Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 18, 13:33)
nerolio hidroltas labiau skirtas riebiai odai, nes turi sutraukianti poveiki, o sausai net nerekomenduojamas

Mano rieboka ir vistiek sausino.

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 18, 15:03)
Dar gundausi Dr.Hauschka kuno aliejuka su saltalankiais isigyti  blush2.gif

Kad lyg nėra Hauschkos su šaltalankiais g.gif

QUOTE(katutis @ 2009 05 18, 21:42)
o tu pabandyk vistiek ir dar motyvacinį laišką prikabink rimtą  4u.gif

Pabandžiau ir skambint, ir siųst, tai atsakymo nesulaukiau jokio blush2.gif ax.gif

QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 19, 13:54)
KN puslapyje parašyta apie citrinžolių EA : "puiki priemonė nuo uodų ir kitų vabzdžių ir nemalonių asmenų" hihihi.gif

Taip, dar skaičiau, kad puikiai tinka levandų ir citrinžolių EĄ mišinys. Turiu mintį su baziniu aliejum susimaišyti, gal kokiu sezamų, nes jis taip lengvai susigeria (patirtis iš KN „bronziėns odos aliejaus“) g.gif

QUOTE(bryyla)
galvojau kazkada nusipirkti Logonos sviesta, tai dabar vel gundausi, jei bus odai per riebus, tai gal tiks kojoms?

Tiks tikrai irnesakyk.gif Puikus drėkiklis. Man jis lygioj vietoj su kokosų aliejumi, gal net geresnis smile.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 05 24, 12:07)
P.S. ši masė rauna viską absoliučiai, tik plaukas turi būti apie pusę cm. ilgio

Labai noriu pabandyti bigsmile.gif O bikini odos pernelyg neištampo? Juk turėtų būti sunku įtempti pačiai blush2.gif ax.gif
Papildyta:
Norėčiau pasidalinti pagyromis keletui produktų smile.gif Visus naudojau kolkas dar tik po kelis kartus:

* žalioji citrina - jokio prakaito kvapo net ant kepinančios saulės vaikštant per pievas thumbup.gif Metų atradimas, nebepirksiu jokio dezodoranto, kaip tik pabaigiau seną smile.gif Tikiuosi laikys ir prie didesnių karščių.

* Urtekram šampūnas su moliu - nerealiai gerai putoja (net kai plaukai labai susiriebinę) ir nuostabiai kvepia (šokoladu su mėtomis wub.gif), papurina plaukus, blizga ir pan. Kolkas atrodo ne prasčiau už Druide "Purity" thumbup.gif

* Urtekram rasuolio molis - švelnus molis kaip veido kaukei, pravalo poras nesausindamas odos, užskaitau, ateity bandysiu ir galvos odai bei kūnui smile.gif

* „Sveikų produktų“ nerafinuotas sertifikuotas kokosų aliejus - visiškai analogiškas poveikis ir kvapas kaip ir KN kokosų aliejaus, tai kam mokėti brangiau tongue.gif 250 ml ~25 Lt thumbup.gif

* Dr. Alkaitis "Purifying Facial Cleanser" - bijau, kad aš jau noriu normalios pakuotės (turiu miniuką, o 120 ml ~140 Lt doh.gif doh.gif). Po poros kartų pasirodė artimiausias Dr. Hauschkos CC-ui. Taip pat gan tirštas, užtenka lašelio, o kai „įmuiluoji“ veiduką, tai kai reikia nuprausti vandeniu, atrodo, lyg nieko nebūtų tepta, lyg kažkur susigertų akimirksniu smile.gif Turi švelnų muilo kvapą. Nesausina odos thumbup.gif Palieka labai švarios ir švelnios odos pojūtį wub.gif

* Dr. Alkaitis "Herbal Toner" - nuostabiai susigeria į odą. Kaip ir po prausikilio, jaučiasi absoliutus komfortas ir švelnumas bei švarumas wub.gif Iki šiol tik Dr. Hauschka "Clarifying Toner" panašų komfortą suteikdavo... Pradedu norėt doh.gif
Atsakyti
na ir as pasipasakokiu savo patyrimus apie cukraus depiliacija biggrin.gif

