Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sveikuose Produktuose yra alieju, kurie gaminami ''Ölmühle Solling'' ir turi ''Bio'' http://www.biosiegel...users-products/ zenkla, vadinas sertifikuoti sio sertifikato. Man noretusi suzinoti, ar verti demesio? Bandziau ju kokoso alieju plaukams (ten yra mazas kiekis pabandymui), tai kvapas kokosu. Tepu plaukus - patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 22, 20:46)
merginos reikia jusu patarimo  4u.gif
visada plaunu plaukus taip: sampunas-balzamas ar kauke-tada alyvuogiu aliejus ir nenuplaunamas balzamas nuo karscio (nes tiesunu plaukus)-aliejus plaukams, viska kaip ir pakeiciau (tiksliau balzama baigiu ir pirksiu naturalu), tik nezinau kuo pakeist balzama nuo karscio ir alieju, gal pagelbesit siuo klausimu 4u.gif

O kokio aliejaus plaukams norit? Kad nesisiaustu? Nes man Giovanni firmos orgnaiskas visai patinka tam reikalui: FRIZZ O jei tik blizgesiui, tai yra su 'shine' pavadinime kazkas...

O tiesinimo priemone yra tokia: GIOVANNI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 23 gegužės 2009 - 21:56
QUOTE(katutis @ 2009 05 22, 21:04)
jei neklystu, yra Logonos kažkoks skystis nuo karščio su bambukais  4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(shopingas @ 2009 05 23, 22:55)
O kokio aliejaus plaukams norit? Kad nesisiaustu? Nes man Giovanni firmos orgnaiskas visai patinka tam reikalui: FRIZZ O jei tik blizgesiui, tai yra su 'shine' pavadinime kazkas...

O tiesinimo priemone yra tokia: GIOVANNI

taip, noriu, kad nesisiaustu, aciu 4u.gif o is cia jus siuntetes pati ar per tarpininkes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 23, 21:12)
bet nenuleisiu ranku, reiks dar kada isbandyt veliau..

aha, as irgi, labai rimtai supykau ant tos mases biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 05 23, 23:42)
taip, noriu, kad nesisiaustu, aciu  4u.gif  o is cia jus siuntetes pati ar per tarpininkes?  ax.gif

As tai parduotuveje pirkau, nes JAV esu wink.gif Siaip as tik imeciau is to puslapio nuoroda, nes ten yra ir sudetis, ir kaip naudoti parasyta. Na informacijos nemazai, jei norisi pasiskaityt. O uzsakinet, tai galima ji is bet kur - gal kazkur kitur ir pigiau butu (nors pati mokejau brangiau)...
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 23, 21:12)
as siandien irgi issitraukiau epiliatoriu, kai nepavyko su cukrum  biggrin.gif  bet nenuleisiu ranku, reiks dar kada isbandyt veliau..

Bandyk, tikrai turi išeiti. Aš jau patobulinau šią masę ir ji man gaunasi ideali. Taigi, dedu aštuonis š. cukraus, tris vandens, du citrinos ir paverdu iki tamsesnės gintaro arba alaus spalvos. Dar supratau anksčiau dariusi esminę klaidą - užtepusi masę ant kūno neišlaukdavau ir plėšdavau. Taigi, atradau, kad reikėtų bent pusę minutės palaukti ir tik tada plėšti. Aišku, pastebėjau, kad jei patalpoje per šilta, ta masė nelabai belaikant apkietėja, taigi bent jau aš tai priversta depiliuotis prie atidarytų balkono durų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 24 gegužės 2009 - 07:52
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 24, 08:51)
Bandyk, tikrai turi išeiti. Aš jau patobulinau šią masę ir ji man gaunasi ideali. Taigi, dedu aštuonis š. cukraus, tris vandens, du citrinos ir paverdu iki tamsesnės gintaro arba alaus spalvos. Dar supratau anksčiau dariusi esminę klaidą - užtepusi masę ant kūno neišlaukdavau ir plėšdavau. Taigi, atradau, kad reikėtų bent pusę minutės palaukti ir tik tada plėšti. Aišku, pastebėjau, kad jei patalpoje per šilta, ta masė nelabai belaikant apkietėja, taigi bent jau aš tai priversta depiliuotis prie atidarytų balkono durų.

ooo aciu, kad parasei patobulinta recepta 4u.gif nes as dariau 8 cukraus, 2 citrinu sulciu ir 2 vandens ir man kai sustingo tai kietas saldainis isejo.. per kieta mase gavosi.. irgi iki gintarines spalvos viriau, tai pagalvojau gal, kad perviriau g.gif
na kita kart bandysiu vel.. tik dabar reik palaukt kol bus ka raut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 24, 09:13)
ooo aciu, kad parasei patobulinta recepta  4u.gif  nes as dariau 8 cukraus, 2 citrinu sulciu ir 2 vandens ir man kai sustingo tai kietas saldainis isejo.. per kieta mase gavosi.. irgi iki gintarines spalvos viriau, tai pagalvojau gal, kad perviriau  g.gif
na kita kart bandysiu vel.. tik dabar reik palaukt kol bus ka raut  biggrin.gif

