nustebus
anksčiau Bioboutiq'as turėjo gerą sąrašą, bet kažkaip dingo iš jų puslapio, gal užsiparino kokios nors įprastos gamintojos, gal pagrasino - negali žinoti. Beje, kažkokiame forume per paiešką buvau radusi panelės, kuri baigė chemijos bakalaurą su kosmetikos kryptimi (kažkas maždaug tokio) komentarą, tai ji sakė, kai įsigilino, kas dedama į įprastą kosmetiką, jai išvis praėjo noras ją naudoti. Anot jos, gamintojai žino, kad visokie ingredientai, kuriuos mes čia nuolat linksniuojam, yra negerai, bet gniaužia tokios, jiems nepalankios informacijos sklaidą žiniasklaidoje....
anksčiau Bioboutiq'as turėjo gerą sąrašą, bet kažkaip dingo iš jų puslapio, gal užsiparino kokios nors įprastos gamintojos, gal pagrasino - negali žinoti. Beje, kažkokiame forume per paiešką buvau radusi panelės, kuri baigė chemijos bakalaurą su kosmetikos kryptimi (kažkas maždaug tokio) komentarą, tai ji sakė, kai įsigilino, kas dedama į įprastą kosmetiką, jai išvis praėjo noras ją naudoti. Anot jos, gamintojai žino, kad visokie ingredientai, kuriuos mes čia nuolat linksniuojam, yra negerai, bet gniaužia tokios, jiems nepalankios informacijos sklaidą žiniasklaidoje....