Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

gal kas naudojat būtent šį faith in nature šampūną g.gif įdomu, gal ir uodus atbaidytų , nes jie irgi parazitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 05 25, 12:59)
gal kas naudojat būtent šį faith in nature šampūną  g.gif  įdomu, gal ir uodus atbaidytų , nes jie irgi parazitai  biggrin.gif

As turiu sio sampuno pameginimui, pagal mainu programa biggrin.gif
jis man labai patinka thumbup.gif

Tik uodus ar atbaido - ne man spresti, nes manes niekada gyvenime uodai nekanda, esu unikumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 25, 09:19)
Ketvirtadieni išsiploviau galvą su anksčiau naudotais šampūnais (logona vaikišku) ir lyg ir dingo visos pleiskanos. Tai dabar nežinau kuris iš Druide šampūnų man pleiskanomis nusėja galvą  unsure.gif  Arba Purity arba Balance... Dar kelis kartus išsiplausiu su tuo vaikišku ir net bijau vėl mėginti tuos Druide... Jaučiu reikės parduoti kas norės ant pabandymo  unsure.gif

Mane domintų Balance šampūnas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 25, 13:02)
As turiu sio sampuno pameginimui, pagal mainu programa  biggrin.gif
jis man labai patinka  thumbup.gif

Tik uodus ar atbaido - ne man spresti, nes manes niekada gyvenime uodai nekanda, esu unikumas  bigsmile.gif

niu va, tada reiks išbandyt bigsmile.gif nes mano panas bais puola uodai doh.gif dabar abiejų kaktos yra guzais nuvarytos unsure.gif nesitikiu, jog plaukus išsiplovus uodas neįkas į koją, bet mažu kakta bus neliečiama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 05 25, 13:10)
niu va, tada reiks išbandyt  bigsmile.gif  nes mano panas bais puola uodai  doh.gif  dabar abiejų kaktos yra guzais nuvarytos  unsure.gif nesitikiu, jog plaukus išsiplovus uodas neįkas į koją, bet mažu kakta bus neliečiama  lotuliukas.gif

Nu kazin kazin kaip su ta kakta lotuliukas.gif
naikina tas sampunas plauku ir galvos odos parazitus, o uodas
cia isvis ne prie ko blink.gif geriau EA isigykit KN parduotuveje yra toks Vabzdzius atbaidantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 25, 11:09)
norejau paprasyti pasidalinkite patirtimi, gal kuri esate atradusi kokia super duper drekinancia kauke arba krema? Meginau detis jogurto +simondsiju aliejaus kauke tai praktiskai kaip nieko nedarius buciau g.gif

Man poveikis matėsi po Logonos kaukės su alijošiumi 4u.gif oda tokia ir pamaitinta ir padrėkinta bigsmile.gif kaukė skirta sausai ir jautriai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 25, 13:12)
Nu kazin kazin kaip su ta kakta lotuliukas.gif
naikina tas sampunas plauku ir galvos odos parazitus, o uodas
cia isvis ne prie ko  blink.gif geriau EA isigykit KN parduotuveje yra toks Vabzdzius atbaidantis  mirksiukas.gif

g.gif nu bet rašo šį tą: " ........Taip pat sudėtyje yra grynų karčiavaisių citrinmedžių, apelsinų, mandarinų, cinamonų ir Litsea cubea eterinių aliejų kurių kvapas padeda atbaidyti vabzdžius..........."

ja ja, dėl KN man skaudi tema, o tiek visko noriu verysad.gif gi Klaipėdoj aš doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 25 gegužės 2009 - 12:15
QUOTE(fishke @ 2009 05 25, 13:14)
g.gif nu bet rašo šį tą: " ........Taip pat sudėtyje yra grynų karčiavaisių citrinmedžių, apelsinų, mandarinų, cinamonų ir Litsea cubea eterinių aliejų kurių kvapas padeda atbaidyti vabzdžius..........."

ja ja, dėl KN man skaudi tema, o tiek visko  noriu  verysad.gif  gi Klaipėdoj aš  doh.gif

Ajai, nu tai siek tiek toloka Klaipeda nuo Vilniaus g.gif
Nu tai gal jei raso ir atbaidys unsure.gif nebent butu koks nenuplaunamas kondicionierius
plaukams su siom medziagom, kazin ar sampunas taip stipriai veiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 25, 13:04)
Mane domintų Balance šampūnas  4u.gif

pasistengsiu nepamiršti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 05 25, 13:14)
Man poveikis matėsi po Logonos kaukės su alijošiumi  4u.gif  oda tokia ir pamaitinta ir padrėkinta  bigsmile.gif  kaukė skirta sausai ir jautriai odai  4u.gif

o kokia kaina kaukes, ir ar yra biobautike meginuku? g.gif bet jauciu pirkta internetu ir kainavo puse to kiek biobautike nori unsure.gif
Atsakyti
tikrai kad nežinai, o sakai, pradėjai domėtis g.gif

Oj kokia pikta wink.gif juk sakau, kad pradejau dometis, tai gal galima ne viska zinoti 4u.gif beje, labai aciu uz nuorodas thumbup.gif
Atsakyti
nepikta, tik nustebus wink.gif

anksčiau Bioboutiq'as turėjo gerą sąrašą, bet kažkaip dingo iš jų puslapio, gal užsiparino kokios nors įprastos gamintojos, gal pagrasino - negali žinoti. Beje, kažkokiame forume per paiešką buvau radusi panelės, kuri baigė chemijos bakalaurą su kosmetikos kryptimi (kažkas maždaug tokio) komentarą, tai ji sakė, kai įsigilino, kas dedama į įprastą kosmetiką, jai išvis praėjo noras ją naudoti. Anot jos, gamintojai žino, kad visokie ingredientai, kuriuos mes čia nuolat linksniuojam, yra negerai, bet gniaužia tokios, jiems nepalankios informacijos sklaidą žiniasklaidoje....
Atsakyti