pirma karta viriau - gavosi per skysta. na labai gerai limpa, bet ne ant tiek tasi, kad nusipestu doh.gif antra karta viriau - per kieta: pakankamai tasi, bet neprilimpa gerai prie odos kad nuplestu plaukus. bet kazkaip pastebejau, kad ji pati su savim labai gerai limpa biggrin.gif tai paemiau dali mases, siek tiek suskystinau (na ipyliau lasiuka vandens ir i mikrobange. tada atvesinau) sia skystesne mase plonu sluoksiunu ant kojos o kietesniaja "lupau" lotuliukas.gif na nzn kaip papasakoti. tiesiog paimi gabaliuka kietesnes mases, prilipdai ja prie krasciuko mases uzteptos ant kojos, ir staigiu judesiu plesi. po kiek laiko ta mase visa pasidaro tokia vidutine ir su ta pacia mase tepi, ir su ta pacia lupi. veliau ji suskysteja, kad pati saves "neberauna", tai vel imi gabaliuka kietesnes mases, ir toliau tesi su ja. taip nusidepiliavau kojas ir rankas. kojas iki siol skutau, tai plaukai ojoj kokie tvirti doh.gif net tokios "melynytes" - kraujosruvos liko kai kur ties keliais plauku vietoj doh.gif o ranku iki siol nelieciau blush2.gif tai viska nueme puikiai ax.gif bikini.. bandziau.. plesia.. ziaauuriai skauda doh.gif neiskenciau ir nepabaigiau schmoll.gif kolkas man sis metodas tik rankom ir kojom.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorela: 24 gegužės 2009 - 19:00
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 24, 19:38)
Labai noriu pabandyti bigsmile.gif O bikini odos pernelyg neištampo? Juk turėtų būti sunku įtempti pačiai blush2.gif  ax.gif

Kadangi depiliavausi pirmą kartą gyvenime, tai net nesuprantu kas tas "neištampo". Nieko čia nereikia tempti, prilipini masę, palauki minutėlę ir atplėši. Bikini skausmas nerealus, bet atradau, kad pešant paplaukiui visai nieko gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 24, 19:43)
Kadangi depiliavausi pirmą kartą gyvenime, tai net nesuprantu kas tas "neištampo". Nieko čia nereikia tempti, prilipini masę, palauki minutėlę ir atplėši. Bikini skausmas nerealus, bet atradau, kad pešant paplaukiui visai nieko gaunasi.

oj ne.. tas ne man doh.gif doh.gif doh.gif as plesiau ir paplaukiui (vistik taip oda maziau tempiasi), ir pries plauka, bandziau dar biskiuka oda kita ranka prilaikyt kad isitemtu kazkiek (nes kitaip tai tikrai visa ode tempiasi su cukraus mase) bet gal as apseisiu blush2.gif bent jau kolkas ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 05 24, 20:54)
bandziau dar biskiuka oda kita ranka prilaikyt kad isitemtu kazkiek (nes kitaip tai tikrai visa ode tempiasi su cukraus mase)

Ai, na taip, plėšdama prilaikiau odą kita ranka, nes taip ir ne taip skausminga būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 24 gegužės 2009 - 20:19
Sveikos. smile.gif

Dažnokai jus čia paskaitau, bet vistiek noriu jūsų konsultacijų. 4u.gif

Nusipirkau KN rožių hidrolatą ir jis man labai sausiną odą, nors ji rieboka ir probleminė. Bandau vakarais, po nuprausimo, palepinti odą tik hidrolatu, bet traukia taip, kad nusėdėti negaliu. Dar naudoju aliejų mišinuką Riebiai odai, tai juom pasitepus viskas gerai. Mąstau ar jį man naudoti toliau ar ne? g.gif

Dar...papasakokit su kokiais aliejais darote kaukes plaukams? Norėčiau pabandyti.
Mano plaukai manau normalaus tipo, susiriebina taip kas antrą dieną, tik prie galvos prisiploja jau po dienos. Dar kiekvieną mėnesį dažomi, o kas blogiausia kasdien džiovinami ne natūraliai, o džiovintuvu. Patarkit ką nors? 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 24, 20:38)
* Urtekram šampūnas su moliu - nerealiai gerai putoja (net kai plaukai labai susiriebinę) ir nuostabiai kvepia (šokoladu su mėtomis wub.gif), papurina plaukus, blizga ir pan. Kolkas atrodo ne prasčiau už Druide "Purity" thumbup.gif

O koks jūsų plaukų tipas? Renkuosi šampūną kokį dabar įsigyti ir vis nenusprendžiu.
Ypač kai galimybės nusipirkti tik internetu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 22, 14:26)

Noriu pagirti Ciel d'Azur valomąjį gelį su alaviju (pirkau Nimfali) - puikiai valo ir visiškai negraužia akių, dar nesu turėjus tokio gero daikto tušui nuvalyti  thumbup.gif