As irgi vakar bandziau cukruotis tongue.gif nu kaip ir daugumai vakar bandziusiu man nepavyko blush2.gif as naudojau ruda cukru ir kaitinau gal 20 min (pas mane elektrine plytele ir bijodama perkaitint sildziau ant mazo kaitrumo) tai mase kaip ir normali gavosi, bet nesitepe, o is karto kietejo, pasildzius gaudavosi per karsta todel is karto negalejau tept ant kuno unsure.gif Jau netekus kantrybes nusidepiliavau su epiliatorium biggrin.gif Vyras sake - bandyk, kita karta gal iseis lotuliukas.gif . Prizadu kita karta bandysiu ir bandysiu ta patobulinta varianta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 05 24, 10:36)
tai mase kaip ir normali gavosi, bet nesitepe, o is karto kietejo, pasildzius gaudavosi per karsta todel is karto negalejau tept ant kuno  unsure.gif 

Esminė klaida yra nesulaukti kol masė visiškai sustings - aš šiuo atveju neiškenčiu natūralaus atvėsimo ir šiltą skystą masę į šaldytuvą dedu. Kai ji patampa tokia, kad paimti jos rankomis tiesiog neįmanoma (per kieta), va tada įkišu į mikrobangę kokiom 7 sekundėm ir pašildau TIK TIEK, kad sunkokai galėtum tą masę paimti. Taigi per karšta ji tiesiog negali būti.
Po atšildymo paimi vos vos tasią, ir be abejo ji vistiek limpa prie rankų. Tada būtina ją paminkyti (apie pusę min. kažkur), patąsyti ir TIK TADA ji tampa reikiamos konsistencijos.
P.S. ši masė rauna viską absoliučiai, tik plaukas turi būti apie pusę cm. ilgio. Prieš kelias dienas jau pasidariau bikini depiliaciją, tai mažesnis skausmas būna pešant paplaukiui. Man ta užtepta masė taip apstingdavo, kad aš paskutinę minutę iš skausmo norėdavau kai kurių bikini vietų tiesiog neberauti, bet jau būdavo per vėlu - masė taip sukibdavo su plaukais, kad nusiimdavo tik su jais lotuliukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 24 gegužės 2009 - 11:11
Sveikos 4u.gif galbūt kuri nors norėtų priglausti Dr. Hauschka svarainių kremą veidui (maždaug pusė tūbelės) ir faith in nature arbatmedžių šampūną riebiems plaukams (irgi apie pusė butelio likę)? Man jie netiko, nors ilgai bandžiau prisipratinti blush2.gif o išmesti kažkaip gaila, tai gal kas nors norėtų jų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 24, 11:07)
Esminė klaida yra nesulaukti kol masė visiškai sustings - aš šiuo atveju neiškenčiu natūralaus atvėsimo ir šiltą skystą masę į šaldytuvą dedu. Kai ji patampa tokia, kad paimti jos rankomis tiesiog neįmanoma (per kieta), va tada įkišu į mikrobangę kokiom 7 sekundėm ir pašildau TIK TIEK, kad sunkokai galėtum tą masę paimti. Taigi per karšta ji tiesiog negali būti.
Po atšildymo paimi vos vos tasią, ir be abejo ji vistiek limpa prie rankų. Tada būtina ją paminkyti (apie pusę min. kažkur), patąsyti ir TIK TADA ji tampa reikiamos konsistencijos.
P.S. ši masė rauna viską absoliučiai, tik plaukas turi būti apie pusę cm. ilgio. Prieš kelias dienas jau pasidariau bikini depiliaciją, tai mažesnis skausmas būna pešant paplaukiui. Man ta užtepta masė taip apstingdavo, kad aš paskutinę minutę iš skausmo norėdavau kai kurių bikini vietų tiesiog neberauti, bet jau būdavo per vėlu - masė taip sukibdavo su plaukais, kad nusiimdavo tik su jais lotuliukas.gif.

Tai as taip ir dariau, laukiau kol atves, tada sildziau mikrobangej, tai pasildzius ta mase karstoka, bet laaaabaiiiii greitai ji sustingsta 4u.gif As tai manau, kad ta mase tiesiog per tirsta buvo g.gif
Plaukiukai irgi reikiamo ilgio, nes senokai nesidepiliavau, tiesiog neturejau laiko blush2.gif
Atsakyti
rekomenduokit kokį šampūną taip vadinamiems mišriems plaukams 4u.gif na pas mane jie prie šaknų greit sukrenta/prisiploja, o galai linkę pūstis doh.gif balzamą tai sante brilliant care turiu
Atsakyti