O aš irgi noriu pasigirti,kad atradau puikų valiklį akių tušui nuvalyti. blush2.gif
Tai nerafinuotas saulėgrąžų aliejus.Kepimui,virimui,salotoms ir akių tušo valymui lotuliukas.gif
Ant vatos diskelio šilto vandenėlio,nuspaudi ir trupučiuką,labai trupučiuką to aliejaus.Super.O paskui paprastai šiltu vandeniu nuplauti.
Ir nesausina ,ir negraužia,ir nuo raukšlių gerai, ir riebalo nelieka.Labai fainai visas tas riebumas kažkur dingsta.
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2009 05 24, 21:55)
Dar...papasakokit su kokiais aliejais darote kaukes plaukams? Norėčiau pabandyti.
Mano plaukai manau normalaus tipo, susiriebina taip kas antrą dieną, tik prie galvos prisiploja jau po dienos. Dar kiekvieną mėnesį dažomi, o kas blogiausia kasdien džiovinami ne natūraliai, o džiovintuvu. Patarkit ką nors? 4u.gif

ooo beveik mano plaukus apibudinai biggrin.gif as palunu kas 2-3 dienas plaukus, o kai issiplaunu tai dziovinu dziovintuvu visada.. ir dar patiesinu tiesinimo znyplem (na bet sito iprocio stengiuos paskutiniu metu vengt) blush2.gif mano plaukai irgi dazyti (tamsiai)..
tai man is alieju patinka monoi, kokosas ir sezamai.. laikau per nakti visada (aliejum tepu karta per savaite).. plaukus stengiuosi padrekint ir pamaitint su balzamu (patike tokie: dr.Hauschka, BEMA, Sante Briliant Care)..
su plaukais viskas ok.. nera nusauseje, blizga kaip reikiant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 05 24, 18:38)
Pabandžiau ir skambint, ir siųst, tai atsakymo nesulaukiau jokio blush2.gif  ax.gif

O bikini odos pernelyg neištampo? Juk turėtų būti sunku įtempti pačiai blush2.gif  ax.gif

* žalioji citrina - jokio prakaito kvapo net ant kepinančios saulės vaikštant per pievas thumbup.gif

galtų ir labiau internetu bendrauti, gėda jiems, kad neatsako schmoll.gif

nelabai ten yra ką tampyti - teisingai MAMarija sakė, kad reikia tik kiek palaukti, kad prie plaukų prisiklijuotų wink.gif Aš kitą kartą į šitą teritoriją irgi su cukrum taikysiuos ax.gif

žalioji citrina tikrai veikia puikiai biggrin.gif kaip jau sakiau, dieną atvaikščiojus vakare sporte jau pasijunta, bet šiaip - geriausias daiktas dezodoruojantis iš visų natūralių, aš dar laimo užsipirkau Kašariukės maximoj ax.gif Jau yra vėl thumbup.gif

išsiploviau aš šiandien Purity, tai vistiek širdis to balansuojamojo verkia, nors tu ką biggrin.gif

QUOTE(Dorela @ 2009 05 24, 18:59)
na ir as pasipasakokiu savo patyrimus apie cukraus depiliacija  biggrin.gif

susižavėjau tavo išradingumu thumbup.gif Kas jau kas, o moteris tai neprapuls tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2009 05 24, 21:55)
O koks jūsų plaukų tipas? Renkuosi šampūną kokį dabar įsigyti ir vis nenusprendžiu.

Aš taip pat plaunu kas antrą dieną, tik mano nedažyti. Pamėgau šampūnus su moliu, nuo jų plaukai labai gražiai blizga, kiek pradedu manyti smile.gif Tiesiog visus nešvarumus gerai pašalina ir nenusausina galvos odos.

Dar patiko Druide "Purity" su moliu bei Dr. Hauschka su citrinom ir nasturtom, skirtas normaliems ir į riebumą plaukams.

QUOTE(katutis @ 2009 05 24, 22:09)
galtų ir labiau internetu bendrauti, gėda jiems, kad neatsako  schmoll.gif

Aš kitą kartą į šitą teritoriją irgi su cukrum taikysiuos  ax.gif

Galėtų ax.gif Nebent daug kandidačių buvo ir jau išsirinko kažką konkretaus... Šiaip nustebino visą dieną nekeliamas telefonas rolleyes.gif

Aš irgi noriu, reiks ryžtis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norejau isbandyt ta cukraus malonuma, bet namuose cukrus baigesi, o iki parduotuves per daug tingiu eit.... ax.gif

Uztai pabandziau laimo galia - i sporta eidama pasitepiau. Nu nezinau, is bedos sueitu, bet kolkas man organiski dezodorantai geriau....
Atsakyti
Pagyrimai zaliajam citrinukui - laimui thumbup.gif

Atlaike savaitgalio bandymus tiek pazastu srity tiek pedu ax.gif

Dirbau inirtingai sode ir jokio kvapo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 24 gegužės 2009 - 23:19